Followers

Monday, September 26, 2011

September 26, 2011


Pemberitahuan: Uncle adalah peminat YUNA. Mengutuk YUNA adalah sama seperti mengajak uncle bertumbuk...!

Huh? Kenapa tiba-tiba macam ni...? 

Semalam uncle diberi tahu oleh NISA KAY yang YUNA telah mentioned tentang blog uncle ni dalam Twitter beliau...
.
.
.



 ...dan 3 minit telah diambil untuk sedarkan uncle dari PENGSAN...!

87 comments:

  1. hihihi. uncle kadang2 sangat comei okeh. :D

    ReplyDelete
  2. comeynyaaaaaaaaaaaaaaa ankel pengsan!! hahhahahhahha

    ReplyDelete
  3. fuyyO uncle...
    yuna peminat uncle dan uncle peminat yuna....

    ReplyDelete
  4. sedar kena simbah air atau kena penangan? hehehehe

    wah... glakmer la uncle! caiyok!!

    ReplyDelete
  5. femesnya uncle.
    bulih kawan lagi dgn kita yg tak femes tak nih?
    ke tak sudi dah..

    :p



    .

    ReplyDelete
  6. wah..untunglah uncle!
    ada artis minat blog uncle...hehehehe

    ReplyDelete
  7. wow! tahniah beb...!
    retis pun minat ngan blog uols!~

    ReplyDelete
  8. mohon untuk bertumbuk... Kehkehkeh.....
    Lawa gitar putih tu...

    ReplyDelete
  9. bro gedek getting femes n femes... artis minat bro tuuuuu...

    sure dan dan bro follow dia kat twit

    ReplyDelete
  10. Salam Uncle gedek,

    I still remember ur early posts..now sapai Yuna pun recognize u..Grats Uncle gedek... ;)

    ReplyDelete
  11. And hopefully one day..Yuna gets to pose with you he he ;)

    ReplyDelete
  12. wawau uncle dah femes dh skg =)

    ReplyDelete
  13. belahlah yuna, ko ingat ko best, sila tumbuk cik ina sekarang.yuna oh yuna

    ReplyDelete
  14. Perghh...ada dlam Twiter Yuna tu...pemes lah lepas ni....termasuk dlm golongan celebriti la pulakkk...makchik tumpang gembira....

    ReplyDelete
  15. Salam Yob,

    Ok, ok,...you're name dropping now, kami faham!

    ReplyDelete
  16. wow.
    yuna nak interbiu tu uncle.

    tapi yuna peminat saya.
    macam mana?
    hehehe

    ReplyDelete
  17. pengsan ke pakcik... ke pakcik feeling muda kembali.. hehehe

    ReplyDelete
  18. wow! even the famous know of u. haha jangan terlupa bumi nyata.

    ReplyDelete
  19. Kalau yuna interview uncle jangan lupe kirimkan salam hehe :D

    ReplyDelete
  20. waaaaaahh kelass! dapat perhatian artis lagi eheheh

    ReplyDelete
  21. Hi uncle! saya nak tanya uncle kerja company design mana eh? and ada suggestion tak company design mana yang elok untuk fresh grad? hee, thanks uncle and yuna memang the coolessstt! :D

    ReplyDelete
  22. wakakakaka kalao una yang mention agak2 pengsan ke koma terus ? kehkeh

    ReplyDelete
  23. fuyyyoooooooo!!!
    Yuna salah mention, kot! ish! ish!

    ReplyDelete
  24. keh...keh..keh.....
    cinta di hari raya....tu saje nk bagitau lagu yuna jugak...huhuuuhu....

    ReplyDelete
  25. wowww....

    hebat tu yuna dari USA lah
    mesti yuna senyum meleret-leret...hehehe


    p/s: senyum uncle pulak mesti
    lepas telinga kan :P

    ReplyDelete
  26. uncle bila glemer nanti, jangan sombong tau!

    ReplyDelete
  27. Wahhhh...ohsemmm weih! Yuna dtg baca blog ni! #dropdead

    ReplyDelete
  28. wuahhh nama saya di mention di situ! thanks pakcik!

    ReplyDelete
  29. UNCLE....DAH DAH. DAH 30 JAM DAH PENGSAN NI.... :d

    ReplyDelete
  30. Dia anggap UNCLE tu macam ayah angkat dia la kan? kan? Bertuah Uncle. Pengsan la lagi Bro!

    ReplyDelete
  31. Wah... Yuna pun dah mentioned gedek punya blog!!

    ReplyDelete
  32. nasib baik 3 minit bukan 3 jam..

