Followers

Tuesday, August 2, 2011

August 2, 2011

Semua orang dah kenal dengan 'Kembar tak Seiras' yag cute milik BIGDADDYZ, kan? Hari ni uncle nak kenalkan satu lagi 'Kembar tak seiras' tak kurang cutenya... Memperkenalkan....


Guest #32

(Left: Haslina / Right: Me..! ~ Umur setahun)

Kami bukan kembar 'seiras'.... kami kembar 'serious'

136 comments:

  1. bulatnya mata hat yang belakang tu...haha..

    ReplyDelete
  2. Mata, hidung dan mulut seakan sama. Cuma Haslina muka comel sebab dia perempuan. Jangan jeles!! :)

    ReplyDelete
  3. Takkan tak pernah bergurau kot!

    ReplyDelete
  4. ya ampun. memang sama pic dulu dengan sekarang. hehehe. sudah follow kat sini. jgn lupa singgah ke blog edy ya. tq. dan selamat berpuasa.

    ReplyDelete
  5. muahahahha...dia pn nk jugakkk! ishh ishh..tp ade gak prsamaan tu Uncle...tang mata n bibir kot?

    ReplyDelete
  6. memang serious kembar ini.

    macam best ada kembar.

    ada anak kembar pun rasa best.

    ReplyDelete
  7. wow! ...akhirnya muncul jua...yang depan tu serius sungguh...pasti masa baby dulu kena gomol "kuat-kuat" dengan orang ramai....hehe!


    selamat berpuasa bro...kalaulah kan...:)

    ReplyDelete
  8. Gambar masa kecik tu mmg serious habis..gambar besar tu..Haslina nampak senyum..walaupun sikit..:)

    ReplyDelete
  9. kehkehkehkeh.. tak boleh nak kata apa2 dah.. kehkehkeh

    ReplyDelete
  10. salam


    tengah bersedih nie sebab kat pejabat pB dah tak leh masuk blog Gedek ....

    sib baik member blogspot leh masuk lagi

    huwaaaaa ......

    ReplyDelete
  11. why so serius~
    joker tanye camni kat batman

    ReplyDelete
  12. Gedek - serious
    Haslina - tak serious langsung!

    ~haha

    ReplyDelete
  13. (gambar) uncle sekarang memang tak seiras langsung dengan gambar semasa uncle kecil

    ReplyDelete
  14. mata kembar bukan 'seiras' uols tu bulat le...
    your sis???

    ReplyDelete
  15. ouh uncle kembar ke~
    best tak?
    hehe

    senang kembar ni,
    sekali branak kluar 2-3
    huhuhu

    ReplyDelete
  16. kembar pakcik lagi serious la......

    ReplyDelete
  17. wah gambar lama masih ada tu.. bagus la uncle :)

    ReplyDelete
  18. hahaha.. luculah uncle ni.. ;)

    ReplyDelete
  19. uncle serius ada kembar pompuan?

    pehhh!! sintiki dulu!
    cayalahH~

    rin pun ada laaaa... serius x tipu!

    ReplyDelete
  20. wahhh....kem salam kat akak kembar uncle tu! eh? hahaha!!!

    kalau uncle gedek, akak tu? :D

    ReplyDelete
  21. haha! memang serius..takutttt :D

    selamat berpuasa uncle :D

    ReplyDelete
  22. ahah..dedua cumel sampai ke besar lah even muka serios..hihi..

    ReplyDelete
  23. bibir masa kanak2 sungguh seksi

    ReplyDelete
  24. waaa..dah besar mmg nampak seiras betul.masa kecik ada perbezaan sket.kelas bang!

    ReplyDelete
  25. ekeke, mmg cute la time kecik tu...
    tpi dah besar ...hermmmmm...ngeeee

    ReplyDelete
  26. oh uncle pon ada kembar..:)

    selamat berpuasa uncle..

    ReplyDelete
  27. haha
    sama la muka time kecik

    ni adik beradik eh?
    hi

    ReplyDelete
  28. memang seriuslah... tang mata memang sama!

    ReplyDelete
  29. korang serius , cik ina nak tergelak. boleh gitu?

    ReplyDelete
  30. La... Kecik2 lagi dah seriousssss ni?
    Seronoknya ada kembar...

    ReplyDelete
  31. serious lawak.

    bulan puasa masa untuk berkumpul.

