Followers

Sunday, August 7, 2011

August 7, 2011

"Memburu..."

74 comments:

  1. haaa buru murtabak la tu kan kan kan

    ReplyDelete
  2. hehe, uncle tolong belikan untuk saya la :P

    p/s : seminggu tak pergi bazar langsung lagi, haha XD

    ReplyDelete
  3. memburu di bazar ramadhan ye ? haha banyak beli uncle ?

    ReplyDelete
  4. memburu apa tu uncle!
    Mas dah siap memburu dah...heheheee

    ReplyDelete
  5. buru ape uncle? kambeng golek kah? hehehe

    ReplyDelete
  6. memburu kuih muih dan lauk pauk ye muehehe..ke buru org lalala

    ReplyDelete
  7. di pasar ramadhan Sudan ke ni bro?

    ReplyDelete
  8. Lemang dalam periuk kera ke yg diburu ?? mesti mengidam ... ha33

    ReplyDelete
  9. selamat berbuka dan memburu uncle!semalam my hubby memburu jgak tapi bawa balik makanan yang

    http://born2touchurheart.blogspot.com/2011/08/bila-hubby-pergi-bazar-ramadhan.html

    ReplyDelete
  10. memburu cikaro ke uncle??haha

    ReplyDelete
  11. respect satu benda ...boleh pulak blur2kan gambar orang ramai tu...takut kena saman ke...hehe

    ReplyDelete
  12. jadi apa hasil buruan hari ni..???

    gulai rusa ?

    kambing gurun salai ?

    sup labi-labi ?

    ReplyDelete
  13. Uncleeeeeeeeee ... bile nak buka puasa sesame ^^
    Auntie masak .. kita tulun :D

    ReplyDelete
  14. censored muka tak mau bayar royalti?

    ReplyDelete
  15. jangan terlebih buru udahle ye Uncle...

    ReplyDelete
  16. Tiap2 hari memburu vade... Hari ni takde pulak.

    ReplyDelete
  17. hhehee gambor muka org lain diblurkan?

    ReplyDelete
  18. pemburu bayang...uncle tempat gua ptg td kecoh peniaga gadoh berebut tempat..apa la diorg ni...haiyaaaa

    ReplyDelete
  19. datang migrain gua uncle bila tengok manusia sendat2 mcm ni huhuhu

    ReplyDelete
  20. Dasat... bulan posa boleh memburu.. hahaha...

    ReplyDelete
  21. heheheh..uncle nak buru ape arini?

    ReplyDelete
  22. Hahahahah!

    Tkot org tuntut royalti ke tu smpi kabur2 muka.

    =D

    ReplyDelete
  23. Salam Yob Gedek, guna apa? Parang, pisau, panah, Sig Sauer?

    ReplyDelete
  24. @sergeant keroro

    Whhaaa!

    Kamu hebat! (atau takde duit?)

    ReplyDelete
  25. @Afikah Aziz

    memburu orang tak boleh...

    mem ikot!

    ReplyDelete
  26. @nurniyusoff

    boleh aje...

    bahan bawak sendiri...!

    haha!

    ReplyDelete
  27. @Waqheh

    aparaaa....

    bulan ramadhan pon gadoh...

    ReplyDelete
  28. @Isa

    Bila kita nak memburu kat r&r lagi..?

    haha!

    ReplyDelete
  29. @eLL

    memburu seladang golek...

    ada ke?

    ReplyDelete
  30. @Mommy Fara

    Memang pon... takkan nak mintak kebenarang sorang2 sebelom publish...?

    ReplyDelete
  31. macam2 ada kat bazaar tapi masak kat rumah lagi sedap.. tapi nak buat macam mana takde pilihan..

    ReplyDelete
  32. kalau muka2 tu tak padam dah jadi guests ni berapa agaknya kan uncle? :D

    ReplyDelete
  33. @aizamia3

    beli lah....

    boleh sambil cuci mata...!

    haha!

    ReplyDelete
  34. @EZAN IDMA

    kena la sensor...

    nanti disaman, nanya..!

    ReplyDelete
  35. @gadisBunga

    Kalo gitu, dag beratos-ratos ni...!

    ReplyDelete