Followers

Saturday, September 3, 2011

September 3, 2011


'Cheese Massage?' Macam kuih raya la pulak...

31 comments:

  1. cheese message.. ni apa sebenarnya uncle? tempat urut ke? or tempat pelac*ran?

    ReplyDelete
  2. dah try ..??

    Salam ukhuwah,
    Salam Aidilfitri,
    Salam Kemerdekaan.
    maaf z/b dari gua

    ReplyDelete
  3. cheese cake sedap tapi cheese message ai tak faham..

    ReplyDelete
  4. dia massage pakai minyak cheese kot? heheheee

    ReplyDelete
  5. sedap kot kuih raya tu...kihkihkih...

    ReplyDelete
  6. huhu cemana la massage pakai cheese ek..huhuhu

    ReplyDelete
  7. kantoi uncle pi massage. hahhaa

    ReplyDelete
  8. lepas urut dapat free chesse agaknya...haha!

    ReplyDelete
  9. kalau badan tgh fever .. tk sempat massage, cheese dh melt....

    ReplyDelete
  10. tu mesti massaage yang lembut-lembut cam cheesekan.

    ReplyDelete
  11. Cheese Massage???..memacam la sekarang ni....Pakchik buat apa kat situ....nak try test sekali ker...

    ReplyDelete
  12. hahahahahaha kueh baru..pakcik jual ka???

    ReplyDelete
  13. uncle semalam saye bace bnde yang berupa ini di dinding sebuah pekan..tapi bukan cheese massage tapi happy massage.

    ReplyDelete
  14. I knew about cheese tarts but this is something!

    ReplyDelete
  15. dia guna cheese betoi ka ni uncle?

    ReplyDelete
  16. die ada garlic ngn ayam tandoori skali tak uncle?

    ReplyDelete
  17. uishh tabur cheese ke sebelum massage? erkkk

    ReplyDelete
  18. oit tukang urut! jgn la rosakkan reputasi cheese!

    ReplyDelete