Followers

Friday, September 30, 2011

September 30, 2011


Don't get confused, okay!? "I'm the in front one, maaaa....!"






Terima kasih ELLY dan MIMI. Review kamu berdua memang oooonik...! Jom group hug!

49 comments:

  1. this picture is so funny uncle..the awesome 'people' behind u and with ur strict face! :) hehe.
    patung macam tu banyak di indonesia ;)

    ReplyDelete
  2. 10 tahun lagi,uncle jadi cenggitu..

    ReplyDelete
  3. ya.... kenal tahu... uncle hensem lebih dari at the back tu... hahahahaha... kat mana tu...?

    ReplyDelete
  4. ni patong kat mana pulak uncle cekau ni??hahaha

    ReplyDelete
  5. klasik.....
    camni..gua pun larik....
    keh....keh...keh....
    tapi...pakcik tetp maintain....keh..keh..keh...

    ReplyDelete
  6. sampai tersembul mata dia.. uncle pulak cool je.. hikhikhik..

    ReplyDelete
  7. ewwwww.... sy dh nmpak uncle.. hehe~

    ReplyDelete
  8. eh! macam mana bibir tu boleh serupa letak duduknya...hmmm...

    ReplyDelete
  9. mmg konpius..sebbek uncle gitau awal2

    ReplyDelete
  10. won't get confused coz the left one hv no mustache and beard

    ReplyDelete
  11. yup..i know u yang kat depan tu eh..hehe

    ReplyDelete
  12. eh konpius ni,yg mane satu uncle eh (sambil garu kepala) :p

    ReplyDelete
  13. hahaha...aku ingatkan ko dah buat plastic surgery

    ReplyDelete
  14. hahaha...ingatkan ko dah bertuko wajah beb

    ReplyDelete
  15. mata saya masih dpt bezakan mana uncle mana si dia hehehe

    ReplyDelete
  16. baru tau pasal blog ni. lain dr yg lain. creative! ;D

    ReplyDelete
  17. patung tu hyperthyroidism gamaknya
    ehehhee

    ReplyDelete
  18. yg belakang tu
    kuit jugak eh???

    heheheheh

    ReplyDelete
  19. bende tu berdiri atau bertenggek uncle?

    ReplyDelete
  20. Salam Yob gedek,

    Miker ada aura-aura Shaman!

    ReplyDelete
  21. confuse ? no. i'm really sure you r at the back :P

    ReplyDelete
  22. erk!!!!

    menatang apa tu uncle???

    uncle ni asyik nak group hug je dgn pe-review...

    diorang girl tau, bukan muhrim...
    mana boleh!!!

    hahahaha

    ReplyDelete
  23. memula tgk gambar cam terkejut...

    baca caption..

    terus engih sampai tinge dan diikuti dgn gelak guling2..hahahhahhaha

    pokcik nieyhhh

    ReplyDelete
  24. Tentulah bleh kenal bang... Janggut tu obviously membezakan...!

    ReplyDelete
  25. opsss pocot!!!! terkejot makk!!

    ReplyDelete
  26. wake me up when september end

    oky, komen tadek kene mengene ngan gamba

    ReplyDelete
  27. biskut coklat terbesar yang pernah aku lihat

    ReplyDelete
  28. hampir sama tapi tak serupa...kahkah.

    ReplyDelete
  29. Uncle,

    Yang belakang tu nampak lebih manja...

    ReplyDelete
  30. Serupa tapi tak sama .. kuang kuang kuang :p

    ReplyDelete
  31. hmmm yg mana satu pilihan hati! both similar..keh!keh! keh! (ampun la uncle..jz kidding)

    ReplyDelete
  32. uncle belakang tu lagi comellll .
    muahaha . mata besar mcm korea gittew . mulut muncung2 . ngehngeh

    ReplyDelete
  33. patung dr masyarakat maori ke tew??

    ReplyDelete