Followers

Friday, September 2, 2011

September 2, 2011


The prince among the princess...

29 comments:

  1. hehe, the beast among the beauty.

    erk!!

    gurau jek, :P

    ReplyDelete
  2. haha..dalam maksud tu.. haha..nak kahwin lagi satu ke uncle?

    ReplyDelete
  3. ok... rasanya mcm nak cukupkan kuota aja tu... ngeh ngeh ngeh... uncleeeeeeeeeeeeeee nak wettttttttttttttttt?

    ReplyDelete
  4. Prince Uncle Gedek, Selamat Hari Raye! :)

    ReplyDelete
  5. princess plak sexy sexy blaker.. suka prince ek

    ReplyDelete
  6. Suddenly all my faerie tale princess dreams are shattered...

    ReplyDelete
  7. kasut raya umai ada gambor princess. hehehe

    ReplyDelete
  8. nampak macam brannn jer....tapi jauh di sudut hati siapa yang tahu yer tak...hehe!

    ReplyDelete
  9. uncle,cik baru perasan..uncle tak pernah pakai baju wrne laen selain hitam..uncle ade baju ni je ka?mmg simpan koleksi bnyk2 ek?wrne fav ka?

    ReplyDelete
  10. chop!! chop!
    ini sudah salah 'prince'.

    *1,2,3.... LARI lagi!!

    ReplyDelete
  11. nak termuntah jam ni gak, putera kodok ke? kah kah. princess tu comel-comelkan

    ReplyDelete
  12. Macam ada yang tak kena je! ;-)

    ReplyDelete
  13. yang no 4 terlindung di belakang uncle.. ;)

    ReplyDelete
  14. cammm nmpk pincangggg jer gambar ni bila add kan 1 prince tu.....

    ReplyDelete
  15. anak saya suka princess tu tp kalau dia nampak prince kat situ,mesti dia confuse ehehe

    ReplyDelete
  16. belakang kepala tu apa uncle? headgear?

    ReplyDelete