Followers

Wednesday, September 21, 2011

September 21, 2011


Kerusi hebat ini buat uncle rasa seperti 'Tuan Direktor'!
(Psstt, kerusi uncle yang sebenar macam kerusi plastik kedai mamak tu, je. Huhuhu...)

74 comments:

  1. memang macam tuan direktor lah uncle..tapi kasi senyum sikit baru manis! heheheheee

    ReplyDelete
  2. hebatnya..uncle dah naik pangkat ke?

    ReplyDelete
  3. Uncle selalu merendah diri...

    Ini Mmg kerusi Uncle kan...Tuan Direktor...

    ReplyDelete
  4. eleh, uncle...

    nak merendah diri lak...

    mmg tu kerusi uncle kan kan kan...

    gmbo sya hari ni takde rupa heliza lgi...huhuhu

    ReplyDelete
  5. ini macam .. macam .. cerita korporat2 Melayu tu .

    ReplyDelete
  6. kerusi di bilik mesyuarat ek uncle.. ;)

    ReplyDelete
  7. hahaha..tu kerusi masa uncle gi ngeteh..yg dlm gambar ni kerusi betul unclekan..

    ReplyDelete
  8. wow~kerusi tuan manager!

    *saya tahu itu sebenarnya kerusi baru pakcik~~

    ReplyDelete
  9. First time sampai kat sini lepas baca blog kak Mas...

    Followed Uncle ! :)

    ReplyDelete
  10. okey lah tu....sesekali merasa jadi tuan Direktor

    ReplyDelete
  11. Tuan,
    sila senyum sikit. baaa.. chak!!!

    ReplyDelete
  12. Salam Yob,

    Ada gaya, ada gaya...sebagai Kaki Pukul "KL Gengster II"!

    ReplyDelete
  13. : when uncle at modest :) merendah diri pula .. heee as'salamualaikum uncle , lama ta nampak . ehem ehem

    ReplyDelete
  14. amboi..uncle main kusi tuan director ek..

    ReplyDelete
  15. haha.. direktor x pe.. jgan jd diktator sudah..

    p/s: krusi sape tu uncle tibai?

    ReplyDelete
  16. ouh..ada gaya ada segalanya~ ^^
    mudah2an jadik kenyataan ya uncle~ =)

    ReplyDelete
  17. hehehe..cuba letak gambar uncle senyum / gelak smpai nampak gigi

    ReplyDelete
  18. ok sudah amik gamba???kasik lap itu cermin now !!!!!huhuhu

    ReplyDelete
  19. kene tuka outfit uncle gak...pakai blazer..baru ngam dengan kusi hebat itu :p

    ReplyDelete
  20. uncle kalau pakai kot, hisap curut, memang boleh jadik CEO Virgin Airlines. ~haha

    ReplyDelete
  21. sama la kita uncle.
    cool apa.

    haha.


    .

    ReplyDelete
  22. tuan direktor ahmad nispu ke. alah ntah ntah memang kerusi dia, saje tak nak ngaku.

    ReplyDelete
  23. @Anum

    nak kena turon pangkat, ada la....

    ReplyDelete
  24. @Mommy Fara

    OK ok... baik sikit dari kerusi mamak...

    haha

    ReplyDelete
  25. @HEROICzero

    haha!

    drama melayu mesti ada bilik macam ni kan?

    ReplyDelete
  26. @Dee

    bukan kerusi uncle lah.... ni 'eksyen' je...

    ReplyDelete
  27. @PUTUBAMBU

    yang 'lobang hidong mu tetap memjadi poojaan' tu..?

    haha

    ReplyDelete
  28. @phee ungu

    Ha kamu? Lama tak nampak uncle , atau kamu yg jarang update?

    ReplyDelete
  29. @Dr. Ben


    dah banyak kali... cuba search GUITAR kat search box tu....

    ReplyDelete
  30. @tasekM

    kalau 'bangku' mamak lagi cool...!

    haha

    ReplyDelete
  31. @Cik Ina Do Do Cheng

    pakcik mana mampu kerusi tu.... pakcik ni tukang sapu je....

    ReplyDelete
  32. lu ni mmg pandai coverline laa...:)

    ReplyDelete
  33. mn ada tipu pakcik.kami bohong je

    ReplyDelete