Followers

Sunday, September 4, 2011

September 4, 2011


Kedai Gunting Rambut??!!! Lariiiiiiii.....!!!!!

42 comments:

  1. uncle kat situ?..oh tidak!..:)

    ReplyDelete
  2. jom kepung uncle..pastu pakat potong rambut die :p

    ReplyDelete
  3. Mahkota di kepala sgt berharga, uncle... kalo potong tu berapa boleh jual buat rambut palsu tu, hehehe...

    ReplyDelete
  4. huhu jgn potong rambut uncle..tak encem nnt...=)

    ReplyDelete
  5. sayangkan nak potong rambut setelah sekian lama bela.. huhu

    nak gunting kena tunggu uncle tido.

    ReplyDelete
  6. Apasal uncle? tak suka gunting rambut ke?

    ReplyDelete
  7. saya boleh tolong gunting..free ok... :)

    ReplyDelete
  8. saya dtg dengan gunting.. hehehhehe.. :P

    ReplyDelete
  9. saya dtg dengan gunting.. hehehhehe.. :P

    ReplyDelete
  10. Dah berapa tahun tak masuk kedai gunting rambut? :)

    ReplyDelete
  11. hahaha
    yennadey, apa pasal lari?

    saya dah dapat 'rambut raya' semalam ;)

    ReplyDelete
  12. Abg Gedek rambut panjang wife tak bising ke?

    ReplyDelete
  13. Sapa soh lalu kat situ? Nanti kena culik masuk plak. hahahahaha!

    ReplyDelete
  14. jangan lalu dah lepas ni uncle.. confirm kena tarik masuk kat dalam tu.. hehehe...

    ReplyDelete
  15. rambut tak gugur ke bro? receding hair?

    ReplyDelete
  16. ayoyooo aci..

    jgn lari la...

    sya gunting kasi macho punye, itu serupa upin ipin jugak la....

    hahahahaha

    ReplyDelete
  17. ni gamba sebelum ke selepas masuk saloon..hehe..

    ReplyDelete
  18. Tak sangka ye ingatkan nampak hantu je boleh lari rupanya kedai gunting rambut pun menyeramkan ye.

    ReplyDelete
  19. potong sikit je pakcik.. bagi samarata.

    ReplyDelete
  20. uncle,jgn lari..penat... jalan jew...


    biar lambat asal selamat.. ^^

    ReplyDelete
  21. kalau ada yg potong rambut tu dalam diam.. mau sebulan nangis guling2 ek..??

    ReplyDelete
  22. alaaaaaaaaaaaaa uncle!!! guntinggggggg sikit jekkkkkkkkkk okehhh? meh la meh la...jangan takotttt... hahahaha

    ReplyDelete
  23. cayalah....lepas ni mesti lg hensem kan....hehehehhehe....

    ReplyDelete
  24. Nak gunting rambut yang mana tu?? Yang depan ke yang belakang??

    ReplyDelete
  25. bila last masuk kedai gunting rambut???....

    ReplyDelete
  26. kedai rambut tkt tp gunting x kn? hehehehe

    ReplyDelete
  27. nak ubah imej ke???
    tak payah kot..:p

    ReplyDelete
  28. gaknya rambut sy mana lagi pnjg dr gedek..sy punya hampir paras pinggang!

    ReplyDelete
  29. mau larikkk mana?? hahahahhahaa if kedai cuci rambutt mesti senyum tak hingat ponyaa...akakkakaka

    ReplyDelete
  30. pacik gunting rambut ka? aiyakkk..

    ReplyDelete
  31. halooo...nak simpan sampai gugur ke...kah3...

    ReplyDelete
  32. uncle rindu ek dgn kedai ni hehehe

    ReplyDelete
  33. tambiiii....mari masuk.... *zap!!!

    ReplyDelete