Followers

Wednesday, August 24, 2011

August 24, 2011

STATUS PAGI: Kereta mandi dulu sebelum uncle...



Thanks SURI kerana review blog uncle dengan COOL sekali... Dan, rupa-rupanya BB@40 juga pernah keluar di BMALAYSIA.COM... Thanks to ARIFFSHAH.COM Jom group hug!

122 comments:

  1. snow wash!

    keta mahal kena snow wash je, cuci biasa tak main la...hihi

    ReplyDelete
  2. nak group hug dengan suri aje boleh?

    ReplyDelete
  3. mndi skali la gan kete tu..jimat kot..hihi..

    ReplyDelete
  4. hehehe...nampak sangat uncle muka tak mandi!

    ReplyDelete
  5. saya termasuk sekali tak dengan grup hug tuh?

    ReplyDelete
  6. Agak-agak hari ni hujan tak? ;-)

    ReplyDelete
  7. Abg gedek! pun kelihatannya mcm lepas mandi. Siap syampu rambut sekali ke tu? heheheh!

    ReplyDelete
  8. eee.... uncle ada taik matoo tuuu ..

    ReplyDelete
  9. tiap-tiap hari keta mandi ke uncle?

    ReplyDelete
  10. Sedihnya dah kena mandi pagi petang hujan... Sekarang JB setiap petang hujan...

    ReplyDelete
  11. patut nampak ade cam peta somalia kt pipi pakcik....keh...keh...keh....

    ReplyDelete
  12. kereta mandi untuk raya ke ni...??? hehehe....

    ReplyDelete
  13. so,skang uncle dh mndi blom?,.muahaha,.


    p/s : uncle,sy nye fon xde yg canggih2 la,.aduhaii,.xdapek nk update by phone,.huhu

    ReplyDelete
  14. Rambut basah....
    tipu eik.. hahahhaha


    PS: keter mahal tu,pinjam...

    ReplyDelete
  15. wahhhhh

    sudah terkenal uncle seantero malaysia.....

    hehee kembang idung jea bole yea! ;)

    ReplyDelete
  16. sy melihat kolesterol di muka uncle

    ReplyDelete
  17. tuan kereta taknak mandi sekali ngn kereta ke?

    hihihi

    ReplyDelete
  18. sayang kereta mengalahkan sayang isteri ...berapa sahaja u mintak i bagi itu kalau kereta.

    U nak buat apa dgn duit ni itu kalau isteri!


    hahaha!

    ReplyDelete
  19. lelaki+kereta+buih+seksi.

    awwwwwwwwww

    ReplyDelete
  20. Terpedaya ai... ingatkan uncle dah mandi... Busyuk!

    ReplyDelete
  21. haha..kereta kasih mandi dulu, tuan dia sebelum raya pun boleh mandi lagi

    ReplyDelete
  22. ouucchh.... bau sampai sini...!!! huwa hahaaa.... awat rambot jadi lagu tu..?? pesen raya ka..??

    ReplyDelete
  23. patut la ada bau smpi sini hikhikhik...mare ke? jgn nnt kecut pahala pose tu

    ReplyDelete
  24. ooo patot r masa ni ada bau asyamm sket ek..hahahahha

    ReplyDelete
  25. uncle kena mandi buh sabun banyak2 mcm kereta tu jugak!

    ReplyDelete
  26. kete dah mandi...cantek berseri...

    ReplyDelete
  27. suruh la tukang cuci tu mandikan uncle sekali. :D

    ReplyDelete
  28. patutla uncle berbau Parkia Speciosa

    ReplyDelete
  29. uncle kt negara bersalji ke?? wink²

    ReplyDelete
  30. untunglaa ade org wat review blog dier..

    kete blakang tu kete ape?
    mcm cantikk je!

    ReplyDelete
  31. lepas keta tu mandi uncle mandi tak? hehe

    ReplyDelete
  32. hari ni Uncle dah mandi ke belom ???
    lalala...

    ReplyDelete
  33. keta siap bersnow aper sumer...

    body bila ntah last time scrub..

    Saya cakap, saya laaa

    ReplyDelete
  34. amboi syg krt bgai mnatang mnyk yg pnuh

    krt putih i like!

    ReplyDelete
  35. nak raya...kete pun kenalah berseri..hehe..

    ReplyDelete
  36. wow!Kete pon nak beraya eh?ehehehe..^^

    ReplyDelete
  37. bujal X itu bukan Murano tetapi Stream...hehe!

    ReplyDelete
  38. totaly white... dammm gud... ok jeles.... lepas cuci kereta biasanya petang hujan uncle... cayalahhhhhhhhhhh .... ngeh ngeh ngeh

    ReplyDelete
  39. suh org tu sembur uncle jugak..keh2

    ReplyDelete
  40. wanginyaaaaaaaaa.. kereta mewah itu!! ;)

    ReplyDelete
  41. @Mommy Fara

    Macam je... lap air kat rambot yg gerbang!

    haha!

    ReplyDelete
  42. @bujal X

    nissan murano untok org bangsawan!

    pinjam alza?

    ReplyDelete
  43. @eLL

    hari2 kereta mandi... tu mengada!

    ReplyDelete
  44. @Kakzakie

    sealalunya meman cam tu...

    tengok la petang nanti...!

    ReplyDelete
  45. @**::CIKNUURUL::**

    belom!

    haha!

    Alaaa.. beli la satu... tak luak gaji kamu pon....

    ReplyDelete
  46. @Citarasa Rinduan

    Rambot tu basahkan dengan tangan je... sebab gerbang macam singa!

    haha

    ReplyDelete
  47. @catherine-

    Ha ah... sangat obius kan?

    thanks rin!

    ReplyDelete
  48. @Bigdaddyz

    Haha!

    betol tu bro... (macam pengalaman je...?)

    ReplyDelete
  49. @The Sharkox

    pagi raya nanti hentar kereta mandi sunat...

    ReplyDelete
  50. @MULAN

    ini rambot gerbang singa... sbb tu letak air sikit...

    ReplyDelete
  51. @tunz

    jangan tipu eh...?

    uncle dah spray sebotol dulu!

    ReplyDelete
  52. @h4ni3

    uncle mandi pakai susu kambing...

    sebab tu ayu...

    ReplyDelete
  53. @CaDLyNN

    putih tu menggambarkan hati suci uncle...

    ReplyDelete
  54. @kocix!

    kereta cantik atau uncle yg cantik...?

    ReplyDelete
  55. @Dr. Ben

    hai Dr Ben!

    Eh.. TRO-NJO ni geng Kamal SGE, ni...

    kan?

    ReplyDelete
  56. @Fadah

    tak la... kereta dah macam tong sampah!

    ReplyDelete
  57. @Tasha

    sembur dia boleh pekak kan telinga tahu..?

    tak sanggop! Haha!

    ReplyDelete
  58. @blog-tips-kurus

    eh eh eh... mewahnya kamu besakastik...!

    huuh!

    ReplyDelete
  59. boooo kantoi uncle xmndi lg hahaha

    ReplyDelete
  60. apasal dgan blog ni? serius je memanjang..? haha.. apa2 pun.. layan.. klakar r muka uncle.. hehe..

    ReplyDelete
  61. smart la keto uncle....pinjam boleh...hehe

    ReplyDelete
  62. sama-sama uncle Gedek! ahahahaa...keta yg penting mandi dulu dr tuan..

    ReplyDelete
  63. angkel buat aktiviti ni on my birthday . heheh .

    ReplyDelete