Followers

Tuesday, September 13, 2011

September 13, 2011


"Sengaja aku mewakilkan senyum ku...."



Sorry folks, tak sempat nak blogwalk sehari dua ni.... Busy gila!!

115 comments:

  1. amboi....mrs tak jeles tguk gedek dgn artis top ni...

    ReplyDelete
  2. manisnya senyumanmuuuu.
    cer uncle senyum

    ReplyDelete
  3. membayangkan wajah yang tersenyum itu tanpa kening~~

    oh my~~

    *kerja dulu,BW lain hari pun ble.selamat bekerja pakcik!

    ReplyDelete
  4. ekspressi muka uncle lebih garang dan masam lah...~haha

    ReplyDelete
  5. wow..kerut betul kening tu uncle... senyum tu awet muda tau...hehehe

    ReplyDelete
  6. Siap sub kan senyuman...cam buat keje kontraktor pulak...

    ReplyDelete
  7. sama padan sama panjang... rambutnya

    ReplyDelete
  8. siap pakai wakil lagi tu
    caya lah beb!

    hik hik hik

    ReplyDelete
  9. amboi uncle, minat Vee ye!
    Mas pun minat dia..heheeee

    ReplyDelete
  10. ececece...vanida imran..ececece...manissss

    ReplyDelete
  11. haha.. senyum.. bila la dapat tengok uncle senyum.. mesti cool kan?

    ReplyDelete
  12. apsal awek uncle lagi besar dari uncle? hahaha..

    ReplyDelete
  13. Nampak manis - Vee itu la... hehehe... :)

    ReplyDelete
  14. Vanida Imran ke tu?

    Takpe, takpe...setel keje yg bz tu dulu.

    ReplyDelete
  15. pandai pakcik cari wajah wakil..manis senyuman tu...ekeke..

    ReplyDelete
  16. manis sungguh...orang kt belakang tu ok.hehehe

    ReplyDelete
  17. naak sgt tgk bang gedek post senyum mcm tuh... bleh tak? once for all... hehehe sure new followers mencanak naik nih

    ReplyDelete
  18. ehemm² uncle.. cantiknyer yg kt tepi tuh

    ReplyDelete
  19. HAAaaaaa!!!

    APAaaaaa!!!

    Uncle dah gila!!??

    Opps...silap

    En Busy yang Gila rupanya

    Sorry uncle

    ReplyDelete
  20. ada iras2 tp xtau tang mn hahaha

    ReplyDelete
  21. jeles kerana begitu mudah lu mencari idea setiap hari untuk di pamerkan...lu malu tunjuk senyum gua malu tunjuk muka...haha

    ReplyDelete
  22. perempuan ini juga seorang darling

    ReplyDelete
  23. Salam Yob,

    busy giler takpa, jgn gila busy! Sapa kah pompuan tu?

    ReplyDelete
  24. pilihan wakil senyuman yang tepat :)

    ReplyDelete
  25. senyum pun diwakilkan.memang dasar wakil rakyat.

    ReplyDelete
  26. wow we..macam adik-beradik la uncle..hahaha..mak jer lain2, ayah tak sama.

    ReplyDelete
  27. pergh uncle..terkejut beruk sy dibueknyo..ingatkan minah mane la kepale besau..kekeke.

    ReplyDelete
  28. lupa pulak... http://lepasdiri.blogspot.com/2011/09/manis-4.html

    amacam?minggu lepas..gmbr masih panas..

    ReplyDelete
  29. hehe..cem dekat sama je muka uncle ngan vee..=)

    ReplyDelete
  30. senyum tu sedekah. wakil pun kira ok la

    ReplyDelete
  31. bagai pinang di belah 40 la...hehehe

    sesuai dgn umur tu...huhu

    ReplyDelete
  32. salam,

    tahu sangat....kenapa....

    mesti uncle takde gigi kan....miahaha!

    selamat hari raya...jangan mare :P

    ReplyDelete
  33. seb baik wakil senyum...bukan wakil pendua...keh..keh..keh...

    ReplyDelete
  34. kena senyum le sesekali uncle..
    senyum itu kan ke sedekah... hehehe

    ReplyDelete
  35. @nyanyisunyi

    Suami Vee tu yang jeles sebenarnya...

    haha!

    ReplyDelete
  36. @Udy

    kalau kepala besau macam ni... bayang kan suara dia....

    ReplyDelete
  37. @Kalamhati

    dekaat ke?

    dia peminat uncle tu.... haha!

    ReplyDelete
  38. @Hantu Kak Limah

    wakil pendua...?

    kena cari wakil kadhi...!

    ReplyDelete
  39. uncle,senyuman pun boleh men wakil2 ke haha

    ReplyDelete
  40. jgn siyes..siyes uncle..ce senyum sket..mesti bertambah ensem..hehe

    ReplyDelete
  41. @Afikah Aziz

    nasib baik wakil...

    kalau wakil rakyat...?

    Eh?

    ReplyDelete
  42. sedang membayangkan uncle senyum dan yang belakang tu sebaliknya..

    ReplyDelete