    ReplyDelete
  32. Assalamualaikum Yob,

    Serius tak seiras - sorang laki sorang pompuan!

    ReplyDelete
  33. mata nampak sama dari kecik sampai ke tua, molek molek

    ReplyDelete
  34. kalau uncle pakai tudung gak... 'kembar so serious'

    ReplyDelete
  35. oohhhhh.... ooohhhhh..... awat tak habaq awai2 kembaq dengan dia ni..!!!

    what a small world..!! ceh, takleh citer ngumpat kisah silam kt negara komunis tu kat blog dah... ada spy di situ.. huwa hahahaaa....

    dia dah sampai kl ke? dok mana? kim salam..

    ReplyDelete
  36. sama2..!! hehe..salam ramadhan pakcik.. :)

    ReplyDelete
  37. eh, sama lah uncle..patut lah uncle pun simpan rambut panjang..*tanak pakai tudung ke*

    ReplyDelete
  38. yaaaaaaaa... adik beradik memang jarang seiras.

    p/s: gambar klasik uncle.... cikuci...

    ReplyDelete
  39. Uncle !!!

    Uncle kembar keeeeeeeeeeee ...

    -former kapten juliet-

    heh :D

    ReplyDelete
  40. hehe...

    macam2 la uncle neh..ada jugak yer kembar serius...ehheh

    ReplyDelete
  41. Betul ke bang gedek tu?Nape lain sangat? Versi tua lagi hensem! =)

    ReplyDelete
  42. wakakkakakakakkaa terbaekkkk...nasib baik pukul 1.10AM ;)

    ReplyDelete
  43. @Kakzakie

    Komen macam tu, astu suroh jangan jeles?

    huh!

    ReplyDelete
  44. @Edy Ramanov

    tak payah mintak ampun....

    Selamat berpuasa juga!

    ReplyDelete
  45. @PK

    Owh...

    memang best...!

    usha la kuat kuat!

    ReplyDelete
  46. @Fa-T

    tak perlu kata apa-apa...?

    haha!

    ReplyDelete
  47. @pB

    Hah?

    kenapa pulak?

    diskriminasi...!

    ReplyDelete
  48. @tupaimerah

    ha ah...

    kira macam 2 dalam satu...

    ReplyDelete
  49. @catherine-

    Betol ke RIn...? buktikan...?

    (sintiki tu hapa?)

    ReplyDelete
  50. @gadisBunga

    Wait a minit....

    Kenapa dia kamu panggil dia kakak pulak?

    Aunty lah..!

    tak adil!

    ReplyDelete
  51. @aNaYaNa

    Comel....?

    Meh uncle belanja aiskrim!

    ReplyDelete
  52. @ct shah

    kelas ke berapa ni?

    yang pertama lah!

    ReplyDelete
  53. @Amiey White

    yg laki comel atau yg pompuan comel?

    ReplyDelete
  54. @Cik Ina Do do Cheng

    kalau tergelak tak cukop serious la tu...!

    cheh!

    ReplyDelete
  55. @NaeBlog

    memang seronok cikgu....

    time gadoh je tak seronok

    ReplyDelete
  56. @dwaty

    Nanti uncle timbangkan cadangan kamu...

    haha!

    ReplyDelete
  57. @MULAN

    Hahaha.... terkezut kan?

    Dia sekarang dok dubai....

    balik cuti sekejap....

    ReplyDelete
  58. @fifymeow

    serious la ni....

    kamu gelak la pulak...

    ReplyDelete
  59. @nurniyusoff

    Ha?

    Ada former-former la pulak...?

    Kamu ni...!

    ReplyDelete
  60. @ILA HonEyBuNNy

    Istilah baru ni....

    kena daftar cepat2

    ReplyDelete
  61. kembarrr jugokkkkk....ambo specleeh nih..tok leh royak mende....

    ReplyDelete
  62. hahahaha... kembar serious... mantap!! hehe... kiut la~.. XD

    ReplyDelete
  63. @CassiaSiamea

    memang sentiasa serious dan garang!

    grrrrr

    ReplyDelete
  64. @GaRy™

    Mesti lah manTOP!

    uncle yg kiut kan?

    ReplyDelete
  65. err... ni adik bradik ke laki bini ni... adehh... :|

    ReplyDelete
  66. akhirnya.. baru lah 'jumpa' haslina..

    ReplyDelete
  67. omelnya .. bila tau uncle ada kembar...

    ReplyDelete