Followers

Saturday, August 20, 2011

August 20, 2011

Men In Black. Cuba teka almari siapa kat belakang tu...?
My wife cakap dalam tu kelawar pun ada...! Haha!

92 comments:

  1. almari uncle la tu..haha...xde variety btul warna baju uncle ;p

    ReplyDelete
  2. wah!...mmg org yg lahir tahun 69 suka dgn warna hitam ke...kita sama la bro...serba serbi hitam...hehe!

    ReplyDelete
  3. haha..tu mesti almari bju uncle kan....

    ReplyDelete
  4. lemari uncle la tu sapa lg kihkihkih

    ReplyDelete
  5. mujur penyangkut baju itu berwarna-warni.. :-)

    ReplyDelete
  6. all black... sgt gothic koleksi uncle

    ReplyDelete
  7. hahahahaha...kelawar!
    mesti almari uncle ni..

    ReplyDelete
  8. rasenye ular tedung pun ade tu...hahahahhaahha..........

    ReplyDelete
  9. Pure black most of them? atau ada pattern/corak? Hitam itu Perilis..ekekeke

    ReplyDelete
  10. hehehehehhe,.kelawar uncle dlm tu kaler itam,.die xnampak jalan keluar,.hehe

    ReplyDelete
  11. semua black yer baju...uncle nih special branch ke apo nih..hehe

    ReplyDelete
  12. waa uncle suka black ye ? full of black :D

    ReplyDelete
  13. assalamualaikum Uncle Gedek..sy suka baca blog uncle,lucu sgt2! I wish I have a father like you..Mta izin boleh x sy blog psl uncle and put few of your pics in it? serious,your blog best! selamat berpuasa!!

    ReplyDelete
  14. erkkkk?ini almari kepunyaan 'men in black'?or 'batman'?ke mystery black guy a.k.a GEDEK!??

    ReplyDelete
  15. sy nmpk kelawar..sy nmpk klawar..huhu..smart jgk black tp x variety sgt la..h

    ReplyDelete
  16. hahaha uncle agak2 kluangman ada tak dlm almari uncle tu...

    ReplyDelete
  17. kalo anda perasan shuhaimi baba jugak kerap kali suka berbaju hitam..

    ReplyDelete
  18. @Muntos

    bapak kamu Men in black juga ke...?

    ReplyDelete
  19. @CaDLyNN

    tapi warna hanger tu kan variety...?

    ok maaa...

    ReplyDelete
  20. @solomolo

    jangan black penyanyi tu, dah la...

    ReplyDelete
  21. @Daddy Ziyyad

    black tu base je...

    hitam itu perlis?

    hahaha!

    ReplyDelete
  22. @**::CIKNUURUL::**

    kelawar tu dah beranak pinak kat dalam!

    ReplyDelete
  23. @Freaky

    orang belakang tabir sealu suka hitam

    ReplyDelete
  24. @Suri

    terima kaseh suri...

    siapa tak suka kalau di review... sila lah... nanti bagi tau uncle eh..?

    selamat berpuasa!

    ReplyDelete
  25. @||aLeaSaRa||

    uncle dah tak misteri pon...

    semua orang tau...

    ReplyDelete
  26. @missNick

    kluangman dah balik hospital jiwa!

    haha!

    ReplyDelete
  27. pehhhh peminat tegar hitam ke uncle..tabik ahhhh.. hehe

    ReplyDelete
  28. BRO, nyamuk manyak kalu semua gelap camtuh Bro. hehehehe


    Sama ler mcm I dgn laki I, almari baju tak campur. Asing-asing.

    ReplyDelete
  29. Ops!
    Sori berlori lupa bagi salam.


    Salam Bro, saya masuk berkunjung. Dah lama nampak Bro, baru kini sempat menjengah.

    ReplyDelete
  30. serba hitam??

    tapikan mmg dah lama nak komen, uncle bila posing mmg asyik pakai baju warna hitam..

    hehehe, warna peberat my en zalie

    ReplyDelete
  31. batman pronounce badman.
    saya pernah g kelas pakai semua hitam dari head to toe, lecturer tu kata sy jahat..watdeeee...

    ReplyDelete
  32. haha.
    semua baju hitam ke uncle?
    memang setail.

    ReplyDelete
  33. Assalamualaikum Yob Gedek,

    Bukan jer kelawar, Batman dan Robin pun ada bergayut tu! Yob, Selamat hari raya Idulfitri dan maaf zahir dan batin, esok akak nak balik kampong...jadi tak berblog 2 minggu!

    ReplyDelete
  34. Hah? Baju hitam belaka? Peh! Teringat cite Last Action Hero.

    ReplyDelete
  35. @azieazah

    Haha!

    salam juga... jom kita jengah menjengah!

    ReplyDelete
  36. @Citarasa Rinduan

    en zalie dengan uncle boleh bikin kelab!

    ReplyDelete
  37. @MOH KEMBARA

    Maaf zahir batin juga!

    Apasal alasan tak boleh berbelog pulak?

    ReplyDelete
  38. @Mommy Fara

    Cerita tu orang-orang tua je tau....

    ahaha!

    ReplyDelete
  39. aisehh cat itam almari tuh nanti nampak hanger ajer tergantung.... tapi kelawar mestilah ada bro, takkan tak pakai lak...hehehe

    ReplyDelete
  40. banyaknya.
    aunty tahu ke sebenarnya uncle ialah batman?

    ReplyDelete
  41. haaaa...

    hehehe...

    sib baik hanger tu kaler2

    ReplyDelete
  42. nasib baik hanger, batang besi dan almari itu bukan color hitam..

    ReplyDelete
  43. sebijik macam almari saya circa 94-98 dulu..hinggalah ana bertemu Umi

    ReplyDelete
  44. men in black nyer pelakon tambahan hehehehe

    ReplyDelete
  45. @ardi

    kelawar tu sengaja simpan....

    orang kata boleh buat 'obat kuat'

    haha!

    ReplyDelete
  46. @eLL

    Aunty tu Cat Woman lah

    Puuurrrr.... Meow!

    ReplyDelete
  47. @catherine-

    next time uncle nak tukar hanger hitam pulak...

    baru cool kan?

    ReplyDelete
  48. @aizamia3

    kamu bunyinya sangat sinis...!

    huh!

    ReplyDelete
  49. @Irwan

    kenapa?

    Umi telah mengubah lu..?

    ReplyDelete
  50. @KhaiRin

    Pelakon tmbahan?

    bagi la unlce stunt man ke....

    ReplyDelete
  51. seramlah dalam almari tu... terasa....

    ReplyDelete
  52. seb bek hanger tak black jugak . thehehe .

    ReplyDelete
  53. hitam itu menawan,gaya mutu keunggulan ehehe

    ReplyDelete
  54. Pinjam gambar yang ni ek.

    http://scarlettj1.blogspot.com/2011/08/entry-kenyang-makan-ketupat.html

    ReplyDelete