Followers

Saturday, September 10, 2011

September 10, 2011


Bawang Shampoo...? Sesuai atau tidak, ni...?

58 comments:

  1. uncle pakai minyak penyubur rambut mustika ratu dan shampoo untuk rambut gugur mustika ratu saja.

    tak payah la beli bawang ni.

    ReplyDelete
  2. pada firasat uncle pula, ianya sesuai atau tidak?? ;)

    ReplyDelete
  3. adik saya pakai syampu ni memang elok uncle! rambut dia jadi hitam dan lebat...

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum Yob,
    jangan guna kat dapur udah ler!

    ReplyDelete
  5. kalau Uncle berhajat nak melompat macam Jackie Chan, memang tak sesuai la..

    ReplyDelete
  6. dengan rambut uncle rasa2nya tak ok

    ReplyDelete
  7. errr, shampoo bawang bukan utk rambut gugur ke??

    lame tk datang blog uncle :P

    ReplyDelete
  8. try la dulu
    kalau tetiba rambut yg panjang itu keguguran, or makin putih, maknanya tak sesoai la tu
    hehe

    ReplyDelete
  9. itu jackie chan ke ? duta bawang shampoo ?

    ReplyDelete
  10. heeeeeeeeeeee... ittewnya ambut anyak agi.... ittew takmoh....

    ReplyDelete
  11. kalau berani cubalah mana tahu boleh gugur semua rambut tu...menangis tak berlagu la....haha

    ReplyDelete
  12. @Amalina

    Owh...

    kamu ni pengguna tegar mustika la ni...?

    ReplyDelete
  13. @GreenAppleKu.com

    uncle takot tiba2 rambot uncle pendek...


    takmo!

    ReplyDelete
  14. @meeranamera

    kalau gugor rambot uncle...

    gugur sekali jantong uncle!

    ReplyDelete
  15. @h4ni3

    Try dulu yg sak nak tu...

    semua botol besar...!

    ReplyDelete
  16. @Freaky

    sbb peminat Jackie tu yg nak try ni...

    ReplyDelete
  17. blom cuba blom tau uncle~ selamat mencuba~ ^^

    ReplyDelete
  18. jangan lepas coba tak tau-tau...

    haha!

    ReplyDelete
  19. hii
    uncel ,kan sebaya hero tu..tapi uncel hensam

    ReplyDelete
  20. @Saya

    kamu beli kan, unce test... bleh?

    haha!

    ReplyDelete
  21. adik lelaki saya bagitau, kawan dia ada pakai... rambut jadi kasar dan dah tak pakai lagi.

    rambut uncle kan halussssss?

    ReplyDelete
  22. @Fa-T

    Ha ah, kan?

    Dia ada entry shampu bawang kan?

    haha!

    ReplyDelete
  23. @NaeBlog

    Rambot uncle halus macam dawai....

    haha!

    ReplyDelete
  24. Nak lambat beruban?Gunalah bawang sebagai shampoo.Tumbuk bawang tu dan tenyeh di kepala.Lepas tu shampoo balik dengan shampoo pilihan hati abg Gedek.Ni petua betul ni.Tak tipu. Tapi bukanlah Shampoo jenama Bawang yg Abg Gedek jumpa tu.Tu Jackie Chan punya.

    ReplyDelete
  25. @Scarlett O'Hara

    betol ke ni....?

    kang tak hilang bau bawang, kang?

    ReplyDelete
  26. eyh ! ry tu an mse sy kje watson ade custmr crik shmpoo uh kata nya elok,,tp uh tok lebatkan rmbot,,,mmg elok,,tp law gedek,,nk bg itam kn rmbot er??

    ReplyDelete
  27. uncle kn jd jackie chan sblm pakai bawang..

    ReplyDelete
  28. @nizamsani


    patot pon nampak segak dan pantas kebelakangan ni...!

    ReplyDelete
  29. @lover_heart

    kamu kerja watson boleh dapatkan diskaun ke...?

    hehe

    ReplyDelete
  30. @KhaiRin

    jadi jackie chan takpe...

    jangan jadi sin chan!

    ReplyDelete