Followers

Sunday, August 28, 2011

August 28, 2011

Do you have any idea, what are they trying to say...?




(Uncle rasa tercabar dan gerun bila tengok entry FADZIL AMIR tempoh hari! Apa-apa hal pun terima kasih bro...! Haha! ~ Juga jutaan terima kasih kepada ULAT COMEL (yang memang comel) kerana promote / review blog unlce ni... Apa lagi? Jom group hug!

22 comments:

  1. maksudnya selain manusia, telefon bimbit dan laptop juga boleh datang ke pejabat untuk menukar wang.hahahaaa....

    ReplyDelete
  2. dia suruh uncle pencen kot? hehe :P

    ReplyDelete
  3. x paham iklan di belakang tu uncle.. apa maksudnya ?

    ReplyDelete
  4. aduh..
    dah nak raya nie..
    nak fikir apa pun tak boleh.. hahhaha
    nampak ejaan wang..
    rasanya dah buatRM ayu ala2 melayang...

    ReplyDelete
  5. They try to tackle U, sir. hahahahaha



    Ramdhan di hujung, Syawal menjelma,
    Sedih terasa di celahan gumbira,
    Hari Raya dirai bersama,
    Tersilap kata ampunkan saja.

    Selamat Hari Raya!

    ReplyDelete
  6. bm dulu f9. nasib baik pandai meniaga

    ReplyDelete
  7. Maksudnya laptop dan telefon pun boleh meminjam dengan along sebab nak sambut raya.=)

    p.s: Tahun ni tema baju raya warna hitam.Terikut2 gaya abg Gedek.Marah tak?

    ReplyDelete
  8. uncle! uncle utk ditukar kpd wang? keke

    salam raya!

    ReplyDelete
  9. dia suruh uncle jual phone uncle kot.. haha..
    masuk blog ni.. mesti rasa nk pecah perut je.. lawak r..

    ReplyDelete
  10. maksudnya kedua2 barang tersebut ada kebolehan yang sama dengan bomoh tarik duit.


    salam sayang syawal dari bujal dan keluarganya~~

    ReplyDelete
  11. SALAM RAYA AIDIL FITRI..
    MOGA SEMUA DIBERKATI..
    MINTAK MAAF SE-IKHLAS HATI..
    ENJOY LA SEMUA BERAYA NANTI..
    KALO MAKAN JANGAN LUPA DIRI...
    NANTI TERCEKIK, SUSAH MEM NANTI..

    ReplyDelete
  12. entahlah.tapi kalau raya ni ada orang nak bagi henfon ganti duit raya..saya mau.

    selamat hari raya maaf zahir batin uncle gedek

    ReplyDelete
  13. maksudnya, raya nanti kalau uncle tak nak bagi kedua2 barang tersebut, boleh juga menukarnya dengan memberi wang atau duit raya kepada anak2, anak buah atau anak jiran... haha

    ReplyDelete
  14. jangan lah sampai nak bergadai kerana nak bershopping raya bro...parah tu...hahaha!

    ReplyDelete
  15. ini musti loan shark punye cerita ni.

    uncle kini jadi loan shark ke ?

    ReplyDelete
  16. zaman sekarang ni banyak barang boleh ditukar ngan wang.

    ReplyDelete
  17. beraya secara sederhana je.. ;)

    ReplyDelete