Followers

Monday, October 17, 2011

October 17, 2011


I know that somehow Malaysia has been hit by the K-Pop fever... tapi ini sudah melampau...!






Perkataan 'simply ohsem' tu agak keterlaluan la untuk uncle... uncle malu. Apa-apa pun, terima kasih BUSUK kerana review tu...! Muahh..!

54 comments:

  1. oh..ingat uncle nak jadi KPOP..hehe

    ReplyDelete
  2. uncle pon nak K-Pop jugakkkk..

    hehehe.. "I want nobody nobody but U"

    ReplyDelete
  3. Dahsyat tul penangan KPOP ni..

    ReplyDelete
  4. bilik pop tu apa uncle? studio ke?

    ke? ke?

    hihi ;)

    ReplyDelete
  5. haha..demam k pop yer..alhmdulillah xinfluenced..:p

    ReplyDelete
  6. ekekekkekee
    K-Pop saya agak ketinggalan kot tak amik tau pun

    ReplyDelete
  7. saya je tak demam k-pop kot..yg tua pun melayan sama.hehe

    ReplyDelete
  8. sufiyyah pun dah pandai ber K POP dgn makcik die..hahahha

    ReplyDelete
  9. teringin nak bergaya ala2 k pop.. hahahha

    ReplyDelete
  10. hehe pandai uncle ye tutup words bilik..jd la kpop hehe

    ReplyDelete
  11. hehe pandai uncle ye tutup words bilik..jd la kpop hehe

    ReplyDelete
  12. bilik pop tu sebenarnya untuk ape uncle?

    ReplyDelete
  13. nak jadi KPOP kena pakai jaket plastik sampah tu and gaya potongan rambut kena ubah....kehkehkeh..

    ReplyDelete
  14. mesti uncle peminat no 1 derang nehhh ;p

    ReplyDelete
  15. melampau betul kalo ada yang gila k-pop sampai buat cenggini...

    ReplyDelete
  16. uncLe simply kPoP..eh2,ohsem to moi. ;P

    ReplyDelete
  17. tengah dok imagine uncle menari k pop.

    ReplyDelete
  18. adoi..pengaruh K-Pop yang melampau!
    nasib baik tak minat k-pop ni..

    ReplyDelete
  19. ala, sya suke J-POP je,
    jawa pop...hahahaha

    ramai betul puji uncle ek...
    leh dpt award 'blogger paling byk di puji' hehehe

    uncle leh donlod movie free je kat:
    http://jieazzmovie.net/

    ReplyDelete
  20. weeewittt.. uncle nak tubuhkan group K-pop ker? nak join boleh? :D

    ReplyDelete
  21. k-pop... kari-pop...

    kita tengok foto uncle masa kecik kat fesbuk twin.. looks so noti.. hehehe...

    ReplyDelete
  22. uncle minat tak k-pop?
    aku tak minat.

    hehe.


    .

    ReplyDelete
  23. saya minat k-pop sebab aris pompuan dorang cun je..hehe

    ReplyDelete
  24. anak dara kat umah tu pun dah tersangkut sangkut dengan K-Pop nie

    ReplyDelete
  25. hahaha kretif la uncle!!i loikee!!!

    ReplyDelete
  26. Kawasan parlimen mana ni?nanti boleh dibahaskan

    ReplyDelete
  27. eleleh...uncle malu2 tp mahu kan..

    k-pop...huhu...adik2 saye gilekan mereka...

    ReplyDelete
  28. Selain dari K, apa character lain yang boleh jadi pop?

    ReplyDelete
  29. kita layan jugak la....baru nampak awet muda sikit....hahaha!

    ReplyDelete
  30. bilik pop ?


    bilik ape tu??

    kpop . niceee ha ha ha .


    -Bukan peminat Kpop , 2011 .

    ReplyDelete
  31. agak2 apa ada dlm bilik tu eyh heheh

    ReplyDelete
  32. tang muahh tu x ble bla la uncle!

    hahaha

    ReplyDelete
  33. amboi biasa dia.... "sapa yang pakai masking tape aku tak pulang nie...?"

    p/s: ngeh ngeh ngeh...

    ReplyDelete
  34. "uncle gedek is ohsem mum, ohsem"

    Katy perry cakap dalam video kelip TGIF.

    hehe

    ReplyDelete
  35. alah malu konon, join k pop , tak malu.larikkkkkkkkkkkkkkkkk

    ReplyDelete
  36. lau lam bilik tu ade byk lolipop ok gak~ ;p

    ReplyDelete
  37. try uncle tangkap gambar dgn bebdk k-pop plak... mmg uncle paling standout!!

    ReplyDelete
  38. minat sangat dengan K-Pop.. ni kalau bos nampak ni confirm kena bebel..

    ReplyDelete