Followers

Tuesday, October 18, 2011

October 18, 2011


Wow...!

Wanna try? Click here.

61 comments:

  1. bagus spy boleh jalan tegak bak model catwalk!

    ReplyDelete
  2. saya berjalan pun tak betul.keh keh~~allignment lari~

    *awal hari ni?

    ReplyDelete
  3. cayalah uncle,sempat lagi snap mokcik tu. kalau izan,makcik tu mesti dah jauh peginya baru dpt snap hehe

    ReplyDelete
  4. wow! hehe, uncle tak try dulu ke?

    ReplyDelete
  5. uncle.
    kat tempat aku ni.
    selalu tgk indon bawak bekal pi tempat kerja.
    bawak periuk atas kepala gitu gaya.
    aku dok bayangkan kat dalam tu ada lauk asam pedas.
    kalau terlambak.... perghhh...




    .

    ReplyDelete
  6. penah try dulu mase kat jogja..seyes susah!

    ReplyDelete
  7. Kakcik ni berdiri saja2 pun boleh goyang, abih tu camno? :)

    ReplyDelete
  8. kalau saya confirm tergolek dah barang tu...hehehehe

    kagumlah dgn mereka yg boleh buat camni!

    ReplyDelete
  9. uiyoooo~
    ce try buat satu pakcik
    upload sini

    ReplyDelete
  10. macam dah kat india pula

    sayang kepala...wo... :)

    ReplyDelete
  11. porter Gunung Kinabalu lagi hebat

    ReplyDelete
  12. mackik kat egypt siap pikul tong gas

    ReplyDelete
  13. apa yg dijunjung tu. haiii teringat dulu2 orang2 patani, thailand masuk malaysia jual barang junjung cmni ler..tapi la ni dah belambak kedai tomyam...

    ReplyDelete
  14. kemana sajalah uncle nie....? cuba tak?

    ReplyDelete
  15. "Ore Kelate" ramai boleh buat.

    TerroRRRR

    ReplyDelete
  16. takmaw try.. hahahhaha..kepala masuk dalam kang.. jd penyu.. hoho

    nak taw nikmat dunia? jom..=)
    http://lolz-l.blogspot.com/2011/10/6-nikmat-dunia.html

    ReplyDelete
  17. tempurung kepala kena petak sikit baru boleh balance kan barang ats kepala. haha

    ReplyDelete
  18. Tingin nak tengok uncle lak buat cenggitu..

    ReplyDelete
  19. Akak boleh je..balance bawa brg ats kepala..hehe..dah cuba pun..:)

    ReplyDelete
  20. uncle da dpt mood deepavali la neh.. hehehe...

    ReplyDelete
  21. teror kakak tuh boleh balance bawak besar2 tuh kat kepala..hehe

    ReplyDelete
  22. nak try yg mane...
    yg menjunjung ke...
    bende yg dijunjung...
    keh...keh..keh......:)

    ReplyDelete
  23. dulu arwah nenek saya champion bawak bakul atas kepala..ni skill balancing amat2 diperlukan

    ReplyDelete
  24. WOWW!! uncle snap kat mana tu? Rare tau..i guess its out of KL kan? Makcik tu....wow!

    ReplyDelete
  25. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  26. Salam, tumpang tanya... uncle gedek ni kartunis gila-gila itukah?

    ReplyDelete
  27. senang jer ni bro....lu pun gua boleh angkat tahu...haha

    ReplyDelete
  28. wah ... dah pernah cuba dahhhh :)

    ReplyDelete
  29. cool.. kat rumah dulu, slalu ada org mari jual kuih.. macam ni r.. makcik tu bawak.. junjung

    ReplyDelete
  30. kesiannya makcik tu pakcik!! napa tak tolong..wakakak..sempat posing lagi arr..ahahahha

    ReplyDelete
  31. cik suha penah tengok pkrja indon pompuan blek keje,jln kaki dan air mineral yg btol besar rm2 tu kt atas kepala..xjatuh!kagum sgt (^_^)

    ReplyDelete
  32. balance duit tukar tayar tinggal rm5 jek.

    eh.

    ReplyDelete
  33. uncle.....have a new entry bout uncle..
    meh la nenguk
    : http://lifeyqa.blogspot.com/2011/10/confident-giler-uncle-nie.html

    ReplyDelete
  34. tgk gambar ni teringat kat Bali...pompuan kat sana nak bawak brg2 sembahyang cenggitu la caranya...

    ReplyDelete
  35. nak try letak kereta atas kepala...

    ok?

    ReplyDelete
  36. kalau tak biasa confirm habis jatuh tapi sebab dah biasa tu yang berlenggang tu..

    ReplyDelete
  37. Imbangan tinggi rendah yg tepat...

    ReplyDelete
  38. fuyoooo...mesti dia jln cam minah lenggang kan.

    ReplyDelete
  39. macam orang kampuchea jual baju ngan kain je. ye dak

    ReplyDelete
  40. perghh berat kepala tengok ...akekeke

    ReplyDelete