Followers

Sunday, August 14, 2011

August 14, 2011

OBSERVATION DAY #6: Beards grow faster than mustaches... and dont't ask me about my armpit hair..!


(Terima kasih kepada ARIFF SHAH & EMAN TEH HALIA kerana review blog uncle. Kamu luar biasa!)

92 comments:

  1. erkk armpit hair?????? kihkihkihkihkih *koma jap*

    ReplyDelete
  2. akan kelihatan macho kembali dalam beberapa hari... good...

    ReplyDelete
  3. macam Antanio Banderas lah uncle! hehehehehee

    ReplyDelete
  4. ha ha..dah uncle sebut, awat tak cerita saja terus?

    ReplyDelete
  5. hahahhaha seb bek uncle tak tunjuk armpit

    ReplyDelete
  6. amboihhh...simpan wat stock raya ke uncle?^^

    ReplyDelete
  7. hehehe bucuk2...uncle jgn lupa shave tau!kang angkat je tangan tu uweiiiii!!!?nanti tak hensemlah masa raya ....

    ReplyDelete
  8. hahaha armpit hair ? cant imagine at all :D

    ReplyDelete
  9. Uncle ni, masa muda belia dulu konfem ensem ni. hehe. TQ sebab sudi singgah blog saya uncle.

    ReplyDelete
  10. stylo plak klu rambut tu dilepaskan.

    ReplyDelete
  11. phewittt !!!!~

    nak minta sign Uncle...
    lalala...

    ReplyDelete
  12. erk! ...kita sebaya ke sebenarnya ni...kah! kah! kah!

    ReplyDelete
  13. hahahaha..bleh tau brape brapa kecepatan nyer tu??

    ReplyDelete
  14. hahahaha..bleh tau brape brapa kecepatan nyer tu??

    ReplyDelete
  15. ce terai cukur bulu kening pulak lepas ni
    hehe

    ReplyDelete
  16. nak tanya gak, tapi dah pesan awal -awal tak boleh tanya tak pe lah simpan dulu soalan tu....

    ReplyDelete
  17. uncle, armpit bukan aurat. boleh tunjuk. keh3

    ReplyDelete
  18. cop! cop! berapa tahun dah Uncle G berambut panjang ala mengurai itu? :-)

    ReplyDelete
  19. apa kata shave jgk rambut tu.. tengok mana cepat panjang... hehehe...

    ReplyDelete
  20. uncle..cer uncle buat entry senyum tunjuk gigi skali nak tgk..hehe

    ReplyDelete
  21. imej rockers sejati bro memang bisa buatkan para wanita penasaran dan tidak lena tidur malam..hehe

    ReplyDelete
  22. jumpa mak saya tak? heeeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  23. beard mendapat graviti lebih berbanding moustache.
    beard vertically down.
    moustache horizontal
    beard mendapat lebih belaian

    sekian analisis

    ReplyDelete
  24. am waiting - gambo yg bro senyum.. bila lah gamaknya nak dipublish!? :o

    ReplyDelete
  25. ada misai n janggut lebih hensem

    curly~~~

    ReplyDelete
  26. U.. cuba u compare your 1st pic dalam blog ni dgn hari ni punya pic.. :)cepat masa berlalu...

    ReplyDelete
  27. letak baja apa buat beards grow cepat...

    ReplyDelete
  28. klu betul macho, tunjuk la part armpit tu...
    tak sabo ni ...wakakaka...

    ReplyDelete
  29. nice observation.
    good knowledge for me for my future!
    thanks!

    ReplyDelete
  30. hmm...saya mengurut-ngurut dagu....heheheh~

    ReplyDelete
  31. kihkihkih.. takleh tanya pulak..

    ReplyDelete
  32. perhhh ni kalo yakuza tgk pun angkat kiki ni uncle..

    ReplyDelete
  33. ada jerawat kah di sebalik misai itu..hati2 ms bercukur uncle

    ReplyDelete
  34. so agree lah! :)

    misai mmg slow kadar pertumbuhannya...haha

    ReplyDelete
  35. tak bley tanya ek,ok tak tanya..hihi..kalau uncle tak tulis jgn tnya,mesti penuh dh soklan kat sini hihi

    ReplyDelete
  36. @||aLeaSaRa||

    haha!

    lelaki ada armpit hair seksi tau!

    ReplyDelete
  37. @blog-tips-kurus

    dah lama panjang, tapi selalu trim...

    kalau tak macam pontianak!

    ReplyDelete
  38. @MULAN

    shave rambot?

    pernah dengar cerita Samson dengan rambotnya tak?

    huh!

    ReplyDelete
  39. @~izan~

    malu bertanya sesat jalan....

    kan? haha!

    ReplyDelete