Followers

Wednesday, September 7, 2011

September 7, 2011


"Roti telur bawang jangan lupa cili potong, satu!"
"Siaaapppp...!!!"

99 comments:

  1. nsb baik tgh puasa..kalau tak mst nak gak..

    tambah..telur ayam jgn lupa basuh ye mamak..

    ReplyDelete
  2. bro,

    kaler rambut ke? nampak ada merah merah skit tu...

    baru lepas wat perm ye? perm raya ke? semat la bro!

    ReplyDelete
  3. 1st time dengar org makan roti canai letak cili potong! ~haha

    Pakcik, jom saya belanja makan.

    ReplyDelete
  4. bawang selalu kedekutttttt.....cili pun kedekuttt.......huhuhuhu....

    ReplyDelete
  5. teh tarik xtra buih satuu... masuk buku 555 bro gedek ya... SIAPPP!!!!

    ReplyDelete
  6. Kakcik nak roti tosei, ada tak? :)

    ReplyDelete
  7. tangan yang buat roti tu banyak bulu tak uncle?

    ReplyDelete
  8. uncle, saya nak roti tampal satu.

    ReplyDelete
  9. roti telur takmo bawang ye..
    kuah kari taknak tapi nak isi dalam kuah tu.. hikhikhik..

    ReplyDelete
  10. Jemu makan ketupat makan roti canai ye...

    ReplyDelete
  11. haiyo... nak kirim satu boleh uncle... my fevret roti planta..hehe

    ReplyDelete
  12. makan roti canai ngn cili potong...kemain

    ReplyDelete
  13. mesti sebulan tak merasa roti canai kan...

    jarangla bulan posa nak ke mamak tu...hihi

    ReplyDelete
  14. satu jer....cukup?


    lain2 kat umah ...puasa lagi erk...keh3

    ReplyDelete
  15. dengan cili potong? extreme sungguh.

    ReplyDelete
  16. saya suka roti kosong je! heheheheee

    ReplyDelete
  17. suka roti telur..tak nak bawang..heheh

    ReplyDelete
  18. wah...
    dah ketagih roti canai ke?

    ni mesti byk sangat makan lemang ketupat ni..ekekek

    ReplyDelete
  19. lama x mkn roti canai banjir..slllluuurrrrrrppppppp

    ReplyDelete
  20. tak nak order roti jantan ke? ahaks...

    ReplyDelete
  21. uncle makan di luar?

    *musykil*
    (bukan ke tak suke makan di luar?)

    keh keh keh

    ReplyDelete
  22. uncle..roti sadin saya jangan lupa..

    ReplyDelete
  23. uncle makan dgn cili potong? RARE!

    ReplyDelete
  24. Uncle,rindunye kt blog uncle.lma sgt dah x dtg sini. Sure uncle pn x igat kt kite dahhh....ehehe..doakan sha makin sehat lps ni,so nnt blh slalu singgh sini..

    Tkena 'buatan org' mmg bwt sha mcm lepat dah....harapnye lps 4 buln,semuanya akan ok..

    ReplyDelete
  25. aney marah uncle.... biasa dia enterframekan?

    ReplyDelete
  26. siap!
    roti telur bawang yang biasanya adalah roti bawang~ -_-

    taknak. taknak. err. hi

    ReplyDelete
  27. oooo...rasa lapar pula....ooo roti telor...


    Alang-alang saya datang ini, Kalau sudi kunjung2 sya di blog yang tak seberapa ini.........tak follow pun tak ape...janji awk datang, Inys Allah.

    http://cayob.blogspot.com/

    ReplyDelete
  28. semalam maggi...hari ni roti canai...hari ni 7 haribulan...masak2...haha!

    ReplyDelete
  29. lame pule x makan roti canai neh!

    ReplyDelete
  30. satu lagi...taruk cili boh lebih.

    ReplyDelete
  31. mak ai...sedapnyeeeeeeeeee
    nak ckit uncle!

    ReplyDelete
  32. hoh!
    tokojut den!
    ingatkan rambut uncle ade highlight kaler pink!
    huhuhu

    ReplyDelete
  33. Mamat Melayu ker yg buat roti tu Pakchik....

    ReplyDelete
  34. tolong cuci dulu telur ayam itu ye. :-)

    ReplyDelete
  35. saya suka uncle x ikat rambut.
    lepas saja begitu.

    hensem!

    >>.<<

    ReplyDelete
  36. last wik macy mkn kt satu kdai ni. pehh sedap giler roti canai dia!

    ReplyDelete
  37. Tetiba teringat kedai roti canai mil. cili bawang lebih sodap.

    ReplyDelete
  38. @*Miss Geli^

    Warna tiang belakang tu...

    jangan silap!

    ReplyDelete
  39. @Kakzakie

    ha ah...

    roti canai makanan ruji kita...

    ReplyDelete
  40. @mamaNoriz

    bulan posa tak jengok pon mamak tu!

    ReplyDelete
  41. @wahida

    roti jantan di buat oleh roti john...!

    haha

    ReplyDelete
  42. @chichi

    tapi roti sadin jangan makan time panas sangat!'

    tebaka mulut!

    ReplyDelete
  43. @tasekM

    rambot basah lagi tu....

    tak boleh ikat

    ReplyDelete
  44. @sha a.s

    buatan orang?

    siapakah orang itu....!

    (muka kamu ada glowing tak?)

    ReplyDelete
  45. @suk

    yalng 5 lagi roti kosong bungkos!

    haha

    ReplyDelete
  46. @monologtinism

    kamu tak suka bawang?

    shampoo bawang, OK?

    ReplyDelete
  47. @cayob

    panggil roti macam panggil ayam.... ada OOooo la pulak....

    hai!

    ReplyDelete
  48. @MasZuber

    roti canai segera banyak tau sekarang...

    ReplyDelete
  49. @tupaimerah

    tak sanggop nak kaler rambot....

    OK, sebenarnya tak mampu...

    ReplyDelete
  50. @catherine-

    sapa nak getah rambot uncle? Nak give away semua ni...

    ReplyDelete
  51. @maCy

    boleh bagi gps reading kedai tu?

    ReplyDelete
  52. @Cik Ina Do do Cheng

    cik ina pernah buat resepi roti canai kat belog?

    ReplyDelete
  53. @gadisBunga

    rambot basah tu... yak boleh ikat lagi...

    ReplyDelete
  54. owh bubuh cili potong yerrr...tak pernah try la pulakk selalu suh dia bubuh bawang jek banyak2 akakkakkaa

    ReplyDelete
  55. @Bitt (double IS)

    cili potong tu untok kasik telinga berasap...!

    haha!

    ReplyDelete