Followers

Saturday, October 15, 2011

October 15, 2011


Oh, I love skodeng... Eh, maksud uncle swimming...






RALAT: Mohon ampun pada SCARLETT O'HARA kerana salah link tempoh hari... maklumlah, orang tua...

37 comments:

  1. rajin uncle pi swimming..
    saya ni berenang pun tak pandai..hehee

    ReplyDelete
  2. uncle! tak baikla skodeng..nnti naik ketumbit..hahaha

    ReplyDelete
  3. hi uncle! i do love swimming to if i get so much leisure time. boleh restkan minda while wusha2 the people around swimming ;)hehehe.

    ReplyDelete
  4. lelaki sahaja kan kat situ?mana bole skodeng

    ReplyDelete
  5. Cukup nafas ker tu BRO?

    Atau memang pakai pelampung? hahahahaha

    ReplyDelete
  6. wah every wekk gi skodeng nie!!

    ReplyDelete
  7. skodeng maknanya swimming yer uncle hihi

    ReplyDelete
  8. haha.. uncle ni bukan g swimming.. g cuci mata r tu.. haha..
    jiwa tetap muda.. tak gitu uncle?

    ReplyDelete
  9. Salam Yob Gedek,

    Keme nak tengok body miker...mana, mana nak skodeng ni!

    ReplyDelete
  10. terbaik la uncle... rajin jaga kesihatan dengan ber'skodeng'. eh no. sambil ber'swimming'.

    ngeeeee..

    ReplyDelete
  11. Skodeng la sangat...huh! Eh tapi best kan kalau skodeng orang...hahaha...gimmefai uncle!

    ReplyDelete
  12. gua pun suka swimming kat area bilik jer....kahhhhh!

    ReplyDelete
  13. cer pusing belakang sket..
    nak tengok rambut tu panjang mana
    hahaha

    ReplyDelete
  14. adeyh..bile ntah nak g belajar berenang neh~ (--")

    ReplyDelete
  15. adeyh..ntah bile nak g belajar berenang neh~ (--")

    ReplyDelete
  16. lu dah berjangkit dgn pendekar penyu ni

    ReplyDelete
  17. swimming??uncle howt la..auww (^_^)

    ReplyDelete
  18. g swimming pun muka ketat lagik

    ReplyDelete
  19. skodeng eyyhhh kay swimming pool eyhh hehehe

    ReplyDelete
  20. patut la ensem selalu ke swiming pool...

    ReplyDelete
  21. gua memang dah tau dari awal..kerja sekodeng ni mesti bro buat masa balik surau

    ReplyDelete
  22. pergh! rajin gila. tapi senaman itu penting.

    ReplyDelete
  23. peerrrghh!Uncle cuci mate yer?beritahu auntie!heheheh..^^'

    ReplyDelete
  24. bestnyer swimming...melaka ni susah sikit nk cr public swimming pool...laut adalah...

    ReplyDelete
  25. oooo aaaaaa gtau auntie ngeh3

    ReplyDelete
  26. pic ni nampak uncle senyum sikit. maklomla skodeng. ehh. swimming.

    ReplyDelete
  27. Haaa.... yang ni barulah betul Abg Gedek oiiii....
    ps:Gi Kolo Pilah nanti den nak bawak gamba Abg Gedek buat halau pacat. Baru boleh masuk bendang!

    ReplyDelete
  28. alah dah cakap skodeng yang mula-mula mesti suka skodeng tu.kah kah larikkk

    ReplyDelete
  29. amboi towel siap gantung kat leher.

    ReplyDelete
  30. oooooo lalalalalala... i love skodeng tooo... laut lagi meriah ok... hahahahahaha.....

    ReplyDelete
  31. rajin betol uncle pegi swimming kan hehe

    ReplyDelete