Followers

Monday, September 12, 2011

September 12, 2011


TBIM... Too Bad It's Monday

102 comments:

  1. Adakah makan nasik beriani di hari Jumaat ada kena mengena untuk prestasi di malam jumaat?? ~haha

    ReplyDelete
  2. Macam -macam hal. Kesian uncle keempunan nasi beriani. :)

    ReplyDelete
  3. kedai ni bukak seminggu skali jeke??Too Bad...huhuh

    ReplyDelete
  4. keh2..
    jumaat ni public holiday
    so camne?

    ReplyDelete
  5. aik? baru berapa hari jer aidilfitri teringat semula dengan juadah2 di pasar ramadan ....relak bro dagu tu sudah berlapis...haha!

    ReplyDelete
  6. kalau hari2 jual nasi beriani, nanti gambar uncle dah tak nampak background.. :P

    ReplyDelete
  7. have to wait until friday la uncle :D

    ReplyDelete
  8. sat je nak sampai hari jumaat! hehehee

    ReplyDelete
  9. kalo kat JM Briani - setiap hari ada...
    jom gi makan2 kat tesco ampang!
    ekekekeke

    ReplyDelete
  10. Adoi..ni kedai lawan dgn TGIF ye :p

    ReplyDelete
  11. agaknya hari ini jual ape ye uncle? :P

    ReplyDelete
  12. It's good for kakak as gives me time to settle things before goes for leaves tomorrow onwards.....

    ReplyDelete
  13. takpe...jumaat ni pakcik p lah..hehe..

    ReplyDelete
  14. jummat je? melepas la nampak gayanya hoho~ mmg TBIM :p

    ReplyDelete
  15. haha..x dapat r uncle nk merasa nasi briyani tu.. huhu.. sabaq ye.. tunggu hari jumaat..

    p/s: nk sebungkus uncle.. lapar ni.. bajet kering

    ReplyDelete
  16. nampak gaya makan nasi putih hari ni...

    ReplyDelete
  17. hikhik...

    jumaat ni mari dapatkannya!

    ReplyDelete
  18. Assalamuakaikum Yob,

    Satu set bape ringgit Yob? Sedap taaak? Ni soklan dari org posa.

    ReplyDelete
  19. memang nampak keciwa kt muke tu....tp lebih pade emosi marah...keh..keh.keh.....
    jgn monyok2 ....sebut cheese........:)

    ReplyDelete
  20. my place evryday bryani.friday evryday dey!

    ReplyDelete
  21. to bad...hahaha...kelakar lar....dah promote kat kengkawan pasal blog ni..keep up!!!

    ReplyDelete
  22. hahaha..jumaat ni cutilah..jumaat depan jelah ye..

    ReplyDelete
  23. nasi briyani kira ok.Kat sini ada jual nasi berani. =)

    ReplyDelete
  24. hahahhahah ye la...opss termengata uncle gedek tadikk....

    ReplyDelete
  25. cuba uncle letak duit uncle yang berkepuk2 tu dalam poket baju atas,kompem dia buka..

    ReplyDelete
  26. it shud be TBIB


    = Too Bad It's Briyaniiiii!

    haha

    ReplyDelete
  27. mengidam nasik beriani ka uncle? ;))
    jumaat nanti make sure pegi situ semula!

    ReplyDelete
  28. oh lama tak menyinggah,tapi masih ensem sprti dulu (bodek duit raya neh)


    tetibe tersetuju plak ngan komen daddy ziyyad (^_^)

    ReplyDelete
  29. kenapa kebanyakan tempat jual nasi briyani hari jumaat ye.konpius.

    ReplyDelete
  30. Ala tunggu jer la...kat sini jer ker ada jual Briyani ...

    ReplyDelete
  31. haha.. saba uncle.. tunggu jumaat yer.. hihi

    ReplyDelete
  32. kalu isnin beriyani glue hikhikhik

    ReplyDelete
  33. @norh

    wah wah wah...

    sedap nya komen...!

    ReplyDelete
  34. @miloais

    haha!

    selalu makan kat JM tesko ampang tu!

    ReplyDelete
  35. @SYANI

    Takpe....

    kat kedai lain pon ada...!

    ReplyDelete
  36. @@tune®

    jumaat moleh makan dengan cendol....

    ReplyDelete
  37. esok hari jumaat,ika nk kirim nasi beriani boleh ngeee :p

    ReplyDelete
  38. lambat lagi nak tunggu ketibaan hari jumaat..

    ReplyDelete