Followers

Friday, August 19, 2011

August 19, 2011

Hey! I updated my 'Slow Blog' last night. Click HERE to see it.

(Kesian blog tu dah bersawang. Susah rupanya untuk berlaku adil jika kita ada 'dua cawangan'. Ini baru blog..!)

89 comments:

  1. kira selamatler auntie.. hehehe..

    ReplyDelete
  2. yelah, kadang-kadang pergi juga tapi tak ada yg baru

    ReplyDelete
  3. Kesimpulannya : 'memadailah dengan satu'. ;-)

    ReplyDelete
  4. hahaha..tak sangka pakcik pun pasang dua ya..saya pun pasang dua jugak, dan dalam bulan puasa ni,bersawang jugak ia..ekekekeke..nice capture anyway bro, keep it up!

    ReplyDelete
  5. Aargh, illusionary faces! Quit staring at me everywhere!

    ReplyDelete
  6. btol uncle. sejak sy de bisnes on9 merangkap blog len ni, blog sy jd terabai. ohh.

    ReplyDelete
  7. betul tu uncle..
    kalau ada dua blog memang susah nak update kan? same goes to me...hehee

    ReplyDelete
  8. tahu pun sebab tu cik ina ceraikan blog lagi satu tak terlarat nak update.

    ReplyDelete
  9. Blog yang tu pun kelakorlah.Sangat kreatif.Tak pernah terbayang dek akal!

    ReplyDelete
  10. kalau tak adil kene hukum lah..
    kan kan~

    ReplyDelete
  11. Aik? Alert kat INI BARU BLOG!

    OoooOooooOooo!

    ReplyDelete
  12. Kalau akak baca statement uncle ni, ada yg tak sempat raya saya rasa ni.. Ahahhahahahaha

    ReplyDelete
  13. cawangan saya pun da lama tak berusik~keh keh~~

    ReplyDelete
  14. tau takpe..jgn mimpi nak ada 2 cawangan ye..

    ReplyDelete
  15. Great when you have sharp eyes...:)

    ReplyDelete
  16. bsawang tu naseb baik x klua kelawar bagaiii...ekeke

    ReplyDelete
  17. and im watching u too uncle. :)

    ReplyDelete
  18. haha... klu bnd len yg 2 cwgn tu, ?? cmne lak kan... haha

    ReplyDelete
  19. Gua update web company yg Gua designkan, sampai gua rasa yang company tu Gua yg punyer...

    ReplyDelete
  20. ada 2 blog ni susah nak kontrol ke uncle? ada ke sesusah nak kontrol 2 bini?

    ReplyDelete
  21. haha dua cawangan mmg susah uncle oit

    ReplyDelete
  22. baru 2 blog dah slow,
    kalau 2 cawangan camana lah gabra nye kan...hehehe

    ReplyDelete
  23. naseb baek Uncle update...
    kalo tak..........

    ReplyDelete
  24. kalau pasang tiga, mungkin lebih terjaga.. :P

    ReplyDelete
  25. sampai hati Uncle G tidak berlaku adil.. sampai ada mickey mouse kot ngintai kat pintu tu.. ;)

    ReplyDelete
  26. blog yg unik la sgt..jgn mare pkck..mmg unik

    ReplyDelete
  27. lain kali buat cawangan carilah yang "mudah" di jaga ...ini tidak buka cawangan yang "cerewet"....hehe!


    pening dan malas di jaga akhirnya!

    ReplyDelete
  28. Assalamualaikum Yob,
    Tau takpe...he he heh!

    ReplyDelete
  29. 2 cawangan?hahahaha...bile nak tambah 3 plak?;p

    ReplyDelete
  30. ha uncle..jangan buka cawangan lain, nanti saya unfollow.haha!

    ReplyDelete
  31. haha.. nasihat yang baik.
    p/s gua punya pieces mana?

    ReplyDelete
  32. @eLL

    bukan senang nak update belog macam tu...

    nak jumpa gambar yg sesuai dulu...

    ReplyDelete
  33. @kakcik

    Hehe...

    saya faham maksudnya...

    saya akur

    ReplyDelete
  34. @Daddy Ziyyad

    Doc bukak dua cawangan klinik dah la...

    haha!

    ReplyDelete
  35. @mas saari

    jaga yang satu tu elok elok...

    kan?

    ReplyDelete
  36. @Scarlett O'Hara

    Haha! TQ...

    tapi susah nak dapat bahan yang sesuai...

    sebab tu namanya 'slow blog'

    ReplyDelete
  37. @NM02

    mmmmmmm tu setuju ke tak setuju?

    ReplyDelete
  38. @s a L o m a

    atau pon tido kat sofa sebukan syawal!

    haha!

    ReplyDelete
  39. @Dee

    mimpi je....

    bukan kenyataan....

    ReplyDelete
  40. @sha a.s

    bukan kelawar je sha... hantu jembalang pon ada!

    ReplyDelete
  41. @AJ

    good to hear...!

    you are most welcome!

    ReplyDelete
  42. @fifymeow

    haha... jangan cari pasal... terbang periok belanga kang!

    ReplyDelete
  43. @Waqheh

    tu kena tanya saleh yaakob la...

    ReplyDelete
  44. @Freaky

    kamu kena klick link tu....

    baru tau

    ReplyDelete
  45. @MasZuber

    bukan rajin...

    terpaksa... / topik berlainan

    ReplyDelete
  46. @grOundnUt

    bagi selesa dengan dua dulu...

    haha!

    ReplyDelete
  47. @Amalina

    Ok oK... uncle tak bukak

    teros folo tau!

    ReplyDelete
  48. @Cikli

    lu punya ada simpan lagi...

    next entry masok....

    ReplyDelete
  49. @tasekM

    'hiks' tu tanda apa...?

    sinis ke?

    :)

    ReplyDelete
  50. tu ar len kali jgn tamak pakcik heheheh

    ReplyDelete
  51. baru tahu ke? hahahahaha....
    mujur sempat sedar....

    ReplyDelete
  52. ian pun penah bukak tp nan ado yg baru =)

    baru 'dua cawangan' uncle..bley lg dua hehehehe

    ReplyDelete