Followers

Tuesday, August 16, 2011

August 16, 2011

Kalau yang kiri tu ikan LAGA, dan yang kanan tu pun ikan LAGA... Yang tengah-tengah tu apa...?
(Kalau ada sapa-sapa yang jawab NAGA... I will randomly kill...!)

155 comments:

  1. Yang tengah-tengah tu nak kena laga! :)

    ReplyDelete
  2. itu lah bapak segala ikan...haahaa

    sib baik jadi bapak ikan bukan bapak segala ayam....iskhhh...ekeke

    ReplyDelete
  3. buah naga??? errrr...i mean dragon fruit????

    ReplyDelete
  4. pengadil TUKANG LAGA... hehehehe

    ReplyDelete
  5. nak cakap jugak!yang tengah tu naga a/l laga.

    ReplyDelete
  6. ha ha...lucu arr baca komen diaorg ni

    ReplyDelete
  7. ooooo uncle ikan tu cakap tadikan? "I memang ikan laga.. takanlah i nak berlaga dengan awek i?"

    ps: heeeeeeeeeeee... suami isteri tu uncle... cian dowang.

    ReplyDelete
  8. yg tengah2 tu penunggu naga tasik chini...huhuhuhuhu.....

    ReplyDelete
  9. yup..yg tengah2 tu memang naga..erk..please dont kill me.. :)

    ReplyDelete
  10. yg tengah bapak ikan laga! heehehehee

    ReplyDelete
  11. Di bulan puasa nie, kita kena banyak bersabar. Tak apa, biarlah mereka memanggil kita naga. Pasti akan ada hikmah di sebaliknya...

    Wah!

    Err, naga?

    ReplyDelete
  12. yg tengah tu sangat2 dahaga..!!

    ReplyDelete
  13. yang pasti tgh2 tu bukan Alga..

    ReplyDelete
  14. yang tengah2 tu kasi laga! *dtg sini dari blog REPUBLIC AKU. hehe

    ReplyDelete
  15. Yang tengah tu LA.GA (Lady GAGA) version laki..;p

    ReplyDelete
  16. letih puasa ke uncle? dari mata mu ku nampak aura letih hehehe

    ReplyDelete
  17. yang tengah2 tu UNCLE LAGA...
    kekeke ;D

    ReplyDelete
  18. uncle gedek laa! err... ada rupa naga meh? kikikii

    ReplyDelete
  19. yang tengah tue uncle GAGA!!!!

    ReplyDelete
  20. hikhikhik.. kita tak kata.. uncle yang kata..

    ReplyDelete
  21. yg tgh2 tu mestilah penonton ikan laga tersebut... x gitu..???

    ReplyDelete
  22. yang tengah itu tentunya tembok penghalang..

    ReplyDelete
  23. hrmmm...ammmm...hrmmmm..yg tengah ni...oooo susah nak jawab ni...tp tak jawab kang kecik pulak ati...ok la..ok lah..yg tengah ni kompom..

    DRAGON....

    ReplyDelete
  24. Lady GAGA dan Uncle GAGA...mereka ada ikatan kekeluargaan...


    hahaha!!!!

    ReplyDelete
  25. yg tgah2 tu.errr


    hmmm xda apa la

    ngehngeh

    ReplyDelete
  26. yg tgh tu tukang masak!

    make sure sirip dan isi perut dibuang abis je. taruk garam dan kunyit sikit sebelum goreng. tapi kalau buat sup ikan laga pun sedap jugak! :p

    ReplyDelete
  27. yang tengah tu jejaka tampan..




    psstt...duit raya??

    ReplyDelete
  28. wahhh sama arrrr..gua pun ada ikan laga atas meja opis ni keh keh...

    ReplyDelete
  29. nk ckp gak,yg tgh tu naga haha :P

    ReplyDelete
  30. yang tengah tu akan dilaga la uncle :D

    ReplyDelete
  31. err...err...takmolah cakap nanti pakcik marah...hehe..

    ReplyDelete
  32. hahahaha
    yang tengah2 tukang laga

    ReplyDelete
  33. ataupun..

    yg tengah tu.. JAGA?

    ReplyDelete
  34. Yang tengah tu pun 'ikan laga' ...
    Tiada emosi... Muka lapar...

    Kasi kaler sikit... Barulah ikan laga yang cargas!

    ReplyDelete
  35. owh...
    ni la blog bro yg plg cool tu kan???
    jumpe jgk akhirnya...

