Followers

Friday, October 14, 2011

October 14, 2011


Laaa...! Ingatkan masjid..?!

48 comments:

  1. jumaat di putrajaya? saya perasan ni da berapa kali entri jumaat kat situ~~projek besar?

    ReplyDelete
  2. dah sebijik mcm masjid..sape2 pun boleh confused

    ReplyDelete
  3. roundabout di Putrajaya selalu mengelirukan saya.....

    ReplyDelete
  4. saya kan..teringin nak bergambar kat tengah2 jalan tu..tp kannn..

    mahu tapi malu..haishhh!

    ReplyDelete
  5. a'ah.. uncle buat projek apa kat sana..?

    ReplyDelete
  6. ni jumpa ke tidak masjidnya nih..?

    :p



    .

    ReplyDelete
  7. u've been in putrajaya? i miss putrajaya views, uncle~

    ReplyDelete
  8. tahun 2000 ayu ke situ, serius mmg tak cantik.. sekarang dah jem lah pulak

    ReplyDelete
  9. sebelah kanan...
    bukan kanan gua..
    tapi sebelah kanan brader tu la letaknya masjid...

    ReplyDelete
  10. a'ah la. uncle selalu ke putrajaya...
    dan selalu ke alamanda. hehe

    ReplyDelete
  11. kalau orang tu first time datang putrajaya memang ingat bangunan tu masjid...huhuhuu

    ReplyDelete
  12. Kubah dia tu yg buat macam masjid

    ReplyDelete
  13. sebelah kanan uncle tu masjid..hehehe..

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum Yob,

    Laaa apa salahnya masuk. Cakap 'Nak tumpah solat ya, Kak Semoh!"

    ReplyDelete
  15. dah tu jumpe ke tak masjidnye uncle? =))

    ReplyDelete
  16. aik baru tahu ke....sah dah tua ...keh3!

    ReplyDelete
  17. Jumaat jer .... PutraJaya


    PutraJaya jer Jumaat

    ReplyDelete
  18. hahaha

    sama cam sya dulu ingat tu masjid!!!

    ReplyDelete
  19. wahh uncle ada kat sana ye?mesti cr masjid nak solat jumaat kan?

    ReplyDelete
  20. statement uncle cm org mesia br blk mesia je hehehehe

    ReplyDelete
  21. tu pejabat abg bijaN lah...
    hiks...

    lama dah tak masuk sini...
    rindu banget sama entry2 uols nih!

    ReplyDelete
  22. bila nak belanja gua nasi arab kat putrajaya sauq ...

    ReplyDelete
  23. masjid apa ke nama? kubah sekarang dah jadi elemen penting dalam suntikan art dalam kepala semua arkitek. tengok jela kebanyakan bengunan ternama kat malaysia. kalau boleh semua nak letakkan unsur-unsur islamik.

    ReplyDelete
  24. Takper, dulu pun saya sangka begitu jugak.

    ReplyDelete
  25. boleh jer kot solat situ.. rasa2nya khutbah cukup kuat boleh dengar sampai situ.. hehe

    uncle skrg jarang reply komenlah! tak suke.. hahaha.. tula, ramai sangat peminat kann.. ;D

    ReplyDelete
  26. salam bro...budak baru belajar ni....hehe

    hensem la!

    ReplyDelete
  27. hehee..boleh kot tumpang solat situ..=)

    ReplyDelete
  28. Kalau tak dak bangunan kubah hijau tu, uncle pun mungkin tak hingin ambik pic itu sebagai back ground.. Dan tak de la juga putrajaya, yg ada cuma Prang Besar...

    ReplyDelete
  29. kalau 1st time jejak kaki kt situ, sah2 salah masuk..

    ReplyDelete
  30. macam masjid, cik ina tak pernah sampai lagi putrajaya.kejikan.

    ReplyDelete
  31. Dear uncle hebat (i mean it hahaha) Sy xtahu pun belakang uncle tuh apa. hukhuk *sdeynya

    ReplyDelete
  32. uncle, gedek tuh apa? cam nak tergelak kekekek la tgok smua pic...serius semacam ja...;)

    ReplyDelete
  33. walaupun uncle amik gmbr sendiri,tapi kena je angle tu.cayalah! =)

    ReplyDelete
  34. :P malulah uncle... nanti kalau foreiner tanya cenggana? uwekkkkk

    ReplyDelete
  35. tu opis saya...nampak saya lambai lambai..nampak tak?

    ReplyDelete