Followers

Friday, September 9, 2011

September 9, 2011


A very soothing bamboo pathway at Alamanda, Putrajaya. (...dan dagu berlapis itu adalah bukti uncle menyambut Hari Raya secara rakus tahun ini...)

99 comments:

  1. wah lapisan-lapisan kedewasaan. cik ina pun ada.

    ReplyDelete
  2. dabel je? saya tripple.kat dagu dengan perut~kehn keh~

    ReplyDelete
  3. Tak nampak sangat berlapisnya dagu itu macam dagu kakcik! :)

    ReplyDelete
  4. ni mst kat alamanda...
    jaga kesihatan ye sebab kita dah lewat 40

    ReplyDelete
  5. slalu amik gambar kat sini sebelum tengok wayang

    ReplyDelete
  6. uncle dekat alamanda ke?
    dekat dah ngan opis saya tu...hehehee

    ReplyDelete
  7. Rakus ke? Adoi...pttlah mencari maggi pas ry...Mst byk lemang terkorban kan?

    ReplyDelete
  8. mane double chinnye uncle? tak nampak pon :)

    ReplyDelete
  9. uncle gi Alamanda ke? lama saya tak lalu laluan buloh ni....hehehe...sampai tak prasan kat mane tempat menarik ini, hehehe...

    ReplyDelete
  10. kiranya uncle dah nampak gemuk la sikit slpas raya ni.. haha

    ReplyDelete
  11. haha..rakusnya

    rezeki dagu di bulan syawal

    ReplyDelete
  12. berpuluh2 kali pi alamanda, tak penah sekali pun saya lalu lorong pokok buluh nih. hehe

    ReplyDelete
  13. eh, uncle amik buluh tu buat lemang ke

    ReplyDelete
  14. yeah, dah dekat dah uncle

    lagi 5 minit , sampai lah rumah saya

    ReplyDelete
  15. Dabel chin cover dengan janggut.. ok la tu...

    ReplyDelete
  16. ada janggut tak nampak sangat dagu berlapis.. hehe

    ReplyDelete
  17. bukan rakus pakcik.. cuma hidangan tu tak boleh nak ditolak..

    ReplyDelete
  18. alang-alang dah sampai sana ajak laa datin seri rosmah bergambar..hehe

    ReplyDelete
  19. uncle leh geng dgn my hero kecik..
    bulan puasa, badan & muka sama naik.. :D

    ReplyDelete
  20. uncle, amik buluh buat wau jom. musim berangin sekarang ni :P

    ReplyDelete
  21. Takpe, buat senaman dagu lepas ni, yakni senyum sokmo..keh keh keh

    ReplyDelete
  22. uncle beraya di Putrajaya secara rakus tahun ni?

    ReplyDelete
  23. uncle tiap pagi jgn lupa tepuk bawah dagu utk ilangkan double chin hehe

    ReplyDelete
  24. gua bukan dagu berlapis tapi ...perut...perut....adoi ...naya2...nak kempiskan...haha

    ReplyDelete
  25. uncle dagu berlapis pun nampak comel..


    :)



    .

    ReplyDelete
  26. waaah dagu berlapis mcm kek lapis! haha..
    xpe.bley sorok dgn janggut tuh..

    ReplyDelete
  27. Bang Gedek, secara rakus takpe jangan secara tikus.... =)

    ReplyDelete
  28. nampak sungguh2 merayakan hari kemenangan tempoh hari . respek !

    ReplyDelete
  29. saya pernah berbuka puasa di situ.betul2 kat kerusi di cuping telinga kanan uncle..sebab kat dlm penuh

    ReplyDelete
  30. wooo...dah 4 bulan x mendarat kat sana..^^" dua tiga hari lagi bakal sampai.....

    ReplyDelete
  31. arhgggg uncle..

    ni feveret spot sya...

    klu ke kl mesti sya nak singgah gambo kat sini...hehehe

    sbb kat jb takde view cam ni...huhuhu

    ReplyDelete
  32. uncle i saw u kat masjid sekolah alam shah masa sembahyang jumaat tadi. in fact saya duduk belakang uncle masa dgr khutbah. teringat nak tegur. tapi lepas solat saya tengok uncle dah menghilang di celah-celah budak2 sekolah dan kakitangan awam yang menjadi makmum. :)

    ReplyDelete
  33. Berapa lapis U ada Bro?

    Saya punya dagu bertingkat-tingkat tauuu...!

