Followers

Sunday, September 11, 2011

September 11, 2011


"Me as a chauffeur" Hati tak senang nak biarkan *gadis-gadis ni beraya berjalan kaki tanpa pengawasan orang dewasa. Biarlah uncle bertugas sebagai driver mereka... (*anak-anak dan anak-anak jiran tetangga)

129 comments:

  1. nak tumpang gak uncle!

    hehehehe...seronok mereka..

    ReplyDelete
  2. gambaQ ni sangat comei la uncle.. hihihi.. kagum tengok uncle punya rajin melayan.. :D

    ReplyDelete
  3. bgusnyer uncle! tmbah sorang ag muat x..ehehe, nk pi beraya gak! =.="

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum Yob,

    Buleh pecah rekod Malaysia kategori "Keta sumbat penuh gi beraya dgn blogger!"!!!

    ReplyDelete
  5. naeik lori kontenna ke uncle ramai je ni

    ReplyDelete
  6. Nak pindah dekat2 rumah Abg Gedeklah.Tahun depan boleh tumpang beraya naik kereta sekali.

    ReplyDelete
  7. baiknyer uncle ni... yg stok 20 an ade tak? saye nak tolong bawakkan keh3

    ReplyDelete
  8. baiknye uncle dihari raye nih yer.. bebudak tu kne kasik duit raye sikit (yg diorg dpt)kat uncle kalo gini..

    ReplyDelete
  9. Chauffeur mana ada pakai t-shirt hitam! Kena pakai kemeja puteh + topi. ~haha

    ReplyDelete
  10. wah ramainya..kenapa saya tak ada menyelit kat situ

    ReplyDelete
  11. 'bapa mithali'.. :-)

    girls dah comel lote senyum, cuma mr chauffeur tu je.. dot dot!

    ReplyDelete
  12. baiknya uncle gedek (:
    they must like uncle kan? :D

    ReplyDelete
  13. waaa muke dapat masuk blog. hehehe

    ReplyDelete
  14. wahhh.. baiknnya uncle... ramai plak tu anak2 gadis.. cute2 ^^

    ReplyDelete
  15. wahhhhh...bagusnyaaaaaaaa...uncle sapa la ni....uncle saya kannn kannn kannn...hahahhaa

    ReplyDelete
  16. fuhyoo..ramai anak buah.. awek2 semua tu.. haha.. lawak r yg kat blakang tu

    ReplyDelete
  17. panjang sungguh kenderaan tuan, pedati kuda dari kayangan?

    ReplyDelete
  18. gedek...
    awak mengingatkan saya..suatu ketika dulu pernah jadi driver bawa anak-anak dan kawan-kawan mereka ke masjid untuk solat jumaat...
    macam ni laa juga ......

    ReplyDelete
  19. yg penting dapat duit raya nnt jgn lupa byr upah driver.. huhu

    ReplyDelete
  20. wah, meriahnya!!




    (and u r the only man?? ehem!!)


    SELAMAT HARI RAYA uncle!

    ReplyDelete
  21. dah macam tin sardin kete uncle tu. hehe.

    ReplyDelete
  22. boleh berlakon dalam cerita geng bas sekolah

    ReplyDelete
  23. uncle..
    terlupa nak bawa umai sekali eik!!

    ReplyDelete
  24. and suddenly they are all featured in the most 'in' blog! meriahhh!!!

    ReplyDelete
  25. ingatkan semuanya anak uncle tadi..ehehe

    ReplyDelete
  26. salam syawal sahabat.

    Bagus sekali utk keselamatan. skrg ni mcm2 ancaman boleh brlaku.

    salam kenal dari saya

    ReplyDelete
  27. Meriahnyer raya. Memang patut pun uncle risaukan keselamatan mereka. Sekarang ni, memacam hal yg terjadi. :)

    Blog Uncle dah tersenarai dlm bloglist saya.

    ReplyDelete
  28. terharu sudahh dgn statement uncle ituw...

    ReplyDelete
  29. yg ejek tu kemain lagi suke beliau kan uncle

    ReplyDelete
  30. sejam berapa khidmat nih? :)

    ReplyDelete
  31. uncle..lin nak join beraya gak boleh? :)

    ReplyDelete
  32. yg lain sume mcm2 reaksi muke..sampai kt uncle..same je..kekekeke

    ReplyDelete
  33. muka masam jer tu
    suka-rela or rela-paksa tu???
    ekekekeke

    ReplyDelete
  34. OMG best nya!
    thank you so much uncle for being very understanding, kat luar macam-macam boleh jadi so better be careful kan?

    ReplyDelete
  35. ohhh...thats so sweet of 'uncle '...
    Bless you MR. Gedek!

    ReplyDelete
  36. bagus betul lah uncle ni

    terbaik!

    ReplyDelete
  37. Hahahahaha! Nielah pic paling comel pnh kutatap!

    Keje freelance eh?

    ReplyDelete
  38. u're so good uncle..caring terhadap kanak2 ;)

    ReplyDelete
  39. dapat kesan dua riak wajah...
    ia kontra!

    ReplyDelete
  40. lu mmg hebat bab 'mengayat'....haha

    ReplyDelete
  41. mulia nye hati uncle!

    cte la budak² tu!

    ReplyDelete
  42. Kamu adalah seorg Bapak yg bagus....

    ReplyDelete
  43. hebat la anak² uncle n anak² jiran tetangga ni :P

    ReplyDelete
  44. @ORLANDO AHMAD

    stok 20an kena tunggu 20 tahon lagi....

    ReplyDelete
  45. @SembangKongkang

    kamu nak rasa kena hon kat telinga tak..?

    ReplyDelete
  46. @Syazwan Che Deraman

    haha!

    mawak keta bukan macam bawak kapalterbang...

    ReplyDelete
  47. @Qaseh dalia adelia

    kalau meriah bukan hik2...

    tapi hik hik hik hik hik!

    ReplyDelete
  48. @Fatin Mraz

    jangan risau...

    tau la uncle mintak nanti...

    haha

    ReplyDelete
  49. @Freaky

    dorang tak tau pon uncle ada blog...!

    ReplyDelete
  50. @Zul Fattah

    yg kat belakang tu yg paling bising tu!

    ReplyDelete
  51. @gadisBunga

    banyak la kamu punya 'in'

    kamu punya blog 'hip'!

    ReplyDelete
  52. @shameel

    ya betol...

    itu lah tujuan asalnya!

    hai!

    ReplyDelete
  53. @AJ

    sama gaji dengan pemandu bas pelancong

    ReplyDelete
  54. @CaDLyNN

    boleh boleh...

    tapi dudok kat engine tau...

    ReplyDelete
  55. @tupaimerah

    benar...

    apa-apa berlaku bawah tanggong jawab kita...

    ReplyDelete
  56. @meeranamera

    Dorang memang hebat!

    uncle tak hebat ke?

    ReplyDelete
  57. ingt ank uncle semuanye ngeee,meriahnye :)

    ReplyDelete
  58. @Afikah Aziz

    kalau anak uncle seramai tu...!

    Hadoooiiiiii!

    ReplyDelete
  59. seronok tengok mereka tapi lagi seronok kalau uncle senyum macam mereka.. mesti pecah rekod senyum kat blog ni..

    ReplyDelete