Followers

Wednesday, August 17, 2011

August 17, 2011

Emotionless. (Mana tumpah kuah kalau tak ke nasi, kan...?)


(Terima kasih MAT JOE kerana review yang hebat tempoh hari. Tapi firasat REPUBLICAKU tu agak keterlaluan dan membimbangkan...! Apa-apa hal pon, terima kasih! Jom group hug semua...!)

115 comments:

  1. owh comelnya anak2 uncle!!!kirim salam ye.alah suruhlah diorg senyum.

    ni uncle punya pasal lah diorg pun tak nak senyum tau!!!cepat senyum....senyum itu sedekah ^-*

    ReplyDelete
  2. kecomelan?

    pakai spek? ya

    aini paling comel

    ReplyDelete
  3. wah! muka puasa suma tu... uncle, nanti snap gmbr lepas berbuka..mesti byk beza tu..hehee

    ReplyDelete
  4. tak payah tumpah²kan kuah... cedok elok² ;)

    ReplyDelete
  5. yg paling tinggi pakai spek tue ade cop uncle gedek!

    ReplyDelete
  6. muka memang serupa semuanya!
    copy paste...heheheee

    ReplyDelete
  7. yang mane satu tempat tumpah ni

    ReplyDelete
  8. hehe, uncle, muke mmg macam uncle. untie mane ? xD

    ReplyDelete
  9. hidung uols sama pesen.. pesen hidung bawang kata orang tua2...

    comel2 lah anak2 uols...
    yg tak pakai spek tu... darjah berapa ye??? :P

    ReplyDelete
  10. muka sepesen seacuan jerrr semua!

    cakkkk!!

    ReplyDelete
  11. hokeh! aku kepingin buat gmbr ganas dgn anak aku..tp dia slalu buat muka sakit bila kena gambar..haish..

    ReplyDelete
  12. blog uncle memang best!
    serius!
    lain drpd yg lain

    Entry Terkini: Kad Raya Khas Untuk Blogger & Tweeple

    ReplyDelete
  13. haha mereka hanya cakap sesuatu yang benar uncle.. suatu hari nanti uncle akan dikenali ramai.. Boom !! :D

    ReplyDelete
  14. yela sume muka tade perasaan...siyes jerk hehehe

    ReplyDelete
  15. pakcik ngelat!! pakcik suruh anak anak pakcik buat muka serious..kan kan kannnnnn? :P

    ReplyDelete
  16. hahahaha

    ni anak2 uncle eh? 3 orang je ni?
    memang sama!
    hihi

    ReplyDelete
  17. Big happy family :D

    Eh, mana auntie?

    ReplyDelete
  18. Uncle ...suci dari sudut hati ini bukan pura-pura...insyaallah berbaloi apa yang uncle usahakan...boleh jadi harta hingga ke anak cucu ...harta yang tiada ternilai suatu hari nanti ...bila Uncle terpaksa pergi untuk selamanya...keh3!

    ReplyDelete
  19. cute je semua..termasuk bapaknya..hahaha...

    ReplyDelete
  20. wouu...
    dikelilingi anak2 dara...

    comel-comel semua...

    tapi part mana yg "tumpah kuah tu", erkk?

    hehehehe

    ReplyDelete
  21. Anak2 ke ni..manis dan handsome..:) kecik2 lg..saya, anak sulung dah besarrr:)

    ReplyDelete
  22. hehe cute!(eer bukan uncle cute!depa yg cute..hehe)

    ReplyDelete
  23. ini berapa kalilah agaknya di snap gambar tu....hehee


    jangan senyum2 ok semua...1 2 3...!

    ReplyDelete
  24. kawai nea...^^"

    kalau raya pakai baju sedondon ni mmg comel la..^^"

    ReplyDelete
  25. yg sebelah kanan mmg xerox abis muka Uncle..

    ReplyDelete
  26. muke puasa ke ni? hehheehee.. senyum sampai nampak gigi semua.. :D

    ReplyDelete
  27. perghhh berkat kuah tumpah la nih semua sepesyen . style mulut tuh tak tahan . kehkeh

    ReplyDelete
  28. anak dara semuanya...cantik mereka....

    ReplyDelete
  29. Semuanya comel, bijak, kacak jelita...

    Tak puas tengok anak2 uncle...
    Uncle ni RENJAK ke belakang sikit
    Biar anak2 kat depan... :-)

    ReplyDelete
  30. wah,seekor kumbang dikelilingi bunga2 yg comel..hampir tak nampak kumbang hehe..jgn marah uncle =)

    ReplyDelete
  31. rasanya satu hari nanti ayu yakin , depa lebih kreatif mengalahkan ayahnya dalam dunia blogging.
    hahahhahaha

    ku nakal!!!!!!!

