Followers

Monday, August 22, 2011

August 22, 2011

JANGAN CEMAS...!

119 comments:

  1. kecemasan la pakcik..
    apa duk2 amik gamba lai

    ReplyDelete
  2. nape uncle? nape p emergency ni????
    buat saya cemas je..

    ReplyDelete
  3. Kelihatannya wajah seperti biasa, jadi kakcik tak cemas. :)

    ReplyDelete
  4. cepattttt masak nasikkk
    uncle dalam kecemasan~~

    ReplyDelete
  5. tak cemas tapi uncle nak pergi melawat sape..

    ReplyDelete
  6. uncle, buang huruf c tu cepat!!

    ReplyDelete
  7. cemas gak ni..
    sapa yg sakit? huhuhuuuu

    ReplyDelete
  8. ke cemas semua
    *muka tak cemas*

    ReplyDelete
  9. whoaps??

    di larang hon di kawasan hospital.

    ReplyDelete
  10. raik muka tak melambangkan kecemasan ....


    cedera main mercun ker??

    ReplyDelete
  11. masuk wad kecemasan, leh bukak posa kan...

    iyelah, dah kata cemas tu...
    so leh excuse buka awal...heheheh

    ReplyDelete
  12. uncle pown jangan cemas, muka kena kontrol hensem sokmo

    ReplyDelete
  13. hari ini tidaklah cemas sangat...cuma kenapa berseri2 pulak muka tu...lain macam jer...hehe!

    ReplyDelete
  14. cuba uncle buat riak muka cemas!

    ReplyDelete
  15. sungguh nyata ketidakcemasannya pabila bergambar di depan signboard tersebut

    ReplyDelete
  16. Moga gedek & keluarga sihat. Ke hospital kenapa gedek?...

    ReplyDelete
  17. Lalu jer kan. Semoga sekeluarga sihat selalu hendaknya.

    ReplyDelete
  18. tp riak wajah maintainn jer..x cemas pon..

    ReplyDelete
  19. Hari ini ialah 22 Ramadan. Sila jangan cemas. Sekian, terima kasih. :-)

    ReplyDelete
  20. kami ok je..uncle sorang je cemas

    ReplyDelete
  21. Waqheh, August 22, 2011 9:27 AM
    said...

    "kencing masam..."

    ni mesti lepas makan Parkia Speciosa minggu lepas. http://www.blogbeginsatforty.com/2011/08/august-18-2011.html

    effect dia baru tiba lepas 4, 5 hari..

    Gedek.. nak share cerita parkia speciosa kat sini.. http://zarabalqisrizal.blogspot.com/2010/03/parkia-speciosa.html

    cyberio
    ISB, PAK

    ReplyDelete
  22. ni mesti cemas sbb x lama lg kena huluq $$$ raya

    ReplyDelete
  23. muke tuu bio le nmpak cemas skali..

    baru masok..

    haha

    ReplyDelete
  24. Relax aarrr BRO.

    Berpeluh tu bukan cemas, tapi berpeluh sebab berdiri tengah panas, kan? kan? hehehehe

    ReplyDelete
  25. uihhh kecemasan pun sibuk bergambo !


    dedikasi ! ha ha ha .

    ReplyDelete
  26. sempat lagi tu... haishhhh... geramnya...

    ReplyDelete
  27. alamak! tercemas plak tgok gamba uncle.... :P

    ReplyDelete
  28. seram duk kat tempat kecemasan, sama cemas, bila nengok orang kat situ semua cemas-cemas belaka.muka cam cemas je tu.................

    ReplyDelete
  29. bro, sejak bila gastrik jadi kes kecemasan ni...??

    ReplyDelete
  30. muka uncle otomatik nampak cam cemas!

    ReplyDelete
  31. mmg cemas.. tapi pakcik tetap cool..

    ReplyDelete
  32. tapi muka uncle cam cemas jeee!

    ReplyDelete
  33. eh ng ika sekali cemas cmne ni hahaha

    ReplyDelete
  34. FOBIAAAA!!! pakchik....masih ternampak-nampak bangchik..haihhhh!!...

    ReplyDelete
  35. muke masih menten cool uncle!!

    ReplyDelete
  36. hehe..ni mesti kt hospital kn uncle
    selamat hari raya uncle
    maaf zahir batin

    http://zarazueyins.blogspot.com/2011/08/selamat-hari-raya-aidilfitri.html

    ReplyDelete
  37. @pB

    tua tua tak main mercun dah...

    ReplyDelete
  38. @Bigdaddyz

    mana ada seri bro...

    lu saja nak kenakan gua!

    ReplyDelete
  39. @h4ni3

    mana lagi....

    tempat Doc bercinta lah...!

    ReplyDelete
  40. @Cyberio

    Haha...

    DAh tengok...

    Petai di mana mana!

    ReplyDelete
  41. @azieazah

    tengah panas berpeloh ketiak...!

    haha!

    ReplyDelete
  42. @zarazueyin

    selamat hari raya juga...

    nanti uncle tengok

    ReplyDelete
  43. saya pulak yg cemas tengok uncle macam ni.. senyum r sikit uncle..

    ReplyDelete