Followers

Sunday, October 2, 2011

October 2, 2011


Swimming cap is a must for a long hair guy like me... Without it, I'm gonna look like a 'pontianak berenang' underwater...!

44 comments:

  1. komplek renang kuala lumpur :p


    kalao uncle tak pakai swiming cap tu gamaknya uncle swiming sesorang la kat situ .

    ReplyDelete
  2. Uncle masuk renang berirama ke ???

    ReplyDelete
  3. Salam Yob,

    ...or being mistaken for an ikan duyung with beard! ha ha!

    ReplyDelete
  4. I see you not as pontianak but as a sexy male mermaid. :)

    ReplyDelete
  5. good for u to know it, uncle. tak pasal2 orang lain menjerit ketakutan tengok rambut panjang menjuntai seperti kunti lanak..hiksss. :)

    ReplyDelete
  6. hehehehe... pontianak berenang mencari mangsa!

    ReplyDelete
  7. okla tu jadi pontianak..sat lg sume org lari..bolehla uncle konker swimming pool tu sorg2 :p

    ReplyDelete
  8. Aahahahhahhha...mana ade pontianak versi laki Uncle oiii....

    Uncle,Sha ni dlm mood 'berehat pjg' so bykla n3 drpd Cik Suami yg merepek kt blog Sha tu.....tggu la Sha sehat sket,nnt Sha nk share gud news dgn Uncle ;-)

    Rindu gile nk bc blog Uncle...ecececehhh

    ReplyDelete
  9. tanpa must tu mungkin mr.gedek akan lemas sebab rambut berat...

    ReplyDelete
  10. uncle,tajuk filem seram terbaru ke tu hehe

    ReplyDelete
  11. i cant imagine u look like a pontianak. however i also cant believe that u can swim. lol just kidding uncle :D

    ReplyDelete
  12. wakakakkakaa serammm lak nak membayangkan pontianak tu

    ReplyDelete
  13. haha berenang jak bah ngan rambut panjang tu uncle

    ReplyDelete
  14. kalau kat masjid simpan dalam kopiah ke?

    ReplyDelete
  15. "I'm gonna look like a 'pontianak berenang' underwater...!"

    siyes gelak terbahak2 sy dgn statement neh~ kah3..

    ReplyDelete
  16. Wahhhh, sempat posing meh!? Err pontianak swimming eh, how? :-)

    ReplyDelete
  17. hoho pontianak berenang. keh keh keh

    ReplyDelete
  18. rasanya lebih tahun kalau ada anak dara ingat u gegirl uncle.... heeeeeeeee

    ReplyDelete
  19. Ada mcm pontianak yg menyelam dr seattle ke forks ke abg gedek!?

    ReplyDelete
  20. Sekali sekala jd pontianak adalah best jugak..lg hebat sebab kena matahari pon ok jerk.. :p Hahaha

    ReplyDelete
  21. kalau takde cap, pakai anak tudung pun boleh kan uncle? hihihi~

    ReplyDelete
  22. uncle! saya juga mahu berenang. kuruskan jiggle jiggle lengan.

    ReplyDelete
  23. mcm pontianak ke...macam sotong kurita?.hhihihi

    ReplyDelete
  24. Hahaha~ muka sama ja! hak3~ uncle cool!!!!

    ReplyDelete
  25. takmo bayangkan uncle tak pakai penutup kepala sedang mandi dalam kolam itu..

    ReplyDelete
  26. soooooooooooooooo cute tp kalau senyum dabel cute lor

    ReplyDelete
  27. Pontianak underwater..
    hurm menarik gak tajuk nie,
    nak propose kat Ahmad Idham la :D

    ReplyDelete
  28. see i told you, gambar penuh makna. hahahahaha

    ReplyDelete
  29. pontianak rambut panjang ye?baru cik ina tau.

    ReplyDelete
  30. uncle,
    renang berirama pandai tak?

    ReplyDelete
  31. kalu pakai shawl pastu lg cun hahahahah

    ReplyDelete
  32. hhehe pontianak berenang dlm kolam ekkk

    ReplyDelete
  33. waaaa.. tiba tiba nampak uncle gedek macam seksisss pulop! hehehe

    ReplyDelete
  34. Gua suka! Gua suka!

    Hehehehe. Knowing this blog, your personality, the crowd, the moment this picture was taken, this pic is epic!

    Priceless!

    ReplyDelete