Followers

Monday, September 19, 2011

September 19, 1011


Shisha is 200 times worse than a cigarette? (Read HERE)
Nasib baik uncle tak merokok...

91 comments:

  1. Tadi kakcik godek2 (bukan gedek2) google terjumpa gambar Gedek di Restoran Al Rawsha secara tak sengaja. Bukan apa tersebut hal ini, sebab nampak gambar shisha tu. :)

    ReplyDelete
  2. tu sebab kah bibir uncle pink..?/ *wink wink wink*

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum Yob, hah...dari jauh ingatkan miker posing dengan piala kemenangan!

    ReplyDelete
  4. Bgs! Merokok itu membahayakan kesihatan! Ishh!

    ReplyDelete
  5. tak suka org hisap rokok..lebih tak suka org hisap shisha...huhu,,,

    ReplyDelete
  6. katanya.
    shisha lagi bahaya dr merokok..
    yer ker uncle?

    ReplyDelete
  7. ada kisah menarik bila tengok shisha ni..

    ada sorang kawan panggil shisha ni sushi..wakakaka!

    ReplyDelete
  8. uncle tak merokok?


    patutla bibir tu nampak sweet jer...keh3!

    ReplyDelete
  9. Easy to start but hard to stop. So, jangan sesekali cuba...

    ReplyDelete
  10. apasal muka nampak kool dan kiut ni....hehe...lu tak merokok ke bro...

    peh! hebat boleh hidup lama ni...bayangkan lagi 30 tahun dan blog ni pun ikut hidup juga...pecah rekod dunia bro!

    Gua ikut lu dari belakang ok!

    ReplyDelete
  11. Kalau kat Mekah ramai yg guna shisha nie... baunya huh busuk!!

    ReplyDelete
  12. wah..uncle cam somi saya..tidak merokok..tahniah!

    ReplyDelete
  13. masalahnya ramai yg terpedaya tau pakcik...I'm not smoking, only hisap sisha katanya..ekekekeke

    ReplyDelete
  14. uncle tak merokok? owh. patut la sgt hensem. heheh~

    ReplyDelete
  15. katekan TIDAK pada ROKOK!

    Yeay..salute uncle!

    ReplyDelete
  16. ye betul tu ada kuar kat buletin utama 2 hari berturut2 tau!

    owh uncle jgnlah smoke...muka dh elok bersih je...kesianlah kat kitorg ni semput nti masuk blog uncle kalau bau rokok

    ReplyDelete
  17. rugi r muka ganas tak isap rokok....hehehe

    ReplyDelete
  18. bagus le kalau tak merokok..

    letih le nak nasihatkan org merokok supaya berhenti merokok ni..

    letih dah pot-pet, pot-pet!

    ReplyDelete
  19. uncle nak cuba pun boleh jika menghisap shisha laksana raja2 dalam kisah seribu malam...

    ReplyDelete
  20. saya pernah hisap shisha.. sangat sedap tapi sebab tu bahaya. hahaha

    ReplyDelete
  21. Seronoknya dnegar Abg gedek tak merokok.Untung Mrs.Gedek.

    ReplyDelete
  22. Tumpang review blog hebat Abg gedek ni kat Alexa ye. :D

    ReplyDelete
  23. hish..

    jangan di terai mende2 camnih!

    bagus uncle tak smoking.. syabbas inspektor shahab!

    ReplyDelete
  24. sy takpenah shisha tp suke bile tengok kawan shisha.. wangi.. HAHA

    ReplyDelete
  25. shisha ke, apa2 yg sedot keluar asap semua tu.. semuanya tu denjeres tau..

    shampoo bawang terbaek..!! biorpon bau semacam..

    ReplyDelete
  26. xsuka perokok...

    wah..unlcle bagus ye xmerokok :D

    ReplyDelete
  27. pernah merokok.. tapi lama dah berenti

    ReplyDelete
  28. uncle.. jgn merokok barulah boleh update sampai tua.. nnti byk penyakit xhensemlah gambar..hehe =p=p=p

    ReplyDelete
  29. sisha tak pernah cuba lagi, cam best nengok alatan tu.

    ReplyDelete
  30. @kakcik

    Eh?

    ada ke ganbar kat situ?

    lupa sudah

    ReplyDelete
  31. @Anum

    nampak macam saudagar arab dulu2 kan?

    ReplyDelete
  32. @||aLeaSaRa||

    Haha!

    takkan berbau sampai kat PC!

    tipu!

    ReplyDelete
  33. @pembaris

    tu kena bawak pedang sekali...!

    haha

    ReplyDelete
  34. @Scarlett O'Hara

    Haha... macam dapat diskaun pulak... ada untung

    ReplyDelete
  35. @MULAN

    masok angin keluar asap!

    (guna bawang betol ok?)

    ReplyDelete
  36. tak suka dengan rokok dan yang berkaitan dengannya tapi apakan daya en. suamiku adalah seorang perokok.. :(

    ReplyDelete
  37. botol yg cantik tu bikin cek terasa nak pegang

    ReplyDelete
  38. @aizamia3

    mesti kamu juga ketagih bau rokok...!?

    ReplyDelete
  39. @cek chun

    'mamat' yang cantik tu tak nak pegang?

    ReplyDelete
  40. hahahaha... anak muda mana tahu tu semua... open table dah book memacam perasa dah...

    ReplyDelete