Followers

Wednesday, October 12, 2011

October 12, 2011


My biggest enemy when working at home is the BED! (Yawn...)

(Hoi! Teddy bear tu anak uncle punya, lah!)






Terima kasih AZMAN kerana betul-betul buat uncle tergelak sampai berbunyi bila baca review beliau pada 10 Oktober 2011. Tetapi uncle sedar, macam mana pun uncle bergambar, tak mungkin akan jadi secomel NISA KAY ! Jom group hug!

88 comments:

  1. Wakakaka...comel tau teddy bear tu!

    ReplyDelete
  2. kalau anak uncle teddy kecik..
    uncle misti teddy besau kan...
    hehe

    ReplyDelete
  3. tengah imejin uncle senyum sambil posing...lalallala

    ReplyDelete
  4. klu peluk patung mr.bean mesti lagi cute kan!

    haha

    ReplyDelete
  5. bro dlm pic ke 5 dalam blog azman memang HANDSOME. IKHLAS ni... esok cer pi potong rambut mcm tuh, sure blog bro akan tukar nama.. will be LIFE BEGINS AT 30 lorrr

    ReplyDelete
  6. gua baru je nak komen pasal tedy bear tu...tgk uncle dah awal2 mentioned..

    ReplyDelete
  7. erk.. peluk teddy le tuh.. konon2 anak punya yek... hehehe..

    ReplyDelete
  8. 2 hari mc - penat rasanya asyik tidur. :)

    ReplyDelete
  9. Merbahaya nie klu keje dr umah!

    ReplyDelete
  10. ececehhh... ke teddy bear uncle? tak mau ngaku ea uncle... hehehhe!!~



    ^^

    ReplyDelete
  11. adeh..ingatkan teddy bear uncle td..sib baik bgtau awal2..hahaha..bantal buchuk ada tak uncle?

    ReplyDelete
  12. bilik ada ekon lagi best.keh keh~

    ReplyDelete
  13. tipu..uncle punyer bear tu...
    (cover macho la tu...)

    ReplyDelete
  14. Serius cakap la, kalo nengok muka uncle yg serius banget tu, ella pun takut. Dah byk kali dtg sini baru 1st time berani nak komen. Tu pun Selawat 40 kali dulu. Hihihi.

    BTW, blog uncle sgt kelakar.

    ReplyDelete
  15. ingatkan uncle punya teddy bear tu..sedap peluk time tidur...keh3x

    ReplyDelete
  16. elehh.. ngaku jela malam2 uncle tido sambil peluk itu teddy
    hehe

    ReplyDelete
  17. cutenya bear kat belakang uncle

    ReplyDelete
  18. kehkehkeh.... cute! kehkehkeh

    ReplyDelete
  19. of course. when we see the bed, automatically, we'll feel very drowsy..and so do i. hehehe.

    anak kecil memang adore akan teddy bear :)

    ReplyDelete
  20. cantik la bilik tu,wah,siap skodeng plak bilik uncle hihi

    ReplyDelete
  21. Salam Yob Gedek,

    Ye ke bear tu anak punya? Elehhh jgn ler segan nak ngaku sndri punya!

    ReplyDelete
  22. hamboi..nisa kay tu lawa ke ek

    ReplyDelete
  23. UNCLE tak perlukan teddy bear sekecil itu. Kan dah ada yang besar? hahahaha

    I mention U:
    Identiti blogger: menambah dan membetulkan sedikit...

    ReplyDelete
  24. uncle tetap kacak! :) sebab NISA KAY comel jeh. :p

    ReplyDelete
  25. saya tak suka teddy bear ... dulu masa muda2 ada org hadiah benda alah tu ..sampai 3 ekor.... balik balik taruk bawah katil.....

    ReplyDelete
  26. main teddy bear dgn k leena ke uncle?

    eh.

    ReplyDelete
  27. ingatkan uncle punya teddy tadi..heheeee

    ReplyDelete
  28. hahaha... nampak katil mata pon berat.

    ReplyDelete
  29. kehidupan seorang usahawan berjaya

    ReplyDelete
  30. itu bear uncle kan?sila mengaku!


    (^_^)

    ReplyDelete
  31. Kalau bear tu abg Gedek yg punya pun apa salahnya?Kan?

    ReplyDelete
  32. tak baik membohong uncle. sebenarnya enemy yang utama uncle ialah bear tu kan? tak boleh kalo tak tido peluk dia kan? kan?

    ReplyDelete
  33. ahhhhh gelilah lelaki tidur main teady bear.larikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

    ReplyDelete
  34. ahahaha...uncle tamo ngaku teddy bear tu uncle punye....tak baik nipu tau..ahaha

    ReplyDelete
  35. alahai lah uncle..semua gmbr sinonim je.,no wonder uncle gelak berbunyi.,huahahhahaha

    ReplyDelete
  36. setiap kali lu ambik gambar dalam bilik lu nampak kiut jer semacam ...kenapa yer....hmm....hehe

    ReplyDelete
  37. @alien

    teddy besau uncle pandai masak...

    haha!

    ReplyDelete
  38. @Ijahans

    Hah?

    (teros start kereta pegi kedai gunting..!)

    haha!

    ReplyDelete
  39. @Fara

    memang!

    tak de disiplin = HANCO!

    ReplyDelete
  40. @Bella Bell

    Pssttt... jangan habaq kat oghang eh?

    ReplyDelete
  41. @Dee

    Bantal buchuk uncle dah sorok!

    haha!

    ReplyDelete
  42. @MadaM LaLa

    unlce tak cover macho uncle, lah!

    haha!

    ReplyDelete
  43. sy pon tak boleh kalau nampak katil ni uncle gedek..mesti nak lelap je..godaan terbesar kat rumah..hee~

    ReplyDelete
  44. @kakchik@ella

    tak kan la sampai nak selawat....

    kamu sinis ni...!

    ReplyDelete
  45. @nyanyisunyi

    dah lama bangon, cuma masih bermimpi je....

    ReplyDelete
  46. @h4ni3

    pelok 'orang sebelah' lah....

    haha!

    ReplyDelete
  47. @hanaahmad

    nasib baik komen kamu boleh di terima...!

    ReplyDelete
  48. @Ezad Skytech

    agaknya katil ni ada jin la... kan?

    haha!

    ReplyDelete
  49. @dyg

    tapi uncle takde la gelak bunyi 'muahahaha...'

    ReplyDelete
  50. @Bigdaddyz

    naseb baik nampak cute...

    kalau nampak manja...?

    ReplyDelete
  51. @eLL

    wah wah wah...!

    mentang2 kamu dah ada bear untok di pelok...!

    ReplyDelete
  52. hahahahah sm la kita... bla tgh bizi je tetiba rs katil tu...ya allah wangi nyer...empuk nyer... bantal busyuk pun rs ....arrrrghhhh

    ReplyDelete
  53. @KhaiRin

    bantal busyuk tu yg tak tahan tu...


    Haha!

    ReplyDelete
  54. ni mesti uncle pinjam bawak tidur.. ;)

    ReplyDelete
  55. uncle...faeez suka gambar uncle dlm blog azman. Gambar no. 5. hensem u...

    ReplyDelete
  56. uncle ngn teddy bear tu sama comel!!! ^^" maaf dah lama tak melawat uncle..

    ReplyDelete