    ReplyDelete
  32. org tua2 kata... kalau muka anak gegirl ikut ayah dia... sejuk.... heeeeeeeeeee.... 3 girl ya.... boy takda ke?

    ReplyDelete
  33. sudah 3 orang rupanya anak gadis yang comel uncle ni :)

    ReplyDelete
  34. peliklaaa... kenapa mereka > comel daripada Uncle G?

    1,2,3 lariiiiiiiiiii!!!!!!!!!!! (>.<)

    ReplyDelete
  35. muke takde perasaan semuanye..haha.. cool :)

    ReplyDelete
  36. Ingatkan boleh berbesan..upanya kita serupa...ada 3 dara pingitan..Comey2...mcmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..mak dia....

    ReplyDelete
  37. hahaha..muka pose ek uncle..tak larat tuh...ekekeke :P

    ReplyDelete
  38. Peh! Muka serious sepesen! Mmg cool! Boleh masuk ujibakat bt cite ala-ala geng mengaji x?

    ReplyDelete
  39. @eLL

    suka la tu aini kalau dia baca...

    thanx

    ReplyDelete
  40. @mas saari

    copy paste / macam photoshop pulak!

    ReplyDelete
  41. @miloais

    hidong bawang takpe....

    jangan hidong gajah...

    yg tak pakai spek tu darjah 2

    ReplyDelete
  42. @Lina

    muka sakit?

    sakit betol ke sakit hati?

    haha!

    ReplyDelete
  43. @Dee

    kamu nak makan apa?

    uncle belanja!

    ReplyDelete
  44. @mamaNoriz

    yg tinggi tu lelaki lah...

    (tang tak senyom)

    haha!

    ReplyDelete
  45. @Papa Mifz

    sebenarnya sorang je yg tak rabon..

    ReplyDelete
  46. @ariana

    manis= anak2

    handsome = bapak

    haha!

    ReplyDelete
  47. @senyumSOYA

    semua kena pakai hitam, ikot uncle!

    ya! uncle diktator!

    ReplyDelete
  48. @eMMe

    yg paling atas tu lelaki lah...

    ReplyDelete
  49. @NaeBlog

    mana boleh...?

    uncle star dalam blog ni...

    dengki!

    ReplyDelete
  50. @Cik Ina Do do Cheng

    kalau macam tu Yuyi pon makan gambar la..?

    ReplyDelete
  51. @anangsue

    yang tinggi tu bukan gadis lah...

    thanx!

    ReplyDelete
  52. @Eye_nee

    yang tinggi tu lelaki lah...

    ada peluang berbesan?

    (ayah dia tak comel ke?)

    ReplyDelete
  53. @Ayuraza

    buat buat tak larat je ni....

    moral support kat anak2

    ReplyDelete
  54. @Mommy Fara

    haha!

    geng ngaji muka macam ni ke...?

    adoi!

    ReplyDelete
  55. sekali Uncle bwk gangg daaa~~~~

    ReplyDelete
  56. uncle, azri tu dah macam muka pompuan pulak. rambut panjang jugak ke?

    aini yg paling kecik kan?
    dah tertukar pulak, fotocopy semuanya tak dapat beza.
    muka aunty tak ada lgsung. gen uncle paling kuat. kehkeh

    ReplyDelete
  57. kalau hilang senang nak cam.. ;)

    cute2 mereka semua..

    ReplyDelete
  58. @sha a.s

    ni bukan sebarang gang tau...

    ini kaki pukol!

    ReplyDelete
  59. @eLL

    1) Azri 2) Aini 3) Anis...

    Ayunty kerja...

    memang 'jin' uncle paling kuat...

    haha!

    ReplyDelete
  60. @aizamia3

    semua tu termasok uncle,la kan...?

    haha!

    ReplyDelete
  61. hehe, anak sulung uncle nama sama dengan saya.

    uncle berpakat dengan abah eh nama sama? :P

    ReplyDelete
  62. @sergeant keroro

    Uncle dengan abg kamu kan 'tahap adik-beradik'

    ReplyDelete
  63. haha..sama sebijik.. anak2 uncle ke tu? serius gile muka?

    ReplyDelete
  64. Bdk perempuan sblh kanan tu mmg comey sgt2.. Yang tak pakai spek tu..

    Cute lorh!

    ReplyDelete
  65. thanks uncle gedek sebab mention my entry. i like the originality

    ReplyDelete
  66. comel depa semua ni..angkel paksa ke..kehkehkeh

    samo eh gayo

    ReplyDelete