Followers

Tuesday, August 30, 2011

August 30, 2011

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI, FOLKS...!
(Location: Tanah Perkuburan Kampung Puah, Gombak, KL)


Me, Ayah, Mak and Wife... Kami semua HITAM, okay..!

(Mungkin ini menjawab soalan SCARLETT O'HARA tentang warna apa yang uncle akan pakai pada Aidilfitri... Haha!)

39 comments:

  1. selamat hari raya aidilfitri buat uncle dan family.. ;)

    keterujaan untuk melihat uncle berbaju raya bukan color hitam tidak kesampaian.. hehehe..

    ReplyDelete
  2. itam menawan uuu...

    betul bapak borek anak rintik ni...ekeke... sepakat itam je...

    Selamat hari raya uncle,
    maaf zahir batin yea :)

    ReplyDelete
  3. wahhhh satu family uncle pakai hitam! cayalahhhhhh~

    ReplyDelete
  4. bro lu mmg gila la...org tua lu pun lu kasi ayat warna hitam...cuba bayangkan kalau tahun depan semua perkena warna Merah Jambu...

    ...mesti kool...



    hahahaha!!!

    ReplyDelete
  5. selamat hari raya uncle....
    duet raye??? hehehe

    ReplyDelete
  6. salam aidilfitri uncle!!!!!! maaf zahir batin~~~

    ReplyDelete
  7. selamat hari raya uncle :)

    abah kirim salam XD

    ReplyDelete
  8. wah....all nin black...selamat hari raya

    ReplyDelete
  9. anak2 pakai hitam tak uncle..?

    :)



    .

    ReplyDelete
  10. pergh all black.. cayalah uncle..

    ReplyDelete
  11. selamat hari raya pakcik...pakai hitam x panas ke?

    ReplyDelete
  12. salam lebaran...

    all black tahun ni yea :-)

    ReplyDelete
  13. woo..tema itam ye tahun ni uncle..hitam itu keunggulan..hehe

    ReplyDelete
  14. Haha uncle buat baju raya tema warna hitam

    ReplyDelete
  15. Kok ye pun nak bergambar, ambik la masa occassion lain. Ni tang pergi kubur tulah, dia nak rekod dlama blog ni.

    Kikikiki

    ReplyDelete
  16. Wow!Hitam itu menawan...dah macam uniform silat gayung dah ni..anyway uncle, Selamat Hari Raya Aidilfitri..Maaf zahir dan Batin..^^

    ReplyDelete
  17. selamat hari raya uncle..nampak ucapan uncle kat london di blog serius...hehe.. sesekali pekena kaler pink pulak yer..

    salam merdeka juga!

    ReplyDelete
  18. halamakk.. memang uncle MIB tak tipu la! ;))

    Selamat hari raya untuk uncle sekeluarga!

    ReplyDelete
  19. songkok mana unkel? pakai 1 sut hitam la, jangan jeans

    ReplyDelete
  20. Salam Aidilfitri ...

    Hitam menawan... uncle tertawan

    ReplyDelete
  21. hitam jugak! hahahaha!!!

    selamat hari raya uncle!

    ReplyDelete
  22. alhamdulillah... sayapun 1st sampai kg... itulah lokasi utama... sebelum pergi beraya...

    ReplyDelete
  23. wooah hitam je.

    selamat hari raya uncle.
    duit raya kasi!

    ReplyDelete
  24. selamat hari raya uncle, maaf zahir batin =D

    ReplyDelete
  25. 'All Black' ni.. :-)

    *kita bakal ke sana nanti..

    ReplyDelete
  26. selamat hari raya ye uncle!!!owh kite mula2 rcg nk tema hitam..tapi tak sampai hati,nanti hilang pulak aura uncle hehehehe...

    ReplyDelete
  27. Wah Abg Gedek!I pun hitam raya tahun ni.Dengan ayah sekali sebab ayah pun pakai jubah hitam.

    ReplyDelete
  28. selamat hari raya maaf zahir batin uncle...

    ReplyDelete
  29. fuyohhhhhhh sedondon sedondeng pokcik...selamat hari raya!

    ReplyDelete
  30. kita samalah hitam...hitam itu menawan

    ReplyDelete
  31. heheh..same la kita uncle..saya tahun ni itam putih..yang tahi cicak pun ada..err..^^"

    ReplyDelete
  32. uncle..hitam jugak ke gmbr raya hehe..takpe2..menawan. hehe

    slmt hari raya...

    ReplyDelete
  33. mmg hari raya penuh check-in dekat kubor. rest in peace semua yg dah kembali ke tuhan.. :'}

    ReplyDelete