Followers

Friday, August 26, 2011

August 26, 2011

Mengumpat? No thanks...!



Terima kasih SERGEANT KERORO sebab review BB@40 ni semalam. Sergeant Keroro ni unik sebab beliau adalah anak kepada 'kawan ketat' uncle masa sekolah dulu. Yang menariknya uncle kenal belau sebagai blogger dulu baru tahu dia anak kepada 'kawan ketat' uncle..! Haha! Juga pada LYDIA MIZA, sorry sebab lambat ucapkan thanks untok review tempoh hari.... Jom group hug...!

40 comments:

  1. nak ngumpat tunggu lepas raya ;)


    selamat hari raya uncle MIB!
    maaf zahir batin
    salam buat seisi keluarga

    ReplyDelete
  2. Berbisik-bisik lagi dubulan puasa ni..tak baik tau....

    Ok Pakchik

    DiKesempatan Ini makchik nak mengucapkan

    SELAMT HARI RAYA..MAAF ZAHIR & BATIN.

    ReplyDelete
  3. semalam keroro ade citer yang uncle dan ayah dia berkawan .. hehe baru tau :D

    ReplyDelete
  4. gossip ek..
    share ler nak gak tau..

    ReplyDelete
  5. taknak gruphug,takut terlanjur~keh keh~~

    ReplyDelete
  6. Tak ada faedahnya mengumpat, kan? Dapat dosa lagi ada...

    ReplyDelete
  7. uncle semenjak dua menjak ni asyik nak kasi group hug jek...

    kasi duit raya la uncle... hehehe...

    ReplyDelete
  8. tu bukan mengumpat.... tu berbisik manja tu!
    ekekekeke

    bila lah nak ada org buat review blog iols ni???
    *komen orang perasan nihhh!*

    hahahahaha

    ReplyDelete
  9. lupa :

    bro - selamat menyambut lebaran syawal bersama2 keluarga ye...
    tak balik kampung ker????

    ReplyDelete
  10. LM rajin gak ziarah ke blog beliau..shh tak perlu ucaptime kash la uncle, mmg blog uncle unik dan patut di review pun..hehe

    ReplyDelete
  11. selamat hari raya
    maaf jika ada tersalah komen di alam maya

    ReplyDelete
  12. haipp..takmo ngumpat bulan posa ye..dan bulan lain pun klu nak ngumpat jgn ajak saya ok!

    ReplyDelete
  13. uncle, puasa puasa :P

    p/s : group hug jom XD

    ReplyDelete
  14. ahhai!
    mana la pakcik jumpe gamba tu

    ReplyDelete
  15. bulan pose jgn mengumpat diteruskan pada bulan2 seterusnya..insyallah..

    silalah amik kad di rumah sy..

    ReplyDelete
  16. wahhh...dah glemer ler blog pakcik ni...ramai yg review...keep it up..

    ReplyDelete
  17. uncle, selamat hari raya, mintak maaf banyak2 ye... hensem uncle ni, hulur2 duit raya sikit kat Gua...

    ReplyDelete
  18. uncle, selamat hari raya, mintak maaf banyak2 ye... hensem uncle ni, hulur2 duit raya sikit kat Gua...

    ReplyDelete
  19. tetiba excited nak singgah kat sini dan mengucapkan salam lebaran buat tuan punya blog :)

    ReplyDelete
  20. good one bro.

    gua minat anime sergeant keroro dan geng dia. gua paling suka kururu yang cool dan bijak. cara dia gelak memang bombastik.
    lagu tema dia best terutama kimi ni jusu wo katte ageru!

    ReplyDelete
  21. kita org lelaki mana reti mengumpat lainla orang perempuan ...tapi hari ini org perempuan pun dah jarang mengumpat...


    mereka dah insaf ke....hehe!

    ReplyDelete
  22. SELAMAT HR RAYA UNCLE, SENYUMLAH SKIT UNTUK RAYA NIE..!

    ReplyDelete
  23. dia nak habaq janggut uncle trim macam senget tuuu...

    ReplyDelete
  24. x bley ngumpa2.bagos2..jgn pas raya start ngumpat sdah la.. stok cerita bulan puasa kan byak..hehehhe ^^"

    salam lebaran uncle..nak duit rayabley? ^^!

    ReplyDelete
  25. teringin nak belajar mengamyam KETUPAT

    ReplyDelete
  26. abang GEDEK!

    Nak duit raya! kena hug dulu kerr?

    ReplyDelete
  27. Lelaki mana ngumpat...ambik idea bro kejap...

    ReplyDelete
  28. hahaha

    bukan bulan puasa je.
    hari lain pon tak usah la

    ReplyDelete
  29. selamat hari ketupat,uncle..(sambil kunyah ketupat)

    ReplyDelete
  30. Mengumpat?No thanks!Jom anyam ketupat!

    ReplyDelete