    ReplyDelete
  34. uncle..cube uncle senyum sikit boleh?hehe..senyum itu kan satu sedekah..ape kate pasni uncle amek gmbr pelbagaikan reaksi muke..mesti gempak..:D

    ReplyDelete
  35. alahai, sambut raya jer dagu uncle dah berlapis. hebat..hebat.. hehe

    ReplyDelete
  36. ya ke? takpun... sikit aja... org lain kata... kalau mkn daun bamboo... awet muda.... hahaaaaaahahahhaha....

    p/s: tipuuuuuuuuuuuu

    ReplyDelete
  37. sempat lagi lagi buat meriam buluh. mari mari. haha

    ReplyDelete
  38. x nampak sangat double chin..maknanya bolehlah beraya rakus lagi..haha..

    ReplyDelete
  39. x nampak sangat double chin..maknanya bolehlah beraya rakus lagi..haha..

    ReplyDelete
  40. LAPISAN DI DAGU BERJAYA DITUTUP BAIK OLEH JANGGUTS.

    *SAYA SUKA TEMPAT MACAM TU!

    ReplyDelete
  41. Assalamualaikum Yob Gedek,

    Akak tak nampak dagu tu sebab perasan keseraman laluan tu! Double chin...mana, mana!?

    ReplyDelete
  42. @mas saari

    ha ah....

    ada urusan dekat2 situ....

    opis kamu kat mana? P brapa?

    ReplyDelete
  43. @Mommy Fara

    Lemang tak cukop! Habis di borong!

    haha!

    ReplyDelete
  44. @CaDLyNN

    Alalala....

    kamu nak ambik hati, ni...

    ReplyDelete
  45. @eMMe

    cantik ala laluan buloh ni...

    boleh buat tempat lepak

    ReplyDelete
  46. @Zul Fattah

    pedih nya ulu hati ni baca komen kamu...!

    haha!

    ReplyDelete
  47. @h4ni3

    tempat ni untok couple je....

    haha!

    ReplyDelete
  48. @SYANI

    kalau takde janggot, uncle cover dengan tudong aryani....

    ReplyDelete
  49. @rATu kEBaYA

    betol....

    taknak hampakan tuan rumah...

    ReplyDelete
  50. @Pena Marhaen

    Haha....

    kalau dia lalu memang dah ajak....

    ReplyDelete
  51. @sergeant keroro

    baik buat meriam buloh...!

    (jangan bagitau ayah kamu)

    ReplyDelete
  52. @Daddy Ziyyad

    dari senaman dagu baik buat minyak dagu!

    ReplyDelete
  53. @eLL

    memang , uncel kerap ke purajaya sampai minggu depan...!

    ReplyDelete
  54. @kocix!

    kek lapis macam wedding kek tu?

    haha!

    ReplyDelete
  55. @senyumSOYA

    kalau 4 bulan tu lama sangat....

    kena apply membership baru!

    ReplyDelete
  56. @sepul

    la ye ke?

    Nasib baik kamu tak tulis yang uncle tido masa khutbah...! Hahaa....!

    Kebetulan ada kerja kat pjaya, tompang semayang kat sana...

    (Tu 2nd time semayang kat sana... yg first time tengok sini... http://www.blogbeginsatforty.com/search?q=alam+shah)

    ReplyDelete
  57. @azieazah

    bertingkat macam mangkok tingkat?

    haha!

    ReplyDelete
  58. @b.r.u.t.a.l.s.o.l.o

    Hajat nak singgah juga...

    tapi hamba rakyat biasa je...

    ReplyDelete
  59. @gadisbunga

    HA ah... bes kan tempat yang cenggitu...

    kampong kamu lag bes!

    ReplyDelete
  60. @MOH KEMBARA

    Alalala....

    pandai pulak ambik hati...!

    haha!

    ReplyDelete
  61. yeay! uncle dh gemokk.


    erkk. *buat2 muke bersalah.


    ehehe, xpe2. dpt makan tu 1 nikmat hidup tp jgn lupe kn kesihatan, tol x uncle? =)

    ReplyDelete
  62. @emieysandra

    guna lah perkataan lain selain gemok....

    Huhuhu....

    ReplyDelete
  63. Double chin???
    Tak per...puasa enam + sunat isnin Khamis...that could help back.
    Cheers!

    ReplyDelete
  64. tak berapa sangat nampak double chin tu...

    ReplyDelete
  65. uncle amik lemak lembu ka smpi dagu berlapis? hahahaha jgn mare

    ReplyDelete
  66. @hazeleyed lady

    puasa nam lebih banyak dugaan dari puasa ramadhan, kan?

    ReplyDelete