Followers

Friday, October 21, 2011

October 21, 2011

Guest #33


Azreen Yusof (Boneka Dalam Chermin
Topik yang dibincang: Bulan, Bintang, Pokok, Laut, Bumi dan Pungkoq.... She's a lot of fun, tahu!

55 comments:

  1. Eh? Ouh! Dating tak ajak sy!

    ReplyDelete
  2. itukah boneka?
    *senyum lebar

    ReplyDelete
  3. ouh.. 21hb tanak wish saya kannn.. terus jump 22hb yek.. majok laaaa.. da la dating x ajak..

    ReplyDelete
  4. muke uncle nmpk sgt tgh kepit... padehal b4 that mesti tgh gelak guling2 kn?? masih ade sisa dan baki senyuman yg jelas terpancar kat muke uncle hokey... ^___^

    ReplyDelete
  5. wah..sudah ade guest..uncle ni menten je muke ketat gitu..ahaha

    ReplyDelete
  6. no prob.. nnt join skali PELANGI leh group hug jugak..

    :)

    *tarikh sejarah mana leh lupa*

    ReplyDelete
  7. pungkoq? uncle apa ni mencarut..hahaha..eh..comel awek pakai tudung pepel tu..

    ReplyDelete
  8. ooo inilah azreen... selalu gak tgk nick dia... cantik senyum dia...

    p/s: aiks... uncle jumpa gegirlpun serius... haish.....

    ReplyDelete
  9. pose lah bila dan di mana shj, Uncle tetap maintain garang gitu. HIhi.

    ReplyDelete
  10. wahhhhhhh! uols dating eh!
    ekekekeke

    ReplyDelete
  11. Bro...pungkoq ni jenis macam mana yer...cer cer cerita sikit...hahaha!

    ReplyDelete
  12. wah....dating dgn awek muda yer...

    ReplyDelete
  13. topik lain2 makchik tak minat..bab pungkoq tu..cer citer sikit...

    ReplyDelete
  14. abg jonni nya x mau interframe juge kah? hehee

    ReplyDelete
  15. sekali pandang cam Yuna!

    tak jadi nak jeles...ekekeke

    ReplyDelete
  16. teringin nak posing ngan uncle gedek....hehe

    ReplyDelete
  17. mintak pinjam gambar ye angkelllll!!


    hahhahaha

    ReplyDelete
  18. oooo..dating ngan awek ye! cakap kat auntie! heeheheee

    ReplyDelete
  19. berbincang pasal isi alam sesama blogger sangat mengasyikkan. :D

    ReplyDelete
  20. kenapa aku baru jumpa belog neh ha?
    kenapa?

    kenapa?

    ReplyDelete
  21. arrr..??? pungkoq tu haper.???

    ReplyDelete
  22. cak!!

    hahahaha

    uncle gedek ni sangat kiut tahu!
    sepjg jumpa byk gelak dari ckp.

    nice meeting u uncle!

    :)

    ReplyDelete
  23. ha ha..nak tersenyum dah tu..

    ReplyDelete
  24. uncle, apa alamat office, i nak ambush sambil bawa red velvet ni..mwahahaha (ketawa berbau hasad dengkiss)

    ReplyDelete
  25. wah.. dapat jumpa blogger.. bila la saya dapat jumpa dgan uncle ni?

    ReplyDelete
  26. bila nak kat sebelah ch000tz lak ni :D

    ReplyDelete
  27. oh ye,

    kerana terlalu teruja
    sy sendiri lupa nak snap gamba uncle!


    dem!

    ReplyDelete
  28. Macam cucu menakan saja... har har har! > saya sengaja komen guna ayat jeles.

    ReplyDelete
  29. air muka uncle cm nk senyum seperti si Azreen.. kikiki

    ReplyDelete
  30. Ceria betul BDC kan....macam Yuna pun ada !! Huh, bila kita nak dating pulak ni uncle? ~haha

    ReplyDelete
  31. pungkoq?uncle tau apa tu?dalam loghat utara,punggung..

    btw,uncle dengan awek tu macam pinang di belah 8..:)

    ReplyDelete
  32. boneka tu kalau cuit cuit dia gelak tak? :D)))

    ReplyDelete
  33. bilalah saya nak macamni juge yek? haha

    ReplyDelete
  34. woi bro, masa kita jumpa dulu, lu tak cerita pun pasal pungkoq... racist ni bro

    ReplyDelete
  35. wah.....makin ramai peminat uncle ni ek......bagu2....fofular gitu

    ReplyDelete
  36. untunglah~~ bila saya nak masuk jugak ni? :P

    ReplyDelete
  37. wow!jumpe blogger..bila mau jumpe cik suha?~ayat ade unsur jeles



    (^_^)

    ReplyDelete
  38. i miss the chance of joining you guys on friday, hence i went for free food on sunday. hehe

    ReplyDelete