Followers

Friday, September 23, 2011

September 23, 2011


Using Skype for video conferencing between Mr Norhadi is easy!
Whaa... macam ni kerja dari rumah je, lah! Pakai kain pelikat pun orang tak tahu!

93 comments:

  1. syoknya kalau dapat kerja dari rumah... sambil kerja sambil nonton TV! hehehehee

    ReplyDelete
  2. kan,bahagian atas punya smart berkemeja dan pakai tie,bahagian bawah pakai kain pelikat je

    ReplyDelete
  3. klu komputer punya camera xberapa nak lawa.. skype menjadi xberapa besz =p=p

    ReplyDelete
  4. tapi muka tak mandi...so saya tau anda di rumah!!

    ReplyDelete
  5. kerja kat rumah??
    best la..boleh berguling2 sambil tengok industan..
    hehehhe

    ReplyDelete
  6. tu video ke
    siap posing gak
    hehe

    ReplyDelete
  7. Encik Norhadi tu kelihatan kacak bergaya! Esksi tang gigi dan lubang hidung. Kirim salam pada dia.

    ReplyDelete
  8. macam sy lah..keje dpn lappy jer..pakai baju terbalik..x mandi pagi xda sape tahu hohoho


    jimat duit mekap..duit baju baru..duit tudung..hohohoho

    ReplyDelete
  9. how i wish i boleh work from home.. best nyer

    ReplyDelete
  10. ini bukan mudah lagi tetapi menuju ke arah kemalasan yang amat ketara....hehe

    ReplyDelete
  11. hahaha. pakai kain pelikat je senang.

    ReplyDelete
  12. dah ada company yg praktis..tp tak secara menyeluruh kat mesia ni...

    ReplyDelete
  13. lebih mudah kalau anak2
    dah besar dan tak ganggu

    ReplyDelete
  14. skype bg nmpk muka je uncle,jgn bg nmpk kain pelikat tu tau hehe

    ReplyDelete
  15. nude pun org tak tau..fokus kepala je..hahaha..

    ReplyDelete
  16. saya pun nak keje dari rumah.. sambil tu boleh sapu dan mop lantai..

    ReplyDelete
  17. haha.
    memang senang pun
    kadang-kadang kawan jauh pun boleh minta dia temankan. hihi

    ReplyDelete
  18. pakai pelikat takpe jgn pakai boxer kaler pink je

    hahahha

    aha, kantoi!

    ReplyDelete
  19. Uncle belum mandi pon, kami tidak tahu..

    kim salam kepada En.Norhadi yek.. :-)

    ReplyDelete
  20. saya pernah belajar di UNITAR..
    alam maya.. tak perlu attend class

    ReplyDelete
  21. hehe btul tu uncle..sambil gosok gigi pun bleh wat VC tru skype kan..

    ReplyDelete
  22. best r ada skye.. tp yg saya punya dah buang.. berat sangat.. hang jadi laptop ni

    ReplyDelete
  23. tapi sekarang org dah tahu....heheh

    ReplyDelete
  24. uncle memang suruh si dia tu pose ke?

    hihi

    ReplyDelete
  25. Salam Yob Gedek,

    ha ha kekadang ada gak video con dgn Mr T tapi susahlah pulak sbb perbezaan waktu, orang jaga dia tido, orang tido dia jaga...aissyyyy!

    ReplyDelete
  26. ye ke kain pelikat , cik ina tenung dalam geluk cam pakai boxer.

    ReplyDelete
  27. betul la uncle,

    memang best kalo dapat keje dari umah. bayk bole save tueeeeee :)

    ReplyDelete
  28. jangan tertukar kain batik semalam sudah

    ReplyDelete
  29. yalah... tak mandipun orang tak tahu ya dak uncle... huhuhuhu....

    ReplyDelete
  30. Abg Gedek pakai kain pelikat tentu nampak ciri kemelayuan lelaki melayu teakhir.Takdelah pakai hitam je macam mafia.(Mafia pakai itam ek?)

    ReplyDelete
  31. @Rozuan Ismail

    yang penting fokus point tu kan bro!

    haha

    ReplyDelete
  32. @yui92

    kena beli kamera mahal sikit tu..!

    ReplyDelete
  33. @YuiLight

    sempat sebab sentiasa bersedia!

    haaaha

    ReplyDelete
  34. @diana

    hindustan dah ketinggalan lah...

    K-pop la....

    haha!

    ReplyDelete
  35. @Bigdaddyz

    kerja kat rumah kena ada disiplin....!

    ReplyDelete
  36. @Ati Masrif

    setuju...

    anak kecik banyak dugaan pulak...

    ReplyDelete
  37. @~izan~

    kalau nampak kain pelikat...

    maluuuu!

    ReplyDelete
  38. @Dee

    Haha!

    kamu mempunyai imiginasi yang tinggi!

    ReplyDelete
  39. @monologtinism

    boleh bawak kawan pompuan temankan...

    haha!

    ReplyDelete
  40. @mamaNoriz

    macam mana kamu tahu pink ni..?

    hoih!

    ReplyDelete
  41. @Zul Fattah

    kena beli laptop yag berkuasa tinggi macam ni...!

    baru laju!

    ReplyDelete
  42. @MasZuber

    save duit untok melancong la tu kan?

    ReplyDelete
  43. bla guna skype tringat zaman dulu kala.1st time msk MSN channel kampung hikhikhik

    ReplyDelete