Followers

Sunday, September 18, 2011

September 18, 2011


Heavy rain, strong winds but no lightning. Nasib baik dah tua... kalau budak-budak, dah lenjun mandi hujan...!

63 comments:

  1. maen je uncle takder sapa nak marah

    ReplyDelete
  2. here in perlis is a sunny day.. so hot =_=

    ReplyDelete
  3. kalau yg tua masih main hujan..agak2 leh diterima akal dak...haha..

    ReplyDelete
  4. tua pun boleh aper men ujan..hehe..eh tua ker?ngeee..

    ReplyDelete
  5. skrg musim ujan..kete pun lama x dimandikan..asik mandi hujan jer..

    ReplyDelete
  6. dah tua pun apa salahnya uncle..hehe

    ReplyDelete
  7. Salam Yob,

    Ek eleh, tak mau konon, kalau bini takde, anak2 takde...dia dulu gi berendam!

    ReplyDelete
  8. hii salam kenal iya dari vira .. :)
    jangan lupa mapir keweb vira iya di http://www.rumahkiat.com/ vira mau berbagi pengalaman nih.:)
    wah bagus juga iya blog ka2 ... ^_^ good luck iya.....

    ReplyDelete
  9. UNCLE GEDEK mengata saya? Saya sampai tua bangka ni pun masih suka main ujan!

    hehehehe

    ReplyDelete
  10. dah tua pun boleh mandi hujan gak uncle! kalau saya dah mandi dah...heheheheheeee

    ReplyDelete
  11. main hujan orang tua la bro, cuba tengok filam hindustan tu...

    ReplyDelete
  12. ada prasan bro kat majlis jaafar taib tadi

    ReplyDelete
  13. nasib baik uncle sedar dah tua :p

    ReplyDelete
  14. hujan kat kota berasid bro. hati-hati.

    ReplyDelete
  15. lenkali main je hujan tu rugi ooo tak main hujan masa hujan cenggitu.

    ReplyDelete
  16. hujan rahmat..

    *tak senonoh betul Olando A itu.. ;)

    ReplyDelete
  17. ehehhehehe

    kalo cite hindustan, org besar jea dok guling2 main hujan :))

    ReplyDelete
  18. semalam takhujan..hari ni menggila la lebat.....beku dah rasa kat opis ni

    ReplyDelete
  19. main hujan in KL can be dangerous uncle :)

    ReplyDelete
  20. kalau sudah tua apa ada hal main hujan tiada siapa yg nak larang paling kuat pun org cuma berkata...buang tebiat ke org tua ni...keh3!

    ReplyDelete
  21. natural lighting effect is the best effect. :D

    ReplyDelete
  22. @aNaYaNa

    uncle ni sebenarnya 'budak yang tua'

    haha

    ReplyDelete
  23. @Fatin Mraz

    Tu la...

    keta uncle putih pulak tu....

    (bukan ambulan tau)

    ReplyDelete
  24. @Anonymous

    Eh? Ye ke?

    Kawan pengantin ke?

    Jaafar Taib tu ex-boss uncle dulu....

    ReplyDelete
  25. @Saya

    Haaa!

    Kamu menyelami perasaan uncle!

    Yess!

    ReplyDelete
  26. @blog-tips-kurus

    Amin....

    (orlando tu hanya bersifat jujur)

    ReplyDelete
  27. @tupaimerah

    yang tak dangerous hanya 'kumpulan hujan'

    ReplyDelete
  28. cik ina suka hujan , lagi lebat lagi best.jangan ribut udah.

    ReplyDelete
  29. dulu kalau main hujan paling seronok tapi sekarang kena sikit air hujan dah boleh demam..

    ReplyDelete
  30. @aizamia3

    Antibodi tak kuat tu....

    makan sayo banyak!

    ReplyDelete
  31. laaaaa... rugi uncle... nak lenjan tak kira umur... cumanya nanti orang kata... "dah gila agaknya orang tu..." hahahahahahaha

    ReplyDelete