Followers

Monday, August 15, 2011

August 15, 2011

I'm thinking of running for president on this coming election. Will you vote for me?


Sorry guys kerana tak dapat blogwalk sehari dua ni kerana deadline amat mencemburui kita...!


(Terima kasih juga kepada THE IZAT dan LUQMAN kerana review yang sangat cool...! Uncle berhutang budi.Jom group hug!)

112 comments:

  1. ade rupa la uncle...setanding dengan yang di belakang..hehe

    ReplyDelete
  2. kena promote diri lelebih lepas ni uncle..

    ReplyDelete
  3. ishhh,,,tapi naper muka uncle seiras dengan muka atok kat tepi telingan kiri uncle tu..

    ReplyDelete
  4. I'll vote for you. But just make sure the hair stays the same. I want a cool and macho president.

    okay ? hehehe...

    ReplyDelete
  5. yap..tau pasl bolg uncle GEDEX ni dr blog LUQMAN..err...undian adalah RAHSIA..:)

    ReplyDelete
  6. no vote for u..u born to be blogger

    ReplyDelete
  7. President of UMNO or PM of Malaysia? keh keh keh....

    ReplyDelete
  8. Peh! Dpt review lagik!...dan lagik!...dan lagik!

    ReplyDelete
  9. yesssss...saya undi uncle!! heheeee

    ReplyDelete
  10. erkkk... kalo vote gaji boleh naik tak? rumah saya jalan takda berlian.... heeee kalo vote boleh turap guna berlian tak?

    ReplyDelete
  11. muka sapalah yg kena block tukan...? erkkk

    ReplyDelete
  12. dengan org belakang x mau group hug ke uncle ;)

    ReplyDelete
  13. kalau uncle masuk bertanding pilihanraya, mesti vote punya..hehe

    ReplyDelete
  14. Patutnya muka uncle kat sebelah kiri muka Tok Najib tu..Baru sesuai..

    ReplyDelete
  15. yeah yeah i will vote for u uncle!!! nak duit rayer kihkihkhihkih PM bg duit raya tau kihkihkihkih

    ReplyDelete
  16. sila pakai songkok dan spek mata

    ReplyDelete
  17. vote uncle tapi rambut kena potong arr..:)

    ReplyDelete
  18. of course i will vote for u uncle.. :D

    ReplyDelete
  19. kalo buang rambut skit kot depan tu ada iras najibbbbbbbb

    ReplyDelete
  20. dah dekat pilihanraya ni
    ~ uncle calon bebas eh? hehehe

    ReplyDelete
  21. 'pak gedek'

    i vote u. i heart u

    ReplyDelete
  22. Kasi bubuh songkok tinggi sikit ek nnt..baru ada darah TUNGKU....opcoz makchik vote..makchik nak kan pembaharuan...makchik mau perubahahan...kannnn makchik dah bersemangat ni...

    ReplyDelete
  23. saya MESTI pilih!!

    hehe.. bole jadi 'kroni' PM ;)

    ReplyDelete
  24. i will vote for u!!!!

    tpi jgn potong rambut tau, kena maintain je...hehehe

    best arr, asik dpt review je uncle ni...jeles :)

    ReplyDelete
  25. boleh! tapi uncle kene taruk songkok dan pakai spek!

    *takpe uncle. nanti gb nyahkan deadline yg cemburukan kiter iteww..hihihi~

    ReplyDelete
  26. i definitely will uncle..tp parlimen mana?

    ReplyDelete
  27. kita patut buat satu group hug dato .

    ReplyDelete
  28. semoga malaysia makmur dibawah pemerintahan uncle!

    ReplyDelete
  29. 2 dari kiri Idol I...sebelah dia kalau jadi PM...pasti gempar satu dunia...semangat2!

    ReplyDelete
  30. haha.. uncle.. i will be ur promoter.. vote for uncle!!!

    ReplyDelete
  31. of course..it's a must! we'll support u!! haha.
    have a great day uncle ;)

    ReplyDelete
  32. apakah nama party mu?Undi adalah rahsia...ekekekek..^^

    ReplyDelete
  33. uncle rasanya K-POP gak kot....keh3

    ReplyDelete
  34. Uncle Awesome gila la terbaik..

    :p

    ReplyDelete
  35. bila dah menang jangan rasuah ye bro

    ReplyDelete
  36. Uncle G cool!!

    ai pon pernah bergambar dengan 'gambar-gambar' semua mantan PM @ PWTC. hehe! :)

    ReplyDelete
  37. saya saya! saya akan vote keluar uncle :p

    ReplyDelete
  38. i will uncle cool..hehee..tapi bonus kena bagi kencang sikit..ekekek :P

    ReplyDelete
  39. uncle, jgn risau ktorg mmg akan vote uncle...

    hehe..

    ReplyDelete
  40. tengok ngan habuan cik ina dapat kalau undi ko, nampak tak kat situ ketamakan cik ina.

    ReplyDelete
  41. hohoh..manifesto uncle? hehhehe...

    ReplyDelete
  42. saya nak vote malngnya negara kita bukan republik~~takde presiden~keh keh~~

    ReplyDelete
  43. hahaha..jom uncle blog hug...heheehe..teruskan mengambil gambar..nanti boleh saya buat profile pict fb saya...ala..boleh la kan...

    ReplyDelete
  44. cannot vote lah. sy mendaftar pun belum.

    ReplyDelete
  45. @Isa

    Haha...

    tersedak bro?

    gambar je tu!

    ReplyDelete
  46. @h4ni3

    Haha!

    kalau memang uncle bagi kamu hospital satu!

    ReplyDelete
  47. @mamaNoriz

    rambot ni mana boleh potong...!

    suey!

    ReplyDelete
  48. @Bigdaddyz

    Oh... dia memang idola semua orang....

    ReplyDelete
  49. @miss_Dark_heLious

    promoter? macam jual perfume la pulak...

    ReplyDelete
  50. @senyumSOYA

    manifesto takde..

    modesto ada lah...

    ReplyDelete
  51. @suk

    alaaa...

    ini macam pilihanraya universiti je...

    haha!

    ReplyDelete