Followers

Friday, October 28, 2011

October 28, 2011


Scientific name for 'Makhluk Halus' is 'Micro Creature' Ha ha...!






Ada TIGA blogger yang uncle betul-betul nak group hug! Sebab:

1) AHMAD SYAFIQ kata 'Orang tua syok sendiri'
2) MUSHROOMCUTE@MARIEA kata 'Hampehhhhhsssssss...!'
3) CIK EKA kata 'Uncle besar'
Hadoi...!!!! Ayoh group hug!

54 comments:

  1. adeh uncle. micro tatahan tu. ahahaha; :P

    ReplyDelete
  2. apa kaitan batu karang dan gangguan makhluk halus?? hehehe

    ReplyDelete
  3. hahahaha..ungkel memang bosa..
    tu den suko tu...kehkehkeh..

    gedek gitu..hehehe

    ReplyDelete
  4. Uncle besar ke? Agak2, kita sama besar tak? Hahahahaha!

    ReplyDelete
  5. haha... tu lah.. akhirnya ketagihkan.. tak kenal maka tak cinta! eh, cinta? hehe.. syukur mengenali uncle gedek nih!

    oh ya, nak tahu sesuatu? entri kita yang kita tiru bergambar ala ala uncle tu kan, hari2 ada pageviews! haha.. ramai betul orang cari uncle ni, ramai pulak termasuk dalam rumah kita! hhehehe.. =)

    ReplyDelete
  6. ape kene mengene batu karang ngn gangguan makhluk halus tu...keh..keh..keh...

    ReplyDelete
  7. syok sendiri + orang lain pun syok gak..he he

    ReplyDelete
  8. Kuman tu kategori makhluk halus gak ke??

    ReplyDelete
  9. Tuari tak nampak pun 'berhug-hug'! ;-)

    ReplyDelete
  10. Nak tau apa KakchikElla kata tntg uncle? Gi skodeng blog dia. hahaha ..

    ReplyDelete
  11. hahahahahhaha jup2 uncle, bila saya baca blog double IS pon tengok sama...baru saya nak komen uncle dia dah sampuk : "Asik muka uncle tu jek lagi...." ahahahahhaa langsung lupa nak komen ape....akakakkaka sorry

    ReplyDelete
  12. sekali pandang mcm uncle seekers pun iye jugak...

    jgn amek hati, gurau jek tau

    ReplyDelete
  13. Habes tu...makhluk yg di depan ni....yg x pernah senyum, yg always in black shirt, yg kontrol je muka tu...macro Homosapien ke haper...hik!

    ReplyDelete
  14. haha..lawak la uncle ni..
    uih..syafiq tu ckp syok sdri??

    ReplyDelete
  15. hehe little creature ;)

    takot tau!

    ReplyDelete
  16. HAHAHAHAHAHA. uncle gedek memang orangnya yang sangat sempoi..everybody loves you!! :D

    ReplyDelete
  17. Makhluk halus bukan sebarang micro sebab guna microscope pun tak nampak juga heeeee takut kakak

    ReplyDelete
  18. hahaha..group hug..

    I like your style..this is the identity of a blogger...

    I like it very much!

    ReplyDelete
  19. uncle besar? pffftttt~~~keh keh~

    ReplyDelete
  20. suka hati kita lah nk syok sendiri kan gedek..

    ReplyDelete
  21. hari tu rugi ..tak sempat jumpa Gedek... teringin nak tengok Gedek senyum...hehehe

    ReplyDelete
  22. 7 dwarft tu pon makhluk halus ka?

    ReplyDelete
  23. baca macam mesej banner tuh "buang batu karang akan menngangu makhluk halus" jer...

    ReplyDelete
  24. kat bangi belambak poster cenggitu

    ReplyDelete
  25. sunggoh tak suka citer benda2 halus camtu.. nasib gambo je takde citer long2 story.. me no like this story.. me the pengecots one..

    ReplyDelete
  26. 'buang batu karang ganggu makhluk halus'

    dah macam satu ayat lak. :)

    ReplyDelete
  27. tak dapat bayang muka uncle kalau senyum..pergi past entry semua sepesen je muka..lawak gila.. hehe..

    ReplyDelete
  28. buang batu karang yang ganggu makhluk halus kot..tak gitu?

    ReplyDelete
  29. SALAM,
    HEBAT, GEDEK ADA IDENTITI SENDIRI ! SYABAS

    ReplyDelete
  30. pandai je depa nak niaga deh..

    hari tu nampak selim melim jeh :)

    ReplyDelete
  31. walaupun uncle 'orang tua syok sendiri' tapi tetap macho! heheheee

    ReplyDelete
  32. o19 691 0812 betul tak uncle? hehe

    ReplyDelete
  33. o19 691 0812 betul tak uncle? hehe

    ReplyDelete
  34. aku rasa pengertian dalam perubatan tradisional, batu karang adalah dikira sebagai makhluk halus jugak kot...

    ReplyDelete
  35. g laa hugs pkai 'micro creatures' tuh...hahahaha

    ReplyDelete
  36. kenapa kat port klang tak de poster cam tu, mai campak kat sini.

    ReplyDelete
  37. syok sendiri xpo uncle...jgn syok ngan org lain lak...haha

    ReplyDelete
  38. bro lu dah tak larat nak balas komen yer....haha faham2....sama arr ni...

    ReplyDelete
  39. ha ha ha tak boleh join sebab tak micro !


    =D

    ReplyDelete
  40. Hhahahhaha..mmg hampehsssss...jgnlah ngigau muka Uncle Gedek plak lepas ni...huhuhu

    ReplyDelete
  41. micro creature..? haha....tak pernah terfikir nama tu...heee~

    ReplyDelete
  42. aik... kat area ampang nipun ada... hahahahahha... sama bannerkan kita?

    ReplyDelete
  43. Sape kata Abg Gedek org tua syok sendiri tu?mah nak tarik telinga!

    ReplyDelete
  44. Kenapa bukan soft atau gentle creature? Hahahahhaa

    ReplyDelete