Followers

Saturday, October 22, 2011

October 22, 2011


1) Oh no! Red eye..!
2) Oh yes! Uncle dalam jamban..!





Uncle nak mohon ampun dan maaf pada MISS GELI kerana ada entry uncle yang mengganggu minda beliau.... uncle akan cuba menghuraikan kekusutan kekusutan yang beliau alami satu persatu dengan jawab di blog beliau nanti... Apa-apa hal, jom kita mulakan dengan group hug....!

36 comments:

  1. hah uncle buat apa tu sampai merah mata!kan opah selalu pesan "Jangan,cu...jangan menghendap orang dlm toilet.nanti mata merah kena tenyeh ubat gigi" hahahhaa...uncle ni memang lawaklah!!!

    ReplyDelete
  2. alah takut berjangkitlah, larikkkkkkkkk

    ReplyDelete
  3. Taknk la group hug uncle blm mandi

    ReplyDelete
  4. silap datang sini.

    saya sudah terbuat eyecontact dengan uncle.

    contagious.

    ReplyDelete
  5. uncle tengok pe je ni bole dpt that red eye..ngeh3~~~

    ReplyDelete
  6. red eye x per.. jgn red eyes.. hehee

    ReplyDelete
  7. Owh yes uncle..welcome aboard!!! i like..kerana mata uncle sudah mula merah sebelah...uncle sudah bermutasi untuk menjadi dracula kan...yess..selamat datang ke dunia vampire! mwahahaha...(mengilai2 macam vampire hokayy!)

    ReplyDelete
  8. skodeng apa agaknya sampai macam tu....

    ReplyDelete
  9. uncle, jamban laki ke pompuan??

    ReplyDelete
  10. apa barang lu sudah 'kena' ni bro....bahaya tu ...hehe!

    ReplyDelete
  11. hehehe asek pompn jer bergmbor dlm toilet...

    ReplyDelete
  12. Ambik benda biru kat belakang tu, dan tenyeh mata pak cik, mesti cepat sembuh...

    Cepat, pakai spek mata hitam

    ReplyDelete
  13. fulamak.. style r uncle..
    g hospital cepat... kasi ubat itu mata ma.. nanti berjangkit..

    ReplyDelete
  14. miss geli mmg slalu mcam tu.. heehehhe uncle boh eye mo cpt.

    ReplyDelete
  15. buat ape dalam tandas uncle, haha :P

    ReplyDelete
  16. removal red eyes!pelis (^_^)

    ReplyDelete
  17. cepat2 pergi klinik.. esok boleh MC

    ReplyDelete
  18. cayalah uncle!!dalam tandas ada bunga...:)

    ReplyDelete
  19. bahaya ni uncle! cepat2 pi klinik, nanti berjangkit kat auntie dan anak2..

    ReplyDelete
  20. hmm..kebetulan sy tengah naik ketumbit atas mata kiri ni..

    ReplyDelete
  21. ayyok..kesian uncle..cepat2 baik ya~

    ReplyDelete
  22. sib baik masa baca tgh pakai spek mata itam....

    ReplyDelete
  23. apa bikin daaaaa mata leh merah gegegegwww

    ReplyDelete
  24. patut lah bau pelik semacam je.... rupe2nye dkt dlm tu (tandas). uncle ni ade rahsia yg uncle ni setengah vampire setengah manusia kan?? (just kidding).

    ReplyDelete