Followers

Thursday, September 8, 2011

September 8, 2011


Eh? Where is everybody? Am I late for the PM's Seri Perdana open house...?

76 comments:

  1. lerrr..kesiannya..asal lambat sgt..tolong kemas je lah..

    ReplyDelete
  2. wrong timing..wrong day..hahaha..

    ReplyDelete
  3. ada open house ke?
    tak tau pun...huhuhuuuu

    ReplyDelete
  4. owh?
    dapat invitation card?

    lemang dah habis

    ReplyDelete
  5. *sakit leher baca signboard.keh keh~

    ReplyDelete
  6. Dah Syawal ke berapa ni, Yop? :)

    ReplyDelete
  7. Takpe..pakcik bleh gi open house rumah Mat Sabu pulak...keh keh keh

    ReplyDelete
  8. Hello, excuse me!!!!!!!! Dah berjaman abg Gedek! oii!

    ReplyDelete
  9. hehehe... ke pakcik silap tarikh..

    ReplyDelete
  10. salah alamat kot...

    dia uat kat umah samyvellu tahun ni...

    hehehehe

    ReplyDelete
  11. pakcik x nampak dorang ade kt celah2 rumput tu....huhuhuhuhu.....(sambil menguyah ketupat..)

    ReplyDelete
  12. oh.. uncle silap tarikh tu.. hikhikhik..

    ReplyDelete
  13. hahaha... mungkin uncle terlebih awal kot.. heeehee~~

    ReplyDelete
  14. ehh ni dah raya ke berapa ni uncle ? hehehe

    ReplyDelete
  15. saya beraya rumah tun M. tun S senyum pada saya buat kali kedua

    ReplyDelete
  16. pakcik..mai open house thn dpn je laaaa

    ReplyDelete
  17. salam raya... mana gambor raya nya..?? songkoks takde ke?

    ReplyDelete
  18. Gua selalu komfius kat tempat tu...

    Kompleks sangat...

    ReplyDelete
  19. takpa masuklah bro. rakyat didahulukan. sila sila

    ReplyDelete
  20. alo ciannya tak dapat makanlah ni. maggi cupkan ada.

    ReplyDelete
  21. PM datang beraya kat rumah saya, hehe :P

    ReplyDelete
  22. open house kat dalam house uncle.

    itu open lawn. hihihi~

    ReplyDelete
  23. tahulah dah tua tapi jangan lah sampai terlupa2 pula....hahaha!

    ReplyDelete
  24. ketupat rendang kat seri perdana tu pun da abes basi da uncle.. hehe

    ReplyDelete
  25. Assalamualaikum Yob Gedek,
    Jumpa PM yg mana? Yg jantan ke yg tine?

    ReplyDelete
  26. hoho! 'tahun depan, uncle datang lagi yek'!! :-)

    ReplyDelete
  27. haha.. maaf uncle lama tak datang cini.. rindu pulak.. haha..
    saya tak pernah jumpa PM.. huwaa

    ReplyDelete
  28. heheh... perot lapor ka uncle? kih3~

    ReplyDelete
  29. @nyanyisunyi

    tolong kemas?

    tolong tengok boleh la...

    ReplyDelete
  30. @eLL

    me dapat invitation...?

    uncle rakyat jelata...

    ReplyDelete
  31. @mamaNoriz

    Haha!

    lama tak dengat nama samyvellu...

    ReplyDelete
  32. @catherine-

    tergantong pada apa menu kamu,,,,

    haha

    ReplyDelete
  33. @Hazlin Baharudin

    mengahrap dapat jumpa PM, nak duit raya...

    ReplyDelete
  34. @MULAN

    songkok...?

    raya pakai Buff je....

    haha!

    ReplyDelete
  35. @h4ni3

    takkan megi cup satu pon takde...?

    ReplyDelete