Followers

Tuesday, September 20, 2011

September 20, 2011


Hantu Bonceng...? 




Terima kasih buat EKYNBUBBLY kerana review blog uncle semalam! Uncle suka! Untuk FIRDAUS aka FREAKY, uncle baru perasan ada entry INI.... Sebenarnya kan, uncle pun tak tahu bila uncle ke London... Ha ha...! Jom group hug...!

85 comments:

  1. takutnya.......lariiiiiiiiiiii

    ReplyDelete
  2. "Muka uncle lebey seram dari hantu tu," kata Syrena

    ReplyDelete
  3. tu hantu bonceng ka pakcik? hahahaa..


    Eh, jom kita jumpa pakcik,lepak2..makan2...

    ReplyDelete
  4. ni hantu ke ni pembonceng?

    klu uncle jdi hantu nye...
    confirm kami pakat gelak ramai-ramai...hehehehe

    ReplyDelete
  5. juliana evans ke kt blkg uncle tu? :p

    ReplyDelete
  6. sapa yag lukis tu...

    macam nak senyum pun ada

    ReplyDelete
  7. grup hug jugak~~

    *sori saya bau masam.

    keh keh~~

    ReplyDelete
  8. hehehehe...comellah antu bonceng tu!

    ReplyDelete
  9. tak cantik cam juliana evans pun!!!

    ReplyDelete
  10. sejak bila tukar profession jadik mat rempit??? :o

    ReplyDelete
  11. Sapelah yg rajin sketch hantu bonceng tu agak2 eh?

    ReplyDelete
  12. uncle..belakang uncle ade antu!!~ heheh

    ReplyDelete
  13. eee,..uncle,selamat hari rayeeee,..


    eceh,tetibe,.lmbat lak nak wish,.hehe,.

    ReplyDelete
  14. Salam Yob Gedek,

    Puntianak ke Kuntilanak tu? Cheapskate draw dgn pensel kaler!

    ReplyDelete
  15. di kelate dipanggil hantu genddong

    ReplyDelete
  16. seram nyer yg depan... eh, yang belakang :P

    ReplyDelete
  17. baru jek lepas tengok hantu bonceng, hehe XD

    ReplyDelete
  18. hnatu bonceng sepatutnya cun.. ahakss

    ReplyDelete
  19. Uncle ke lukis gambar tuh? Cun... Tapi, Tuh hero ker heroin hantu bonceng?

    ReplyDelete
  20. hantu bonceng perempuan la uncle... hehehhe

    tapi hantu y uncle lukis tu pun bley tahan comel gak..^^~

    ReplyDelete
  21. sy nak tgk movie hantu bonceng tu..tgh tunggu hubby donload..


    p/s: uncle..boleh x sesekali ambik gambar tukar ekspresi muka..hehe

    ReplyDelete
  22. Mata hantu tu juling...kahkahkah xD

    ReplyDelete
  23. Uncle, maksudnya:

    yang depan tu hantu?
    yang belakang tu bonceng?

    ReplyDelete
  24. yang mana satu hero ni uncle.. hikhikhik..

    tapi yang pasti ai belum sempat tengok hantu bonceng tu walau dah beli kat astro first... rugi2..

    ReplyDelete
  25. lukisan kat belakang tu, lukis sendiri ker uncle?

    ReplyDelete
  26. Delarocha <---- asyik nak yg cun jer. hihi..

    ReplyDelete
  27. jgn sungguh2 plak ada dia bonceng motor uncle nanti..hehe

    ReplyDelete
  28. lu kalau jumpa tengah malam lu buat apa agak2nya...hehe

    ReplyDelete
  29. reti ke uncle tunggang motor ni?

    ReplyDelete
  30. @Daddy Ziyyad

    nak lukis hantu kopek takot orang marah....!

    haha!

    -bila tu? kat mana? Update nanti eh?

    ReplyDelete
  31. @ORLANDO AHMAD

    memang uncle suka taring panjang...

    best buat love bite

    ReplyDelete
  32. @Queen

    naseb baik kamu dah melahirkan....

    kalau tak kenan

    ReplyDelete
  33. @MOH KEMBARA


    Puntianak ke Kuntilanak ke...
    dua-dua tak nak...!

    haha

    ReplyDelete
  34. @Cikli

    gendong juga maksod dokong...!

    bes!

    ReplyDelete
  35. @delarocha

    movie tu meleset....

    mana ana hantu cun?

    ReplyDelete
  36. @aku.mamalia.wanita

    Kalau boleh uncle yg nak jadi pembonceng...!

    haha!

    -ya lukis sendiri...

    ReplyDelete
  37. @senyumSOYA

    hantu tu pelok pinggang uncle tau...!

    wow!

    ReplyDelete
  38. @Rina AVAIL a.k.a Cik Betty

    Pegi panggong la...

    -exkpressi tak tukar sebab ini sebenrnya topeng...

    ReplyDelete
  39. @YuiLight

    Angin kuat sangat... contact lense dia lari...

    ReplyDelete
  40. @aizamia3

    jangan kan astro 1st

    uncle astro pon takde kat rumah....

    huhuh

    ReplyDelete
  41. @GreenAppleKu.com

    uncle memang berbakat conteng dinding...!

    haha

    -ya

    ReplyDelete
  42. @~izan~

    kamu jangan celupar mulot...

    uncle penakot!

    ReplyDelete
  43. @cek chun

    jangan pandang uncle sebelah mata...

    (sebenarnya tak... haha)

    ReplyDelete
  44. taring nyer bleh wat korek tanah x?

    ReplyDelete
  45. alamak pontianak pakai helmet....cabottttt

    ReplyDelete
  46. cam alien bertaring.

    ehehe~

    hi uncle!!

    ReplyDelete
  47. @Bitt (double IS)

    undang2 musti dipatohi walau pon hantu...

    haha

    ReplyDelete
  48. ooooo dalam diam uncle merempit ya...? biasa nie...

    ReplyDelete