Followers

Saturday, September 24, 2011

September 24, 2011


Sorry, no caption for today... Uncle *Bangkrut idea sudah...
(*Bangkrut = Bankrap)





Terima kasih EG sebab review blog uncle tempoh hari... Kamu cool!

54 comments:

  1. wahhhhhhhhhhhhhhhhhh..kosong??? hahaha~ adehh...

    ReplyDelete
  2. saya nampak kebangkrutan idea itu.. hehe ^^

    ReplyDelete
  3. letak pic bibir rin pulak kt belakang tuu ;)

    ReplyDelete
  4. hehhe..bangkrup idea ek uncle..sila dtg UPM dtg tangkap gmbar ngn saya..heheheh

    ReplyDelete
  5. sila bertapa utk mencari ilham idea baru

    ReplyDelete
  6. woah first time to see uncle bangkrap idea

    ReplyDelete
  7. No caption, still has conclusion!

    Relax Bro, pi tidor dulu.

    ReplyDelete
  8. lepas ni confirm idea berlambak :)

    ReplyDelete
  9. ambik gamba tgh gosok gigi pun ok gak uncle.. hehe

    ReplyDelete
  10. haha.. relex sudah uncle.. takpe, lpas ni, ada r tu edea.. tp muka uncle ni dah cukup utk hiburkan hati saya yg tengah stress ni..huhu

    ReplyDelete
  11. caption: petang yg blurrr hehehe ok dak uncle??? ngeeeeee

    ReplyDelete
  12. heeeeeeeeeee... saya cadangkan cadangan ditutup... warna purple cun uncle... nalaaaanya warna...

    ReplyDelete
  13. aik?....macam ini punya mudah pun boleh bankrap idea yer...macam mana kalau di suruh menulis panjang2 sikit ...mahu berabuk blog ni..hehe

    ReplyDelete
  14. samalah ngan saya uncle...tak update pun hari ni! bangkrut idea jugak...

    ReplyDelete
  15. haha. thanks la uncle. sje je promote kat kawan2. kasi generate idea baru nak buat blog.

    ReplyDelete
  16. Salam Yob,

    But now we can enjoy your hensom feature more...tak gitu?

    ReplyDelete
  17. di kb dulu-dulu ada bank kerapu

    ReplyDelete
  18. okay saya tau blog pakcik dr Yuna penyanyi tu okeh! dia tweet link blog pakcik.
    and i really think what u're doing is totally cool! self-portrait everydayyyy.

    ReplyDelete
  19. wahhh.. x perlu tulis panjang2.. tgk muke je da klaka.. nice idea la uncle! im ur new folower! hehehe

    ReplyDelete
  20. esok muncul dgn idea yg fresh yaa...:)

    ReplyDelete
  21. Uncle, bangkrut tu macam seorang abang makan kropok .... bunyi krut krut...

    Saya jahat!

    ReplyDelete
  22. terserlah kebangkrutan di situ~ ;p

    ReplyDelete
  23. @Freaky

    Nak kena asah otak lagi ni...

    haha!

    ReplyDelete
  24. @Zul Fattah

    uncle 'penghibur'?

    macam jamal abdillah la pulak....!

    ReplyDelete
  25. @JG

    Blur macam tak pakai spek ni...!

    haha!

    ReplyDelete
  26. @Bigdaddyz

    Bro... baca lu punya komen gua gelak sampai berbunyi...!

    haha!

    ReplyDelete
  27. @Nisa Kay

    Yuna tweet blog pakcik? ~PENGSAN~

    Weh... blog kamu apa kurang nya...?!

    hai!

    ReplyDelete
  28. @NaeBlog

    Tapi kalau keropok lekor tak bunyi macam tu...

    ReplyDelete