Followers

Saturday, August 27, 2011

August 27, 2011

Bunga api...! I'm in Hari Raya mood..!

29 comments:

  1. Uncle main la mercun.. bia bunyi bising2 sikit :)

    ReplyDelete
  2. nak join jugak.....lama dah tak main bunga api.

    ReplyDelete
  3. salam aidilfitri buat uncle gedek dan famili.. :)

    ReplyDelete
  4. salam lebaran..syoknyer dpt main bunga api.. =)

    ReplyDelete
  5. bestnya...mesti uncle pun join sekali kan?

    ReplyDelete
  6. aku esok baru nk buat kuih raya.
    gila lambat.

    haha.


    .

    ReplyDelete
  7. yeay !!!~
    dam dam dum...
    bunyi mercun !!!~

    ReplyDelete
  8. jaga-jaga!
    kang terbakaq rambut.

    ReplyDelete
  9. entry hari in lambat nampak ....cari bunga api ke atau tunggu gelap ..hehe!

    ReplyDelete
  10. Bunga api dkat rumah stok tahun lepas. dah masuk angin. x bleh main la uncle ...

    ReplyDelete
  11. in hari raye mood tapi muke mcm xde mood aje encik gedek nih..

    ce senyum ce senyummm..

    hehe

    ReplyDelete
  12. uncle tak main bunga api ?
    heheh..kembali ke zaman muda

    ReplyDelete
  13. bunga api untuk kanak2...

    cari la yg boleh kasi big bang skit... hahaha...

    ReplyDelete
  14. cian... tuan tanah jaga bebudak main bunga api ke? ngeh ngeh ngeh... meh pas kat kita meh... ke ada simpan stok kebaboom tu....?

    ReplyDelete
  15. selamat hari raya maaf zahir batin!

    ikhlas,
    lily jasmin adam razi

    ReplyDelete
  16. selamat hari raya. macam getek (bukan gedek) deh.

    ReplyDelete
  17. kueh raya ada buatan sendiri.mercun pun patut ada

    ReplyDelete
  18. bagilah anak tu bola ke atau telur baru lag...... ..malatop!


    selamat hari raya bro...tak balik kampung ke?

    ReplyDelete
  19. hooreyyyyyy, mood rayeeee! tak kan men bunga api lagi kot?? keh3

    ReplyDelete
  20. Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin, Cix Z!

    ReplyDelete
  21. slamat hari raya uncle.. haha..
    maaf r, kalau sya ada buat slah dengan uncle.. haha..

    ReplyDelete
  22. Err, lampu ke pelita yg kat belajang kekanak tu?

    ReplyDelete
  23. uncle, raya mood?
    Kurang jelas mood itu pada wajah...^^

    Salam Aidilfitri untuk uncle sekeluarga... Maaf jika ada yang terkecil hati.
    uncle ada kampung tak?

    ReplyDelete
  24. anak je merasa main bunga api dan mercun.. tak semeriah macam tahun lepas..

    ReplyDelete