Followers

Wednesday, August 3, 2011

August 3, 2011

I love walking barefoot on pebbles. 'Sakit tapi sedap'

130 comments:

  1. me too!
    sedap tapi sakittttttt!!!!!!!
    aaaaaaaaaa~

    ReplyDelete
  2. hehe..penah try sekali..best..sakit..sedap..bersatu!..hehe

    ReplyDelete
  3. sakit lah jalan atas benda ni..

    ReplyDelete
  4. saya suka berguling naked kat pebbles.adventurous!!

    *pakcik bila ada free time?

    ReplyDelete
  5. memang sakit...
    iols selalu ngelat - pijak pebbles yang besar sajorkkkkk!

    ReplyDelete
  6. saya tak suka. Pernah try, hanya mampu bertahan berjalan sejauh 5 meter sahaja. Kulit kaki saya lembut lagi sensitif bak kulit baby ! ~ haha

    ReplyDelete
  7. saya pun suka!
    elok utk peredaran darah kan?

    ReplyDelete
  8. Tak tahan sakit! Tak larat. Tapi, org kata...klu pijak sakit makna badan sakit. Ish....

    ReplyDelete
  9. tag line last tuh double meaning kot... hehehe

    ReplyDelete
  10. tak suka jalan atas pibbles...sakit!!..huhu..

    ReplyDelete
  11. selalunya yang sedap2 ni ada penyakit...keh3

    ReplyDelete
  12. huhu

    sakit tapi sedap...lapar lah bila baca pekataan sedap tuh uncle

    ReplyDelete
  13. saya pun.. yang penting ada rasa geli2 kat situ

    ReplyDelete
  14. best jalan atas tu.. menyihatkan badan kita. itu juga senaman

    ReplyDelete
  15. haha. xpnh cuba laa.. tajam2..huhu

    ReplyDelete
  16. senaman bagus ini. kompem Uncle G tak bawa 'air bag' kan?! itulah ganjarannya.. :-)

    ReplyDelete
  17. tak boleh pijak ni sakit gile

    ReplyDelete
  18. sama la kita uncle, hehe XD

    p/s : memangs sedap, serius! :p

    ReplyDelete
  19. makcik x suke berkaki ayam...hehehehehehe......
    makan ayam lg sedap dr brtapak kt situ...huhuhu....

    ReplyDelete
  20. saya juga suka pebbles.

    nanti "hauk, hauk, hauk"

    (bunyi angin keluar). Hehe

    ReplyDelete
  21. byk yg sakit dari sedapnyaaaaaaa

    ReplyDelete
  22. elok utk kite dua uncle, coz usia dah lanjut, hehehee....

    ReplyDelete
  23. tak suka.... pernah try... balik aja demam terus malam tu... arghhh...

    ReplyDelete
  24. best jalan2 atas tu...

    kalau sakit tandanya banyak penyakit..org la cakap..ehhehhe

    ReplyDelete
  25. peh...sedap ni kalau kena 2 ke 3 round...malam nanti jadi super hero....kah kah!

    ReplyDelete
  26. org kata kalu sakit sgt bila jalan atas tu means kita byk penyakit..huhu btoi ka uncle?

    ReplyDelete
  27. den suka jalan atas tuh tapi pakai kasut...lagi selesa...haha

    ReplyDelete
  28. "Dia sakit kita sedap"




    OK!lari tajuk dah...hikhikhik..

    ReplyDelete
  29. bagus utk urut kaki uncle
    tapi kalau mem urut lg sedap kans?






    :D

    ReplyDelete
  30. saya tak suka jln atas tu uncle...sakit dan tak sedap!!

    ReplyDelete
  31. tak suka...kalo wat mesti dalam 2 langkah je kot..

    salam ramadan uncle gedek..

    ReplyDelete
  32. hati2, jgn trpijak kace!

    saye penah terkene, tah siape tah lepak kace kat batu2 tuh. hampeh sungguh.

    ReplyDelete
  33. kenapa bujal tanya free time uncle. dia mau date kah? (gaya menyibuk. hihi~)

    *

    relexology path yang saya design tak lurus macam ni. boring. hihihi~

    ReplyDelete
  34. Sedap tapi sakit?
    Macam kopek hangnail

    ReplyDelete
  35. Salam bro, sekali lagi rekomendasi:
    http://aderberani.blogspot.com/2011/08/blog-begins-at-forty-mengganas.html

    ReplyDelete
  36. sedap yang tak membatalkan puasa. teruska bro

    ReplyDelete
  37. tak suka!! rasa nak terkencing tau lalu atas pebble tu..

    letak dkt rumah la senang uncle, mak saya letak dkt laman rumah.. tetiap ari pijakk

    ReplyDelete
  38. jangan samapi urat kentut lari alignment sudah lah

    ReplyDelete
  39. uncle, we got the same hobbyyy. tapi klo dah lama2 pijak benda tu, tak tahan jugak. hha.

    ReplyDelete
  40. Pernah tryl tapi tak berapa suka la

    ReplyDelete
  41. "tak suka..tak suka..sakit kaki..tp kalau buat hari2 lama2 tak rasa sakit kot.."

