Followers

Wednesday, August 31, 2011

August 31, 2011

Duo lawak terbaru... JODEK..!


HAPPY MERDEKA, FOLKS!

24 comments:

  1. pelawak utk maharaja lawak musim ke dua ni.

    happy merdeka day uncle!

    ReplyDelete
  2. Jo ok telah di ketahui bakat lawak beliau cuma "dek" ini tak tahu la pulak apa yg istimewanya....


    cer...cer..cerita sikit...hehe!

    ReplyDelete
  3. jodek ? haha x match la uncle..

    ReplyDelete
  4. hahahah... terbaik la jodek :)

    salam kemerdekaan uncle!

    ReplyDelete
  5. ahahah...tak commercial la name JODEK tu uncle :p

    ReplyDelete
  6. Selamat hari raya dan happy merdeka kpd tuan blog juga... :)

    ReplyDelete
  7. habislah kalau jo dan join the gedek.. are u sure u want johan join your name uncle....? ngeh ngeh ngeh...

    ReplyDelete
  8. peh
    hensem aaaaa
    yg belakang tu la

    ReplyDelete
  9. hahahaha... jodek!!
    mesti bakal meletupsss ni...

    ReplyDelete
  10. kakakakkaa...dulu zizan bole rap..uncle plak..?

    ReplyDelete
  11. bila dah merge, Uncle G akan bukak mulut nanti. akhirnya.. hehe!

    Slmt merayakan hari kemerdekaan dalam suasana hari raya puasa. :-)

    ReplyDelete
  12. cuba dgn yang sorang lagi tu.. ZANDEK atau DEKZAN.. hikhikhik..

    ReplyDelete
  13. bleh mng mahaguru lawak ni hehehehe

    ReplyDelete
  14. kalau JOGED ada bunyi gak uncle..rasa nak berjoget plak ehehhe

    ReplyDelete
  15. Geli perut saya time sy baca perkataan JODEK!

    nice combination.

    HahAHa..uncle ni kan ada2 aje.

    ReplyDelete