Followers

Sunday, October 23, 2011

October 23, 2011

DOUBLE HAPPINESS


1) This is my first time attending a bloggers gathering. Thanks to 'tuan rumah' KAKCIK SEROJA (Tudung putih) dan suami (baju hijau / biru) for having me here.

Sorry sebab camera phone uncel terlalu kecil untuk memuatkan semua blogger-blogger dalam gambar yang bersejarah ini....



2) At last! Terima botol 'Matcham-Matcham' dari BUJAL-X, by hand! Thanks bro!

62 comments:

  1. jelesnya...
    eh!ada kakchik ella kat situ..:p

    ReplyDelete
  2. syokkan uncle pi gathering camni! mesti ramai mintak autograph uncle kan...heheheheheee

    ReplyDelete
  3. aisehhhhh tak masuk gak muke saya!!! tak aci! ;))

    ReplyDelete
  4. hoho..saya nampak topi dan mata je...boleh la tu masuk sekali dalam blog uncle..keh3x

    ReplyDelete
  5. wah..bestnya..bila boleh enterprem blog uncle nih?

    ReplyDelete
  6. meriahnya. walaupun uncle kata tak muat,ada 10 blogger jugak kat situ =)

    ReplyDelete
  7. Salam Yob,

    Baru nampak senyum sikit, dapat makan sedap2 Kakcik masak!

    ReplyDelete
  8. hahaha saya takde! penat saya senyum tau! :D

    reallllllllly fun to meet u uncle!

    ReplyDelete
  9. wah..glamer laa dpt masuk muka dlm blog uncle..

    ReplyDelete
  10. wah! separuh muka ankel disinari nur lah. tapi separuh aje. huehuehueh

    ReplyDelete
  11. wah! separuh muka ankel disinari nur lah. tapi separuh aje. huehuehueh

    ReplyDelete
  12. Terima kasih juga sebab sudi datang ke pondok kakcik. :)

    ReplyDelete
  13. Kenapa cuma Uncle jer yang dapat? Tak patut! jeles tauuuu....


    *thanks ya

    ReplyDelete
  14. terselit senyuman akhirnya yeahhh

    ReplyDelete
  15. macam gath geng2 veteran je neh
    hahha

    ReplyDelete
  16. wah....seronoknye dapat join gath mcm ni....

    ReplyDelete
  17. inilah shot yg paling saya tunggu2!!.. grup hug tak?

    hehee..

    terbaek lah uncle!

    ReplyDelete
  18. kenapa gambar gedek je besar yang lain tu kecik.larikkkkkkkkkk

    ReplyDelete
  19. ala...tak sempat jumpa uncle glamer...saya dtg lambat..hihi

    ReplyDelete
  20. Tak terbayang punyalah happening kan. Tumpang seronok tengok gambar

    ReplyDelete
  21. aaarrgg.. nampak awning tudung jer???
    huhu~ jadi la, buat wakil! kihkihkih

    ReplyDelete
  22. sumpah rasa rugi teramat sangat

    klu tidak mesti muka saya pun ada dalam gambar n3 ni. hehehe

    bujal tu panjat kerusi ker? hahaha

    ReplyDelete
  23. Salam, berjumpa pertama kali dirumah kakcik and now first time reading yr n3..

    ReplyDelete
  24. wah...blogger gathering..berebut2 nk bercamwhore ngn uncle ye..

    ReplyDelete
  25. fulamak, siap ada official merch agi

    :D

    ReplyDelete
  26. you are, actually, a very funny guy!
    nice to meet you :)

    ReplyDelete
  27. yeah yeah! finally dpt jugak enterprem dlm blog fofuler ni..

    nice meeting u uncle gedek.. :)

    ReplyDelete
  28. Ah! Jeles! Nak gak msk dlm gambar tu dgn abg gedek!

    ReplyDelete
  29. Bujal Mmg tingi melampau ker..

    ReplyDelete
  30. Nampak muka dan badan saya sebelah, ok lah tu!! hahaha

    uncle kena update ke iphone4, baru muat letak gambar semua bloggers....ekekekekkee

    ReplyDelete
  31. walaupun muke nampak serius..tp nampak ceria dari biasa.. =)

    ReplyDelete
  32. Hahaha. Tgk muka uncle tu garang giler, kan? Senyuman dia mahal oke. Hanya mampu kelihatan di 'real life' sahaja. Hihi.

    ReplyDelete
  33. ala bestnya..kalau dekat dah jumpa dah..

    ReplyDelete
  34. yuhuuuuuuuu...dpt gmbr ngan uncle..syokkkk

    later will upload

    ReplyDelete
  35. uncle bila nak dating dng geng Pelangi pulak :p

    ReplyDelete
  36. yes, uncle bila nk dating ngan geng pelangi pulak????


    kami tungguuu~

    ReplyDelete
  37. uncle, saya tangkap uncle tersenyum kat sini:

    http://deejaywani.blogspot.com/2011/10/senyuman-uncle-gedek.html

    haha

    ReplyDelete
  38. suka dengar arahan "jangan senyum..seriusss seriuss... (,")

    ReplyDelete
  39. pertama kali dtg sini..
    gelak sensorang :-)

    ReplyDelete
  40. jeles!!...tingginya bujal..kahkahkah..

    ReplyDelete
  41. Nasib baik ada gathering ni.kalau tak sampai ke sudah kempunan nak tengok Abg Gedek senyum.

    ReplyDelete
  42. alahai..fenat kontrol senyum
    sekali tak masuk...

    camne yuna nak tgk muka kita :P

    tak pe kita ada picca uncle
    senyum hokey...mahaiiii

    ReplyDelete
  43. oh k... baru paham aper yg Dee Kuntum ckp...tebaekkk, uncle!!

    ReplyDelete
  44. first time visit blog uncle .. hari tu masa gathering, kedatangan uncle menceriakan kakazie ngan kakcik.. nak sembang hari tu, tapi malu haha..

    ReplyDelete
  45. saya nampak abang bujal kt belakang!!!

    waaahhh~

    yg lain sy x kenal lg :( maaf

    ReplyDelete
  46. wohooo happening! nmpak smua org brebut2 nk interframe...uncle ni dh mcm retis dh

    ReplyDelete
  47. alahai... cutenya pic cenggini...

    p/s: tapikan botol air tu tak boleh blah... iklan tu.... :D

    ReplyDelete
  48. sebab sy terlalu 'kecil' maka sy langsung tk nampak.

    ReplyDelete
  49. uncle gedek lagi kurus kat luar gambor ye..hehehe

    ReplyDelete
  50. wow..ramainya..kesian DZ nmpk suku je muka dia..hahaha..

    ReplyDelete
  51. Kagum macam mana uncle boleh tangkap gambar sambil org belakang senyum mcm ready tangkap gambar. Walhal uncle macam tengah tengok hp jer sebab ambik gambar diri sendiri kan. Hebat2 :)

    ReplyDelete