    ReplyDelete
  33. aarrgghh saya x dapat nak view gambar sbb ada masalah internet

    ReplyDelete
  34. wah...kelas kau uncle..dah sedar ke lom tu...

    ReplyDelete
  35. bro tak lama lagi 'dunia blog' ini lu punya ...bravo!

    ReplyDelete
  36. wah..!!artis pun minat ngan bro gedek..cayalah!!

    ReplyDelete
  37. hahaha..nerves ke pokcik?... hikhikhik...

    ReplyDelete
  38. ..hahaha..sampei pengsan uncle ye...hazel pun tau blog uncle dr yuna la..bca kt twitter trus follow uncle...uncle,lepas ni jgn pengsan2 lagi k..he3...

    ReplyDelete
  39. uncle bagi email uncle...urgent :-)

    ReplyDelete
  40. Uncle dah kire RETIS gelamor la nie =D

    ReplyDelete
  41. ini tidak adil tidak adil bagi ku~

    uhh!

    ReplyDelete
  42. uncle!!! jelesnye uncle!!!


    wahhhhhh :D

    ReplyDelete
  43. hahahahaha saya kenal blog uncle pon dari yuna kat twitter dia :)

    ReplyDelete
  44. wah uncle,semakin glamor! boleh cuba shawl yuna pula lepas ni hehe

    ReplyDelete
  45. huhhhh

    dan dan la kan jadi kipas susah mati yuna..
    hehehe

    ReplyDelete
  46. hebatnya uncle..uncle dikenali oleh golongan artis!! :) salute!

    ReplyDelete
  47. wahhhh..caye lah.....mst pasni gedek akan jd lebih femes dr yuna...

    ReplyDelete
  48. whoa!!! haha! cant believe u actually fainted! or that is just your hyperbole??? :p

    btw, it has been ages since last time i visited yr blog - sorry!!! i am currently at somewhere with low internet access (curik2, in simple words)

    ReplyDelete
  49. ahahahaha..
    uncle, semalam dah congrats. hari ni nak tambah bagi cukup 2.
    congrats sebab cepat sedar dari pengsan!

    ReplyDelete
  50. wowoo!

    ni jeles tahap gaban ni klu artis glamer mention about u!!!

    hebat arr uncle...

    dah glamer nanti jgn lupakan blogger picisan cam say ni..huhuhu

    ReplyDelete
  51. uncle biar betikk!

    mcm t.caya. sy pun dh tpengsan slama 4 minit!!!!

    ReplyDelete
  52. dan dan uncle ialah peminat Yuna! hahaha

    ReplyDelete
  53. huiloooo ~!


    makin lama makin mainstream !

    ReplyDelete
  54. Kan saya dah kata.. uncle ni memang famous r.. lpas ni, pasti kluar paper.. x caye? tunggu la.. haha

    ReplyDelete
  55. Mwahaha....tiga minit eh...? Uncle ni mesti peminat kipas mati Yuna kan...good!

    ReplyDelete
  56. demi persahabatan, gua malas kata apa-apa

    ReplyDelete
  57. alamak comelnya pengsan 3 minit hehe..blog ni unik :)

    ReplyDelete
  58. amboi amboii uncle.. kemain meletop sekarang ek.. yuna tuh..=}

    ReplyDelete
  59. Uncle adalah saorang yang sangat lucu!

    ReplyDelete
  60. wah bangga giler..sama-sama lah kami tumpang populariti uncle nanti..baik cepat buat akaun burung terbang tu uncle..:)

    ReplyDelete
  61. hahaha..
    =D
    suka sangat sampai pengsan

    ReplyDelete
  62. wahhh kerrlasss uncle..pasni ni glemer la..

    ReplyDelete
  63. Gua minat dengan Yuna dan Aizad. Tapi sejak Yuna dah ada tudung designer ni, gua macam dah kureng sikit...


    Aizad pulak, gua baru tau dia anak Datuk..gua macam off sikit dgn orang kaya...

    Anyway, supportlah Yuna dengan "Mencuba sesuatu yang baru harini jugakkk" hehehe

    ReplyDelete
  64. tu baru yuna, kalau madonna ntah mcm mn agk nyer hahahah

    ReplyDelete
  65. KC sama dgn Uncle ,,, peminat Yuna gaks. Hihi

    ReplyDelete
  66. uncle~
    ~wah...makin femes :)

    (selamat hari raya, maaf zahir batin ye)

    ReplyDelete
  67. 3 minit je nk sedarkan uncle,jp je kot hahaha

    ReplyDelete
  68. uncle, ku terkedu sambil menumbuk-numbuk dindind simen di belakangku..waaduh jeles sungguh!! hahaha yuna where are you?? :P

    ReplyDelete