    ReplyDelete
  36. Yang tengah-tengah tu CUKA!

    haha


    Selamat berpuasa uncle :)

    ReplyDelete
  37. kalo jawab Uncle berlaga bole tak ???
    lalala...

    ReplyDelete
  38. yg tengah2 tuh bapak sgale ikan laga!
    ahaha

    ReplyDelete
  39. jangan..terbakar blog tu, keluar ape dari mulut!

    ReplyDelete
  40. yang tengah2 tu ialah di antara 2 ikan laga

    ReplyDelete
  41. HAHA. uncle u rock !



    from,
    peminatsetiabloguncleupdateselalutengok. haha

    ReplyDelete
  42. saya setuju untuk semua jawapan diatas.. hahaha ^^ including the NAGA.. hahaha..

    ReplyDelete
  43. seorang pria yang sudah menghampiri separuh abad usianya..

    ampun.. kalau Uncle G muda lagi. (>.<)

    ReplyDelete
  44. yang tengah2 tu...
    penjual ikan..
    HAHAHHAHA

    ReplyDelete
  45. yg tgh2 tu ek...betul la tu uncle..NAGA..larikkk!!!!hehe

    ReplyDelete
  46. kalau cakap lady gaga tak boleh pulakkan..dah namanya lady.

    kalau PAPA GAGA? ekekke..

    ReplyDelete
  47. yg tgh tu jiwa raga..

    persiapan raya dh siap uncle?

    ReplyDelete
  48. yg tengah tu..tetap gak nak kata NAGA...
    hahaha...

    ReplyDelete
  49. yg tengah tu tuan punya ikan laga...

    ReplyDelete
  50. sukeeee ... dulu2 sangup berkubang semata nak cari ikan laga yang vouge ...

    ReplyDelete
  51. Tuan ikan laga.memang tadi nak cakap naga, tapi takut kena bunuh.

    ReplyDelete
  52. @mamaNoriz

    bapak ayam kena pakai walkie talkie...

    ReplyDelete
  53. @sha a.s

    Wei....

    apasal bunyi lain macam je...?

    ReplyDelete
  54. @dwaty

    tak baik tukang laga bulan ramadhan ni...

    ReplyDelete
  55. @||aLeaSaRa||

    orang dah warning dah... cakap juga!

    ReplyDelete
  56. @Faeez

    memang!

    komen korang la yang buat uncle gelak sebelom tido!

    ReplyDelete
  57. @tasekM

    orh pompuan je suka makan buah pelaga ni...

    ReplyDelete
  58. @NM02

    no komen okn boleh komen....

    clever!

    ReplyDelete
  59. @hanaahmad

    nak laga boleh...

    kasi helmet dulu...

    ReplyDelete
  60. @Eye_nee

    dragon?

    hati hati... mulot keluar api!

    ReplyDelete
  61. @Bigdaddyz

    gagal, gagap, gagah...

    semua keluarga!

    ReplyDelete
  62. @Fyqa

    weh!

    cakap setengah setengah ni yg tak bes ni!

    ReplyDelete
  63. @Freaky

    kesian la kat uncle...

    jangan laga kan...

    ReplyDelete
  64. @lieynanilaz

    itu pon kira cakap jugak tau!

    kejar!

    ReplyDelete
  65. @Anum

    tak lah...

    uncle hati mulia...

    tengok la muka...

    ReplyDelete
  66. @h4ni3

    Haha!

    jawapan yang paling rare...!

    ReplyDelete
  67. @NaeBlog

    kamu ni macam biasa dengan ikan laga, je...?

    ReplyDelete
  68. @kambing1st

    ref kena bayar tau....

    ref bertauliah!

    ReplyDelete
  69. @penyisir rambut

    hai...

    baru sampai? Duduk dulu....

    uncle tanak nasik...

    :)

    ReplyDelete
  70. @kocix!

    Haha!

    bapak? macam bapa kemerdekaan la pulak!

    ReplyDelete
  71. @EZAN IDMA

    uncle bagi kamu peluang lari sekarang....

    ReplyDelete
  72. tengah tuh yang tukang lagakan ikan tuh.....

    ReplyDelete
  73. kalau yang tengah tuh ikan tembakul..ooppss...

    ReplyDelete
  74. @ardi

    'Tukang laga' tak sedap....

    panggil lah pengadil....

    ReplyDelete
  75. @ardi

    Ikan tembakol apa kelas...

    bagi la piranha, ke...

    ReplyDelete
  76. uncle.. tu dragon. (tukar bahasa melayu)

    ReplyDelete