Followers

Saturday, September 17, 2011

September, 17, 2011


 5:34 am: I told my wife I'd have to work late... Sebenarnya dok blogwalk sampai pagi...!
(Mintak-mintak lah dia tak baca entry ni nanti...)

88 comments:

  1. amboi..uncle..awalnye bangun..hehe..anyway,selamat subuh..salam merdeka!

    ReplyDelete
  2. rajin Uncle G jalan-jalan..

    *Mrs G, tengok uncle ni tengah rewang!!

    ReplyDelete
  3. kalo dia terbaca pon kompom ada jawapan laen lak kan..ekeke

    ReplyDelete
  4. kalau lu cover dengan tahajud 2 atau 4 rakaat, dia tak akan kata apa-apa, malah bangga.

    ReplyDelete
  5. pandai uncle berpantun..keh2~

    like2~

    ReplyDelete
  6. haha..unlce ingat blh ngelak? mum (& wife) knows everything.haha..

    ReplyDelete
  7. patot la pagi2 buta ade makhluk komen entry saye ngeh3

    ReplyDelete
  8. "Punggung I exclusive untuk husband I je," kata Katerina.

    ReplyDelete
  9. kagum dengan semangat uncle ber'blogwalk'..

    ReplyDelete
  10. patut la..komen kt blog sy pukul 3.37 am....

    ReplyDelete
  11. wahhhhhhhhhh...rajinnya uncle!
    boleh jadi blogger tegar ni...hehehee

    ReplyDelete
  12. Salam Yob,

    Yerlah mintak-mintak..., err mata rabun dekat yer?

    ReplyDelete
  13. aiyukkk kalo dia bca camne? ekeke

    ReplyDelete
  14. waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa


    ckp kt aunty!

    ReplyDelete
  15. haha.. terbaik r uncle.. x kan tak tidor kot..? ni mesti kes addict dgan blog ni.. haha..
    xpe uncle.. usaha masa ini, utk kejayaan masa depan..

    p/s: xboleh nk BW dah.. line server sini slow sangat.. huhu..

    ReplyDelete
  16. hahahaha auntyyyyyyyyyyyyyyyy uncle bukan buat keje dia berjalan2 jd klawar mengggggg...kihkihkihkih

    ReplyDelete
  17. hello auntie, ada bukak blog uncle tak hari ni . ha buka lah , uncle ada sebut2 nma auntie tadi .








    :D

    ReplyDelete
  18. Bagi pihak Mrs.Gedek maka entry ini telah ditulis.
    Sampai hati Abg Gedek tidak berterus terang untuk blogwalking.Kata orang honesty is the best policy jadi janganlah Abg Gedek lukakan hatiku ( isteri Abg Gedek yang bercakap ni ye) lagi.Luka di tangan nampak berdarah, luka di hati siapa yang tahu?macam mana nak letak ubat luka nanti?

    ReplyDelete
  19. haha harap2 dia x tahu dan x baca post ini

    ReplyDelete
  20. hahaha..gigih uncle berblogwalk sampai ke pagi...tak baik tipu tau...

    ReplyDelete
  21. Elehhh macam tak biasa kena marah dengan bini? Ahaks!

    ReplyDelete
  22. label uncle untuk entry ni senang wife uncle nak cari hehe

    ReplyDelete
  23. uncle ni kuat bekerja tau aunty. *backup uncle

    ReplyDelete
  24. tipu dosa tau, nak ngadu kan isteri gedek.

    ReplyDelete
  25. haha. im new blogger here. 1st time visit your blog. funny lah! :D

    ReplyDelete
  26. @blog-tips-kurus

    rewang sorang sorang takpe...

    mrs g tak marah...

    ReplyDelete
  27. @h4ni3

    komitted memang!

    mengalahkan kerja!

    ReplyDelete
  28. @Cikli


    gua teros insaf baca komen lu....

    TQVM

    ReplyDelete
  29. @farhannaaris

    Ye ke dia tahu?

    Wife memang pandai menghidu, kan?

    ReplyDelete
  30. @norh

    jangan semangat yang hilang sudah!

    ReplyDelete
  31. @Saya

    kalo dia baca .... lariiiiiikkkkkk...!

    ReplyDelete
  32. @Zul Fattah

    addicted tu blog lagi baik dari addicted to drug kan?

    ReplyDelete
  33. @CaDLyNN

    bak kata p ramlee.... tipu sunat...

    ReplyDelete
  34. @Cik Ina Do Do Cheng

    alaaa....

    sekali sekala... bukan saya gi dang dut pon...

    ReplyDelete
  35. @Aisya

    Hai Aisya...!

    Selamat datang! Make your self at home!

    ReplyDelete
  36. The review was right... U r very funny la uncle... Hahaha... Between your face and your phrase, it's ironic... Really!

    ReplyDelete
  37. @sergeant keroro

    Orang tua macam ni la isi masa kosong...!

    haha!

    ReplyDelete
  38. @aku.mamalia.wanita

    Don't judge book by it's cover...!

    Haha!

    Hai AMW !

    ReplyDelete
  39. hahaha..
    pandai uncle cover kat sini..

    ReplyDelete
  40. @aizamia3

    orang lelaki memang pandai kaver meng kaver ni....

    ReplyDelete