Followers

Sunday, September 25, 2011

September 25, 2011


My work is my playtime...! Blogging juga kerja, kan?

49 comments:

  1. betul! blogging juga kerja sebab kita kerjakan dia hehe

    ReplyDelete
  2. Blogging lah bagus dari berFB :D kan kan kan hehe

    ReplyDelete
  3. bagi sy blogging ialah kerja sbb sy ada buat blog utk bisnes juga..tp blog yg uncle kerap jengah tu blog utk main-main hehe

    ReplyDelete
  4. saya stuju uncle.. ni kerja partime sy.. utk hilangkan stress.. blogging la jawabnye.

    ReplyDelete
  5. sokong uncle! blogging juga kerja..

    ReplyDelete
  6. Ahad macam ni, polis pun malas mau bekerja.

    Dan memang heaven lah bila kerja jadi kita punya playtime.

    WIP!

    ReplyDelete
  7. blogging aktivitas sampingan selain melakukan kerja lain..
    have a happy day, uncle.

    ReplyDelete
  8. blogging ialah kerja amal atau kerja sukarela...

    ReplyDelete
  9. kerja ialah menggerakkan beban dalam satu distance...

    Blogging ialah ...errr...

    ReplyDelete
  10. keja suke2~ keja yg xde stressnye~ ^^

    ReplyDelete
  11. @gadisBunga

    Haha...

    kalau relitinya kamu mesti tak nak...

    ReplyDelete
  12. @~izan~

    Kerja kan jangan sampai lunyai, sudah!

    ReplyDelete
  13. @Rina AVAIL a.k.a Cik Betty

    Uncle perasan....

    tapi yg main-main tu lagi fun...!

    ReplyDelete
  14. @PK

    ya ya... ukan semua orang dapat peluang tu...!

    ReplyDelete
  15. @Bigdaddyz

    kerja amal...?

    tapi bukan beramal!

    haha!

    ReplyDelete
  16. @Irwan

    Blogging ialah menggerak kan otak!

    ReplyDelete
  17. @~SaL IjOu~

    kalau blog sampai stress....

    baik jangan ber blog!

    ReplyDelete
  18. oh, kalau blogging pun kerja
    patutlah sy bermalas-malas! :p


    that bubble tu cucuk telinga la uncle!

    ReplyDelete
  19. sebelum ni blog lain leh masuk
    blog uncle jer kena block ....

    ReplyDelete
  20. blogging i think is the coolest job in the world!

    ReplyDelete
  21. ok la tu kalo in progress...kot2 tak jalan2 je

    ReplyDelete
  22. samalah kita uncle.. (siap angkat tangan sekejap..)

    ReplyDelete
  23. @Dr. Ben

    Haha!

    jangan lupa wish upon the star!

    ReplyDelete
  24. @aizamia3

    angkat tangan?

    high five atau surrender...?

    ReplyDelete