    ReplyDelete
  42. kompem uncle awet muda kalo jalan cenggini sokmo

    ReplyDelete
  43. uncle dgn atok kite cukup suka jalan dan pakai sandal yg ada alas ala2 pebbles ni.tapi syok jugak tgk diorg jln kat taman yg ada pebbles.tiba2 heh eh kite pun join sekalilah.mula2 sakitlah,kite asyik elak2 tak nak jln kat susunan pebbles yg kecilrapat2,nak yg besar2 je(krg sakit).

    ReplyDelete
  44. kena buat selalu, kalau sesekali tersa gak tapak kaki pedih.

    ReplyDelete
  45. oucchhhh...lg tajam lg sakit :p

    rasa tenang je dtg sini
    hehe

    ReplyDelete
  46. bigfoot always barefoot tak pernah komplen sakit pon...

    It's good for blood cicurlation kan pakchik...

    ReplyDelete
  47. mula-mula memang tak biasa.. tapi kalau dah selalu buat okler tu..

    ReplyDelete
  48. saya pernah cuba sekali dua je
    huhu..memang sakit
    FOC reflex kan? untung tu

    ReplyDelete
  49. kaki tapak sakit... tapi pakai stoking ok... ^^

    ReplyDelete
  50. @tupaimerah


    Aaaaaaa, tu bunyi efek sakit la tu...?

    ReplyDelete
  51. @Azzah

    Hmmm.... kamu banyak penyakit la tu...!

    ReplyDelete
  52. @bujal X

    Haha!

    itu gila!

    (nanti pakcik ekjas... jangan buang botol tu!)

    ReplyDelete
  53. @mas saari

    Yezzzaa....

    peredaran darah lancar!

    ReplyDelete
  54. @Freaky

    senaman yang tak payah lari...

    bes!

    ReplyDelete
  55. @fifymeow

    alaaa....

    cuba lah... buka bocor kaki tu...!

    ReplyDelete
  56. @eLL

    hauk hauk hauk, tu ok lagi....

    jangan prooottt...!

    ReplyDelete
  57. @pB

    nak sedap kena sakit dulu....

    ReplyDelete
  58. @eMMe

    Alaaaaa....

    jangan la guna perkataan lanjut tu...!

    hadooiii!

    ReplyDelete
  59. @Bidadari Syurga

    Alahai... kok ye pon takkan sampai demam...

    betol2 bidadari la kamu!

    ReplyDelete
  60. @ILA HonEyBuNNy

    tak nak sakit jalan atas rumpot la, kan?

    ReplyDelete
  61. @Bigdaddyz

    Haaa???

    Tag superhero tu gua belom test lagi...!

    haha!

    ReplyDelete
  62. @Kalamhati

    uncle pon rasa takot pulak kot kot rasa sakit tu banyak...!

    ReplyDelete
  63. @Taiko Chengs

    lain macam je bunyi tu, pulak... kan?

    hihihihi

    ReplyDelete
  64. @wahida

    Pulak..?!?!?!?!

    jalan kat shopping kompleks sedap?

    ReplyDelete
  65. @mizzura

    Dua langkah...?

    ngabeh kan boreh je!

    ReplyDelete
  66. @MasZuber

    Hah?

    Apa ke hal ada kaca kat situ pulak?

    ReplyDelete
  67. @gadisBunga

    relexology path ni di design untok orang2 boring....

    (uncle memang ada date dengan bujal....) haha!

    ReplyDelete
  68. @h4ni3

    eksercise yang minor2 je....

    haha! takde peloh pon...

    ReplyDelete
  69. @Irwan

    Hoih!

    Tengkiu... kamu memang hebat... tengkiu!

    ReplyDelete
  70. @Cikli

    lain macam je bunyi dia bro...?

    haha!

    ReplyDelete
  71. @DeLancrettLurpak

    Biar betol kamu ni...!

    Takkan sampai terkencing! ?

    ReplyDelete
  72. @hanizeyecandy

    cuba kenal rapat lagi....

    mungkin suka..?

    ReplyDelete
  73. @Piasara

    Itu kalau pakai kaki palsu, tak sakit la...

    haha!

    ReplyDelete
  74. @||aLeaSaRa||

    Kamu buat perbandingan uncle dengan atok...?

    kamu nak kena cubit ke...?

    ReplyDelete
  75. @Suhaili Sarif

    kalau nak tenang, jom la pijak batu...!

    haha!

    ReplyDelete
  76. @Chereta Chenta

    kalau kamu pijak, sure merah tapak kaki kamu, kan...?

    ReplyDelete
  77. @aizamia3

    kalau dah biasa... cuba buat yg luar biasa....

    Baring ke,,,?

    ReplyDelete
  78. @miss nina

    Haaaa!

    Tau takpe...

    FOC tu yg penting!

    ReplyDelete
  79. @NaeBlog

    stokin pon tak jalan lah...

    kecuali stokin guni kot...?

    ReplyDelete
  80. hehehe... sakit masa awal2 nak start je pun... pastuh dah macam geli2 je.. hehe...

    ReplyDelete