Followers

Monday, October 10, 2011

October 10, 2011


I hope 'camwhoring' is not a crime...!






Uncle terkejut sebab ABANG ENSEM mengatakan blog ini bahaya untuk pengidap darah tinggi dan lemah jantung! Tapi, nasib baik FATIN MRAZ pujuk balik hati yang gemuruh ni...!

Terima kasih review guys! Ayuh group hug!

111 comments:

  1. selagi x kena tangkap.. no prob uncle.. kalo kena tangkap, ada gambo pegang nombor pakai baju belang2.. sama mcm gaya pic2 uncle ambil jugak.. hehehehehe....

    ReplyDelete
  2. gua nak komen tapi takut la pulak ...nanti lu kata komen gua kejam sangat....hahaha!

    ReplyDelete
  3. camwhoring is one of fun activity. i do like it..hehehe.

    ReplyDelete
  4. blog ini di awasi CCTV... hehehe~~

    ReplyDelete
  5. tapi kalu ikut definition yang betol, meeeemang tak elok!

    ReplyDelete
  6. hehe..camwhoring dekat kwsan yang ada cctv..sajer la uncle tu kan..ekekekeke

    ReplyDelete
  7. Amboi, kemain seiap ade si pemujuk hati. Hiks~

    ReplyDelete
  8. manjang grup hug~~blanja makan la~keh keh~

    ReplyDelete
  9. keh keh keh gu aketawa je bro boleh?

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum Yob Gedek,

    Nanti U will be more femes than the so-called arists...you susah nak bergerak nanti!

    ReplyDelete
  11. hahaha, napa AE cam tu ek?

    mesti dia pun ada darah tinggi kan...hehehe

    pengawal cctv tu mesti pasni baca blog uncle gak kan...sbb dia nmpak ada org dok camwhore...hahaha

    ReplyDelete
  12. camner nak join group hug tu uncle?saya pun kadang2 terkejut gak ngan gmbr2 pelik tu..haha

    ReplyDelete
  13. hehehe...mesti CCTV tu rakam gambar uncle tengah ambil gambar tu!

    ReplyDelete
  14. hihi glamer lah uncle pasni masuk cctbbb

    ReplyDelete
  15. dorang gelak ramai2 dlm control room tu uncle..hahaha..

    ReplyDelete
  16. ok..
    pakai spek mata orang tak kenal!

    ReplyDelete
  17. ooops.... jgn nenoty kat situ... nanti Pak Jib babap...

    ReplyDelete
  18. uncle buat pose x dpn CCTV tuh? haha

    ReplyDelete
  19. Mesti kawasan tu banyak jenayah kan? Diawasi CCTV tu

    ReplyDelete
  20. alamak!sy tahu dimana ni..
    saye tak perasan signboard tu sblm ni.saya pernah berlari bogel di sana.

    ReplyDelete
  21. terharunya.. featured in this entry!! :P

    nway, itu glasses baru ke? x penah nmpk sebelum ni..ke sy yg x perasan..:)

    ReplyDelete
  22. hhahaha.. dekat mana ni uncle?

    ReplyDelete
  23. nk group hug jugak abg gedek ^_^

    ReplyDelete
  24. not a crime la. hehehe but, u have been recorded! XD

    ReplyDelete
  25. Haaaa....kiri kanan kat opis pon CCTV melambak..ekekeke..^^

    ReplyDelete
  26. How to be famous versi uncle Gedek tu kan? I nak buat lah...hik! Hik! Hik!

    ReplyDelete
  27. kenapa makin lama uncle macam makin muda.............

    ReplyDelete
  28. tp entri 'berambut' uncle adalah lebih menyentap jantung harini. hahahahaa!!!!!!

    ReplyDelete
  29. mmg stylo la uncle! ;)
    :group hug berkumpulan:
    weee~~




    luv,
    cik ana

    ReplyDelete
  30. pkcik yg makin femes. hihik.

    awas cctv!

    ReplyDelete
  31. maintain walau tgh buat crime..:))

    ReplyDelete
  32. bilalah sy ada keyakinan nk bercamwhore mcm uncle ya.. (kes x sanggup tgk muka sendiri dlm gambar hahaha)

    ReplyDelete
  33. errr, "hug" dengan uncle bukan "crime" kan?

    peace~

    ReplyDelete
  34. Kalau uncle punya pasal, tak crime la..hehe

    ReplyDelete
  35. skali pandang mcm perisik Johnny English daa

    ReplyDelete
  36. mesti orang yg jaga cctv tu senyum2 jer tgk uncle.. heheh
    jaga2.. takut diorg upload kat yutiub nanti ;)

    ReplyDelete
  37. dah lamo tak singgah sini haaa. Pakcik Camwhoring ni mengingatkan eden kek minah-minah godik kek skolah dulu.

    Sikit-sikit ambik gambar. Simple tapi best. Still macam dulu-dulu.

    ReplyDelete
  38. kite sentiasa diperhatikan oleh DIA...

    takut kan?

    ReplyDelete
  39. alamak....camni nak korek idung pun susah kan pakcik....keh...keh..keh...

    ReplyDelete
  40. dlm lif pun ada cctv err mesti uncle penah amik gmbr dm lif jugak kan ehehe

    ReplyDelete
  41. kat mana tu, mesti kawasan hitam siap ada cctv lagi.

    ReplyDelete
  42. imej uncle kalau pakai rayban clubmate sgt sesuai...

    ReplyDelete
  43. kalu ada niat nk wat jahat tu....igt2 la uncle ye...ramai yg memerhati

    ReplyDelete
  44. @MOH KEMBARA

    susah nak gerak macam mana? macam mayat?

    ReplyDelete
  45. @Lydia Miza(Aidyl Azim)

    apa susah nak join...

    depa kan tangan je...!

    ReplyDelete
  46. @Dee

    sekurang2nya dorang ada entertainment!

    ReplyDelete
  47. @Juno

    cepat!

    berlari sambil depa tangan!

    ReplyDelete
  48. @maCy

    harap cctv tu yg awas nampak uncle!

    ReplyDelete
  49. @~izan~

    owh... dalam lift dah berkali-kali...!

    ReplyDelete
  50. @Cik Ina Do Do Cheng

    kawasan tak hitam...

    baju pakcik je hitam...

    ReplyDelete
  51. @Papa Mifz

    mentang2 la uncle ni dah senja.... model senja jugak kamu bagi....

    ReplyDelete
  52. jangan berkelakuan yang tidak sopan disekitar kawasan itu ye.. hikhikhik..

    ReplyDelete