Followers

Thursday, September 1, 2011

September 1, 2011


"Old but still standing...!" Maksud uncle gitar tu lah, bukan uncle...!


(Gitar tu wujud zaman uncle rock lagi, zaman remaja...)

30 comments:

  1. dah lama dia berjasa ye uncle, msh elok lg ..........

    ReplyDelete
  2. hehehe....uncle ni kelakar la...seyes je amek gmbr....senyum sikit lorh...

    ReplyDelete
  3. Bukan uncle masih remaja lagi ke?

    ReplyDelete
  4. lu rembat gitar SYJ ke bro?
    selamat hari raya, maaf dipinta.

    ReplyDelete
  5. zaman uncle dengan abah la ni?? hehe XD

    ReplyDelete
  6. Kalu tua, bleh pakai tongkat then snap gambar. Ok aper? hehehehe

    ReplyDelete
  7. cuba uncle pose sambil main gitar :D

    ReplyDelete
  8. masih hot lagi.. bergetah haha..
    macam uncle jugak.. haha..

    ReplyDelete
  9. uncle tu ttp uncle larh..muke uncle mmberi inspirasi,,huhu

    ReplyDelete
  10. ala uncle ni..sebenarnya nak cakap pasal uncle kan.. Selamat Hari Raya :)

    ReplyDelete
  11. uncle comel (bodek nak duit raya ni)

    ReplyDelete
  12. eeeeeeeeeee... gitar tu ada calar old timer tu uncle... ada kedut cecikit dah tu... ooooo maksud saya gitar tu tau... uncle maintain lagi....

    p/s: nak wet raya uncle..........

    ReplyDelete
  13. satu zaman ngan ayah saya...

    beliau pun suke gitar2

    ;D

    ReplyDelete
  14. wow! mat rockkapak juga lu yer..teringat2 pulak pakai tshirt ori Meteallica dgn seluar ketat kaler putih ...pergi stadium negara tengok konsert pertama band2 TrashMetal malaysia beraksi...tahun 87 ke 88 tak ingat dah...

    huru hara!

    haha!

    ReplyDelete
  15. wowwwwww sangat oldskol mehh...saya pon maksudkan gitar ituw...hehhehee kena gantung framekan mcm dekat hardrock hehehhe

    ReplyDelete
  16. uiiiyyyoo!Uncle tak de wat cover lagu dalam youtube ke?wat la satu..leh share² ngan kAcAng!^^

    Cover hancus dari kAcAng..^^

    http://www.youtube.com/watch?v=80-3Vix03mo&feature=channel_video_title

    ReplyDelete
  17. wallaweh...zaman2 rock kapak punye ker tu..huhu..

    |MERDEKA-RAYA Kita!!|

    ReplyDelete
  18. hikhikhik.. wajah je nampak tua tapi hati muda..

    ReplyDelete
  19. boleh diaplikasikan utk kedua2 nya skali.. hehehe..

    ReplyDelete
  20. flying V ni memang kelas.. apatah lagi kalau strumming sambil melompat kangkang di udara!

    ReplyDelete