Followers

Tuesday, October 11, 2011

October 11, 2011

Entry khas sahut CABARAN Bigdaddyz!


Sila sorak tiga kali untuk uncle...!

Kepada Bigdaddyz: Nak suruh gua senyum? Mana boleh bro! gua takkan korbankan imej blog ni...! Ha ha haaa! (Gelak macam jin)

No more cabaran please... tak sanggup sudah!

(Lokasi restoran dijumpai di Jalan Kuchai Lama)




97 comments:

  1. keh2
    apa punya nama restoran daa

    ReplyDelete
  2. yelah uncle. tak pernah tgk uncle senyum kan.

    cikit jer??

    ReplyDelete
  3. Talipon? gituuuu ke namanya....

    baru ku tahu... wahhh.. uncle main cabaran2 pulak yek.. dasyattt~ nk suh jugak la...

    ReplyDelete
  4. hahaha (gelak guling) di sebalik muka siyes tahap gaban tu, i tau uncle menahan sengeh yang bukan alang kepalang kan? kan? ala mengaku je la uncle..hik!hik!hik!

    ReplyDelete
  5. anak jantan kan pantang di cabar!

    hahaha...

    restoran talipon pon pon!

    ReplyDelete
  6. Nak pengsan!!!
    Caya la uncle!!! Cabaran daddy telah dihasut dgn jayanya!!!

    ReplyDelete
  7. hehe..steady uncle..jangan cemarkan kedaulatan belog uncle..big daddy..pegi geletek uncle gedek kalo nak tengok dier gelak..hahha

    ReplyDelete
  8. uncle, if pun on ur smiley face, surely u'll looked more sweet..hehehe.

    ReplyDelete
  9. 1. hoorey
    2. hoorey
    3. hoorey

    hip hip hoorey. uncle berjaya. tahniah

    ReplyDelete
  10. imej blog mesti diutamakan. kah3.

    ReplyDelete
  11. alaaa..

    angkat laa tangan macam twin tu uncle..

    tapi buat muka serius..

    ReplyDelete
  12. ok..kira uncle dah berjaya la ni eh? tak boleh bayangkan uncle senyum nampak gigi...:)

    ReplyDelete
  13. apa jadahnya restoran nama talipon? jual makan ka jual topap? keh keh~~

    ReplyDelete
  14. lorrr....uncle ni..
    cer senyum sikit..mesti sweet je..ahahaha

    ReplyDelete
  15. mesti manis kalau uncle senyum kan? hehehehee..

    ReplyDelete
  16. Kakcik melihat bagai ada senyuman di bibirmu itu. :)

    ReplyDelete
  17. kalau uncle senyum... cair semua mek2 kat luar tu
    hehehe

    ReplyDelete
  18. Salam Yob,

    Dah abis idea tuan punya rstoran cari nama restoran!

    ReplyDelete
  19. jangan tinggalkan marker macam jalan2 cari makan tu.nanti jadi mahal.

    ReplyDelete
  20. Restoran ni ada kat area safari lagoon jugak..^^

    ReplyDelete
  21. jangan talipon dibuat supa dah laa ....

    ReplyDelete
  22. tak payah senyum..kalau senyum nanti akan jadi cam senyum kambing..:)

    ReplyDelete
  23. chakkkk!!!! seriusnyer dia..huhu

    ReplyDelete
  24. cis! memang tidak ku sangka-sangka cempedak menjadi nangka!

    Bro...lu buat " kami" semua patah hati lah!

    lu memang kejammmmm!!!

    ...apa akal gua sekarang ni yea...ish2 memang tak puas hati betul ni!

    TETAPI macam mana pun Gua salute sama lu kerana berjaya menyahut cabaran gua!

    Clap ramai2!

    ReplyDelete
  25. syabas uncle!

    hurrayyyy!!

    apakah ganjarannya?

    ReplyDelete
  26. Restoran Talipon? mana datanglah pakcik gedek nih...asal nama pelik2 je dia market dulu. cet!

    ReplyDelete
  27. heheh restaurant talipon...apa dia serve talipon ajer ke kat situ...

    ReplyDelete
  28. perhh!
    uncle berjaya la! hehe




    luv,
    cik ana

    ReplyDelete
  29. Whahah..tahniah uncle!..mission accomplished!!~ ;p

    ReplyDelete
  30. wa...congrats uncle!!! dpt jugakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!
    ho yeah ho yeah.....

    apa daddy nk bg tu?
    topup prepaid rm10 ke?

    ReplyDelete
  31. tak pun ko tak senyum ngan senyum sama kot.larikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk alamak tercicir plak selipar.

    ReplyDelete
  32. lama tak kemari....

    well done uncle!

    ReplyDelete
  33. thniah uncle!

    as i said before,uncle mesti bleh buat punye hehehe (^_^)

    ReplyDelete
  34. Lu terbaik..makchik ucap tahniah...big daddyz sila akur yer...ini otai sudah berjaya...

    ReplyDelete
  35. ada byk talipon ke kat situ? kehkeh

    ReplyDelete
  36. @eLL

    sorak sambil lompat macam kartun!

    ReplyDelete
  37. halal ka? kalu halal nk try gak

    ReplyDelete
  38. @Azzah

    kalau senyum macam kerang busuk?

    ReplyDelete
  39. @tunz

    Serious baru orang takot sikit....

    ReplyDelete
  40. @Bigdaddyz

    haha!

    gua pulak kejam...?

    hadoi ! Lu memang fun! JAngan cabar lagi sudah la...!

    ReplyDelete
  41. @~SaL IjOu~

    mission blog be belom accomplished!

    ReplyDelete
  42. @MadaM LaLa

    Haha... mintak topup pon ok jugak kan?

    ReplyDelete
  43. @suha

    hehe... thanks... nasib baik ada google map!

    ReplyDelete
  44. hikhikhik.. nasib ada google + GPS.. tapi kadang2 GPS tu tak membantu

    ReplyDelete
  45. Haha! Betul2! Muka yang sama setiap post itu unik! huahahahhahaa

    ReplyDelete
  46. jgn termakan cabaran mahupun pujuk rayu ya uncle..=}

    ReplyDelete