Followers

Monday, September 5, 2011

September 5, 2011


I'm your next Malaysian Idol...! See you in Greenwood...!

114 comments:

  1. Tak payah masuk MI pun dah ramai peminat apa... :)

    ReplyDelete
  2. vote for pakcik gedek ke 32999....huhuhuhuuhu....

    ReplyDelete
  3. uncle kene put expression sikit kt muke tu..hehehehe

    ReplyDelete
  4. uncle nak jadi penyanyi pulak

    undi pak gedek (gedik)

    jangan marah-marah, selamat hari raya

    ReplyDelete
  5. Pakchuk Under Aged la...not kualifait....

    ReplyDelete
  6. elok benor tu pakcik...dkok jo dongan desa melawati ni eh!

    ReplyDelete
  7. I think you're already Malaysian Idol :D

    ReplyDelete
  8. maaf uncle blog sy loading berat sikit hari ni. sbb iklan masalah

    ReplyDelete
  9. fuyooh..(bole lepas ke?kan ada limit umur)..he..he

    ReplyDelete
  10. You got that right, bro...Eh? Am I the first?

    ReplyDelete
  11. alamak, kena pecah tabung nak sms undi uncle

    ReplyDelete
  12. konpem saya akan pilih uncle ponyaaa...

    ReplyDelete
  13. uncle, nape tak letak tajuk?

    busy audition eh? :P

    ReplyDelete
  14. ingat masuk rancangan The Voicelah..sbb dia pilih suara bukan rupa..kalo MI ni uncle awal2 dah tersingkir..hahaha..

    uncle..nti sy post lagi sekali gambar saya berambut panjang mcm uncle ye..

    ReplyDelete
  15. uncle..jenguk di sini jelah ye..

    http://deekuntum.blogspot.com/2009/02/rambut-panjang.html

    ReplyDelete
  16. wah...saya akan undi uncle! hehehehee

    ReplyDelete
  17. itu la dulu2 tak mahu kasi hayun cukup2 ...anak dah nak masuk 5 baru la ...alahai ...simpan jer la niat tu...haha!

    ReplyDelete
  18. uncle sudah femes bah nda payah masuk MI pun hehe

    ReplyDelete
  19. Assalamualaikum Yob,

    Nak nyanyi lagu pe?

    ReplyDelete
  20. ni peserta awal tersingkir tahun sudah kan.. ?

    ReplyDelete
  21. Apa kelas Malaysia Idol...masuklah Bintang RTM !! haha

    ReplyDelete
  22. tengok muka... sori takde talent ;)

    ReplyDelete
  23. i will vote for u!!!!

    u go girl, eh salah...boy...

    hihihi

    ReplyDelete
  24. ayoooo....ayoooo...ini olang manyak talak baguih la masuk itu MI...




    lariiiiiiii......

    ReplyDelete
  25. @Hantu Kak Limah

    setiap sms dicaj rm5.00. Sila dapatkan kebenaran ibubapa...

    ReplyDelete
  26. @Freaky

    Oh ye ke?

    Ingatkan uncle nak kena beli laptop baru...!

    ReplyDelete
  27. @sergeant keroro

    naseb baik kamu cakap... termiss...

    OK dah betol...!

    ReplyDelete
  28. @Cik Asma BLuppy

    Jangan vote je... beli tshirt muka uncle sekali...!

    haha!

    ReplyDelete
  29. @Dee

    Voice tu lagi best kan?

    Pure singging..

    (tunggu gambar dengan penoh debar)

    ReplyDelete
  30. @Dee

    Ok... dah tengok....

    Kamu rambot panjnag pon sesuai!

    ReplyDelete
  31. @Cikli

    tak lama lagi musim mengundi, tau!

    ReplyDelete
  32. @Bigdaddyz

    Dulu niat nak berduet dengan ella tak dapat...

    Hahaha!

    ReplyDelete
  33. @anangsue@mamajnjnj

    Alaa... kalu buat uncle tersipu-siput....

    haha!

    ReplyDelete
  34. @aizamia3

    Tahon lepas unlce masok imam muda lah....

    ReplyDelete
  35. masuk lah program the voice.dpt jumpa christina aguilera.:p

    ReplyDelete
  36. amboi... MI? lagu apa yg dipertaruhkan time uji bakat tu?

    ReplyDelete
  37. Damn..gua ingat gua yang pertama...

    hahaha

    ReplyDelete
  38. ye pak cik desa melawati...nk mai raya umah pak cik bleh? nnt bleh jg nk menebeng kt blog pak cik ni hah hahahaha

    ReplyDelete
  39. good luck uncle! peserta paling dinantikan ni. kelas ko jah! eh iklan ribena plak hehehe...

    ReplyDelete
  40. kalau dah pemes ambik cik ina keja ye, jadi PA pun jadilah.

    ReplyDelete
  41. @ct shah

    christina aguilera tu mengasyikkan la...!

    Haha!

    ReplyDelete
  42. @Bidadari Syurga

    Bukan tarohkan lagu....

    taroh kan nyawa!

    ReplyDelete
  43. @KhaiRin

    Bpleh-boleh...

    tapi pakcik dok cheras sebenarnya.... hehe

    ReplyDelete
  44. @meeranamera

    Jangan tak undi....

    kamu dun mana?

    haha!

    ReplyDelete
  45. KAH KAH KAH, kat mana ni? (uncle hari tersebut merupakan hari jadi saya. sila wish :D)

    ReplyDelete
  46. @Muntos

    HAha!

    Terjumpa bunting lama ni je....

    Happy 'bird' day....!

    (tepok-tepok tepok!)

    ReplyDelete
  47. jadik imam muda pun sesuwei uncle. heheheh~

    ReplyDelete